Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Sign in to follow this  
qRs.

[Stiri] Dakota Johnson a dezvoltat o pasiune pentru jucăriile sexuale după Fifty Shades

Recommended Posts

165111l-640x400-b-01286505.jpg

 

Fifty Shades Darker, al doilea film din serie, se lansează în cinematografele noastre pe 10 februarie

Filmările scenelor fierbinţi din peliculele Fifty Shades i-au dat mari bătăi de cap actriţei Dakota Johnson; ea a povestit cât de incomode au fost unele momente pe care ea şi partenerul său de film, Jamie Dornan, a trebuit să le interpreteze – însă rolul i-a prilejuit acesteia contactul cu universul jucăriilor erotice, pe care a a ajuns să le aprecieze.

În interviul publicat luna aceasta de ediţia britanică a revistei Glamour, actriţa de 27 de ani a mărturisit că seria inspirată din romanele lui E.L. James a făcut-o să privească cu alţi ochi aceste accesorii erotice, pe care a avut ocazia să le examineze îndeaproape. „Unele dintre aceste obiecte sunt chiar minunate! Am aflat, la filmările lui Fifty Shades, că sunt de categorii diferite. Unele sunt de-a dreptul ciudate şi obraznice, altele sunt însă chiar frumoase, complexe, chic”, a arătat ea.

Johnson a mai spus şi că, deşi mândră de rolul din Fifty Shades, este dornică să interpreteze şi alt gen de partituri. „Poate următoarele vor fi tot proiecte sexy, poate vor fi complet la polul opus. Tot ce ştiu este că sunt pregătită să trec mai departe”, a spus ea.

Fifty Shades Darker se lansează în cinematografele noastre pe 10 februarie. Ultima parte a trilogiei, Fifty Shades Freed, va ajunge pe marile ecrane anul viitor, pe 9 februarie.

 

Sursa: cinemagia

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...