Sari la conținut
Venom

[Sfaturi Practice] Viseaza!

Recommended Posts

Salut!

Sa nu negi niciodata imaginatia. Sunt multi factori pentru care oamenii dau gres si urmaresc orbeste ceata,dar scopul care tine ceilalti factori in detriment este "negarea".

Cel mai important factor pe care omul,in pragul esuarii,nu il constientizeaza este negarea imaginatiei.

Unii oameni chiar sunt lipsiti de asa ceva. Vezi tu,in marea majoritatea topicurilor am incercat sa aduc in prezenta ideea-conjectrual spus "ideea"- de a nu-ti folosi mintea decat atunci cand e nevoie. Lucrul care poate fi posibil-linistirea mintii. Partea proasta este ca oamenii nu prea fac acest lucru,folosesc total gresit imaginatia,iar imaginatia este cel mai important instrument din realitatea aparent abstracta si Esenta Vietii.

Eu numesc acest lucru "negare". Pur si simplu ai o imaginatie,dar o folosesti gresit sau nu o folosesti deloc. De ce o spun negare? Pentru ca si ea are o siguranta de razbunare. Te innebuneste.

Imaginatia in termenul ei specific este partea inclusa a creativitatii. Creativitatea este continutul,iar imaginatia este actiunea de desfasurare. Cand imaginatia ta este pozitiva,ea nu este negata.

Sfatul pe care ti-l ofer: Elimina orice conceptie gresita despre imaginatie si nu o mai folosi in scopuri inutile.

Fii visator-fie ca esti practic,fie ca esti realist,fie ca esti empiric,foloseste-o in aceste scopuri! Lucrul acesta creeaza euforie.

Insa,daca tu crezi ca eu gresesc,incearca sa te gandesti la Dumnezeu,la imaginatia pe care a avut-o el cand a sustinut acest intreg Univers. Uita-te la frumusetea din jurul tau! Oricine a creat-o sau a visat-o a avut o imaginatie foarte constructiva. Culorile,muzica,sporturile,tot ceea ce te bucura este pura imaginatie. De ce ne pierdem vremea cu griji,indoieli si idei care ne pun mereu in opozitie cu cineva sau ceva?!

Traieste!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×