Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Venom

[Sfaturi Practice] Filozofia noastra personala

Recommended Posts

Salut!

Te-ai intrebat cum se naste filozofia noastra personala?

Filozofia noastra personala este rezultatul cunostintelor noastre si al procesului de dobandiree a acestor cunostinte. De-a lungul vietii,ne alimentam succesiunea de cunostinte din foarte multe surse,precum scoala,cartile,prietenii,partenerii de viata sau doar cei efemeri,parintii,internetul etc. Aceste surse sunt practic nelimitate.

Cand atingem stadiul de maturitate,toate informatiile pe care la dobandim,trec prin filtrul filozofiei noastre de viata. Conceptele se imbina cu principiile noastre si legile gandirii noastre.

Evenimentele,trairile,sentimentele,ideile,legile,principiile,toate se aduna si-si fac cuib in ego-ul nostru.

Aceleasi principii care alcatuiesc filozofia noastra personala determina si sistemul nostru de valori. Facem ceea ce consideram ca este valoros.

Pentru o filozofie personala puternica,care sa-ti dicteze viata la unison cu legile vietii,asimileaza ceea ce e important pentru tine,ceea ce crezi ca iti va fi de folos 100 de ani si chiar si la urmatoare reincarnare.

Citeste ceea ce crezi tu ca e de citit!

Simte ceea ce crezi tu ca e de simtit!

Iubeste-ti sinele si aproapele!

Munceste!

Fa sport!

Fa tot ceea ce tine de a-i face pe oameni sa se simta bine langa tine,sa isi faca amintiri placute cu/despre tine si fii tu insuti,asa cum iti doresti sa fii!

Bafta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...