Sari la conținut
Venom

[Curiozitati] Timpul se schimba si evenimente care trebuiau sa se intample nu mai au loc… De ce?

Recommended Posts

Salut!

Ce sunt cronologiile si de ce unele evenimente prezise a se intampla pleaca fara ca ele sa se mai intample vreodata?

O cronologie este un punct in timp (si spatiu), care este relevant pentru aceasta planeta. De exemplu, o lista de inventii, in ordine cronologica, de la inceputul Revolutiei Industriale pana in prezent ar putea aparea sub forma unei cronologii.

Timpul este liniar si este relevant numai pentru aceasta planeta. O zi pe Pamant se calculeaza ca si cantitatea de timp necesara pentru ca planeta noastra sa se roteasca pe deplin in jurul axei sale. O zi pe Marte este similara, dar diferita, deoarece Marte are nevoie de aproximativ 28 de ore pentru a se invarti in jurul axei sale; asadar, timpul este relevant numai pentru aceasta planeta.

Exista 3 motive pentru care cronologiile se schimba:

 

  • Liberul arbitru  – Pamantul este una dintre putinele planete ale caror locuitori au vointa libera, acest lucru permitand oamenilor sa schimbe evenimente care erau iminente
  • Noi ne controlam propriul nostru destin.
  • Realitatile paralele exista. Potrivit lui Dolores Cannon, fiecare decizie creeaza o realitate paralela. De exemplu, daca te-ai decis sa porti sosete albe in loc de sosete galbene, acest lucru creeaza o realitate paralela. Cu alte cuvinte, intr-o realitate paralela, ai ales sa porti sosete galbene si intr-un univers paralel diferit ai ales sa nu porti sosete. Fiecare optiune posibila este indeplinita in realitatile paralele si ceea se intampla in prezent este doar o versiune a realitatii.

Gandurile si intentiile tale joaca un rol major in realitatea ta si, prin urmare, vor afecta evenimentele ulterioare. Gandurile se manifesta mai repede decat oricand, iar oamenii sunt din ce in ce mai treji. Daca mai multi oameni sunt vigilenti, cronologia poate manifesta schimbari pozitive. Un bun exemplu este modul in care George W. Bush a incercat sa faca presiuni pentru ca SUA, Canada si Mexicul sa treaca la o noua moneda comuna, amero, insa acest lucru nu s-a mai intamplat.

Asadar, sta doar in puterea noastra sa alegem evenimentele pozitive.

Sursa: Almeea.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este interesanta expunerea.

Am un amendament de adaugat.

In opinia mea se face confuzie intre "masurarea timpului ca mijloc de raportare" si "timpul ca fenomen intrinsec" parte din tesatura multiversala formata din spatiu-timp.

Indiferent ca pe Pamant masuram timpul mecanic, pentru a avea raportare cronologica asupra periodicitatii evenimentelor desfasurate ori in curs de desfasurare, el exista la fel pretutindeni in tesatura spatiu-timp. Difera factori si parametri, masuri, dilatari si/sau contractari ale spatiu-timpului.

Ieri a fost ieri pe Marte, la fel cum a fost si pe Jupiter. 

Din optica noastra mecanica de a masura timpul, astazi si maine se vor succeda si in alte galaxii indepartate. 

Doar perceptia noastra vis-a-vis de cum evolueaza matricea temporala din multivers este limitata. 

Privind din punct de vedere stiintific, esenta noastra este data de gandire, iar privind din punct de vedere holistic esenta noastra se manifesta prin spirit, energie cosmica, universala.

Contopind cele doua notiuni gandire (materie) cu spirit (energie) rezulta in deschiderea registrului posibilitatii fata de ceea ce am putea deveni, o forma superioara de viata, ce urmareste doar continua sa perfectionare. Iar timpul devine doar alta dimensiune, alaturi de siragul de optiuni ce se deschid din energia-spirit in expansiune din multivers.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 9 ore, ghost@war a spus:

Contopind cele doua notiuni gandire (materie) cu spirit (energie) rezulta in deschiderea registrului posibilitatii fata de ceea ce am putea deveni, o forma superioara de viata, ce urmareste doar continua sa perfectionare. Iar timpul devine doar alta dimensiune, alaturi de siragul de optiuni ce se deschid din energia-spirit in expansiune din multivers.

Nicio forma nu cauta sa se perfectioneze,deoarece toate formele au fost concepute perfect. Constiinta este costienta,deoarece ea este ceea ce e manifest si etern.In schimb,universul devine in mod treptat. Constiinta in sine este atemporala si nu poate evolua.Ea nu s-a nascut niciodata si nu va muri niciodata.Cand ea devine universul manifest,ea pare sa se situeze sub efectul timpului si nu este urmata de o evolutie. Constiinta este inteligenta si datatoarea aparitiei formelor Formele sunt pregatite de milioane de ani sau chiar miliarde ca sa se poata exprima pe sine in ceea ce este manifest. Constiinta pe taramul manifestat poate fi considerata a fi intr-o alta dimensiune ,dar nu este separata de aceasta dimensiune a formei.Ele se intrepatrund. Cum se manifesta ea pe sine? Prin forma umana,animala,extraterestra...,implinindu-si astfel destinul. Constiinta se incarneaza in dimensiunea manifesta,adica devine forma. Ramane indentificata prin inteligenta,dar constiinta,devine inconstienta de sine. Se pierde pe sine in forma si coboara divinul in materie.Dupa acel proces de "viata",constiinta intra in starea de dezintegrare(moartea) si reia din nou ciclul de infentificare cu forma,pierzandu-se pe sine.Toate acestea insemnand ca universul se retrage intr-o seminta,urmand sa germineze,ciclul fiind unul infinit. Sper ca intelegi de ce iti explic toate astea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×