Sari la conținut

Recommended Posts

Salut!

Succesul poate fi atras prin nenumarate feluri, iar aceste moduri de a atrage succesul se rezuma la modul in care gandesti si acționezi; la filozofia ta de viata. 

Poti atrage succesul prin atitudinea si calm sau o poti face prin ganduri si sugestii pozitive.

Succesul, in mare parte, are un resort mai mult spiritual decat rațional. Obții in primul rand datorita puterii subconștientului tau, iar abia apoi mentalul constient își ia o parte din laude pentru efortul si atitudinea in care iti sustii ideile si gandurile despre modul în care atragi tu succesul.

Succesul, ca definitie se rezuma la bani si la imagine personala, insa este un mod eronat de a-l privi. Intr-adevar, banii sunt o necesitate importanta, insa linistea interioara este mult mai importanta. Acesta este adevaratul succes. Autocontrolul este succesul. 

Odata ce esti împăcat cu viata ta, automat ai mai mult succes ca ceilalti. Averile inseamna grija, imaginea personala inseamna conflict. 

Daca alegi succesul material, atunci bucura-te de el, insa nu te duce in extrema in care atunci cand nu o sa il mai ai, vei fi deprimat.

Succesul material necesita timp, stres, angoase, etc. Este efemer.

Succesul spiritual este imuabil si nu necesita deloc timp, stres sau angoase. El este timpul in sine(PrezentPrezentu

E un lucru greu de abordat de oameni, insa realitatea este doar iluzorie.

Poti cauata succesul in timp sau te poti bucura chiar acum de el.

Involuntar, succesul din Acum iti va aduce bogatia din lucrurile simple, pe cand succesul material iti va aduce doar masini, bani si un gol imens interior. Iti aduce nefericire.

Insa, desi traim intr-o epoca care presupune sa ai valori financiare pentru a putea supraviețui intr-un mod decent, fara a fi nevoit sa traiesti prin canale, pesteri, etc. , am fost inzestrati cu o minte pe care o putem manevra in modul in care dorim, or ne putem influenta gândurile dupa bunul plac.

Munca, ca sa fie autentica și detașată de ego si de dorinta de a avea bani, trebuie indeplinita prin prezenta ta asupra ei. Tre' sa fii constient de ceea ce faci prin simpla ta prezenta spirituala. Nu e nimic complicat, doar fii constient!

Succes!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×