Sari la conținut
Venom

| Regulament General |

Recommended Posts

Atentie!

Orice propunere, discutie sau post care poate sa destabilizeze relatia detinatorilor, atat in cadrul forumului sau serverului, cat si in afara virtualului, va fi dezaprobata sau respinsa.

Cei care vor face cerere de organizator vor lua la cunostinta si-si vor asuma faptul ca cererea de accese va fi o responsabilitate pentru ei. Aceasta asumare consta in ingrijirea serverului. Nimeni nu este obligat sa faca cerere, prin urmare, nu este un drept, ci un privilegiu.

Incalcarea regulamentului va fi sanctionata prompt in cazul in care parerile celorlalti nu sunt contrarii acestei sanctionari.

Cei care doresc sa faca parte din grupul nostru vor fi respectati in masura in care ei ne ofera respect. Nu solicitam respect din partea voastra. Ne respectati, va respectam. Nu ne respectati, nu va respectam.

Nu se fac cereri pentru functia de Co-Owner sau Administrator. Funcția de Co-Owner se va oferi doar in cazul in care detinatorii actuali nu au dispozitia necesara de a se ocupa de administrarea serverului si a staff-ului si pentru merite. Idem si pentru functia de Administrator. Se va lua doar pe merit. O mica precizare in cazul in care unul dintre membrii staff-ului doresc Detinator, fiind nul acest aspect ce tine de conducere.

Injuriile intentionate adresate staff-ului vor fi sanctionate sau nu. Acest lucru depinde de fiecare admin in parte, de cum vad ei lucrurile. Desigur, unii dintre noi luam si-n calcul faptul ca s-ar putea sa ne amuzam copios de reactiile unora impotriva noastra.

 

Regulament joc

 MIX-ul va fi pornit atunci cand se vor aduna minim 10 jucatori.

Va intra cate 1 jucator la fiecare echipa pentru a juca runda de lame. Castigatorul are dreptul la schimbarea spawn-ului (acest lucru se va face automat cu ajutorul unui meniu swap) si la alegerea primului jucator.

Jucatorul ales va intra la echipa alegatorului.

Serverul va face swap automat cand se vor acumula 15 runde jucate, finalizandu-se prima repriza.

  Toti jucatorii au dreptul sa joace. Cei care nu au jucat, o vor face in meciul urmator sau cand un loc este liber.

 Abuzul comenzii swap este sanctionata cu remove. Adminul nu are voie sa faca swap pana-n momentul in care ii este cerut de catre invingatorul rundei de lame sa faca transferul inaintea meciului.

 

Regulament playeri

Codurile, scripturile si modelele ESL care aduc un avantaj jucatorilor sunt interzise.

Trebuie sa aveti un limbaj decent, fara injuraturi la adresa serverului, a altor jucatori sau admini.

Reclama catre alte servere/site-uri exceptand cele care apartin de FioriGinaL.Ro sunt interzise. De asemenea este interzisa si reclama pe server-ul de WAR, atunci cand server-ul de war este gol. Nu este interzis ca chemi oameni pe war atunci cand sunt mai multi acolo și aveti nevoie de cativa oameni.

Posibilii codati se vor anunta pe say_team@.

 Nu aveti voie sa faceti Team Kill (TK).

Daca echipele au deja cate 5 jucatori, nu aveti voie sa intrati la joc.

 

Regulament admini

 Pentru posibilii suspecti de cod se va cere WarGods si, eventual, un demo.

Jucatorii AFK vor primi kick doar daca nu au anuntat faptul ca sunt AFK.

Daca un jucator iese in timpul meciului fara a mai fi vreun jucator la spec, va primi ban 1000 de minute pe motiv : drop.

Cand echipelor le lipsesc jucatori, adminul va anunta prin amx_tsay/y@, pornind mai intai chat-ul.

Pentru TK intentionat se va avertiza jucatorul,apoi la urmatoarea abatere va primi ban 45 minute.

Daca un jucator nu se descurca in joc, nu cunoaste obiectivele, este paralel cu mix-urile (antijoc), va fi mutat la spectatori.

 Jucatorii care intra intr-o echipa care are deja 5 jucatori, vor fi mutati la spec. Daca acestia vor scandaliza mutarea, dreptul adminului este sa il sanctioneze un timp foarte scurt.

Comenzile intre admini sunt strict interzise. Cei care vor incalca aceasta regula, vor fi sanctionati de catre un Detinator in conformitate cu ceea ce a facut.

Abuzul de comenzi este strict interzis si se va sanctiona cu suspend/remove in functie de situatie.

In fiecare mix nou trebuie sa aveti grija ca jucatorii care nu au jucat sa fie alesi si/sau sa faca echipele. Jucatorii care nu au fost alesi au dreptul de a reclama cu o dovada modul in care au fost tratati, iar adminul  va fi sanctionat. Este dreptul fiecaruia sa joace, indiferent de cat de neechilibrate sunt echipele. Nu concuram, ci ne distram ; ne simtim bine.

Atunci cand serverul este full si doriti sa faceti loc unui alt jucator, puteti da afara doar jucatorii care sunt AFK verificand acest lucru printr-un mesaj respectivilor jucatori.

 Adminii trebuie sa pastreze un limbaj decent fata de server, jucatori sau alti admini. Atitudinea arata ce fel de persoane suntem.

 Adminii nu au voie sa foloseasca "amx_cvar esp 1" in orice caz. Fie ca vorbim de un player suspect, fie ca vorbim de alta cauza, este interzisa aceasta comanda, deoarece acest lucru ofera si posibilitatea adminilor care sunt in desfasurarea meciului sa anunte pozitiile inamicilor.

 

Regulamentul va fi modificat in timp

Creat de: four.

Editat si reprodus de: Venom

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×