Jump to content
Sign in to follow this  
Ștefan

[Informatii utile] Ai Windows 7? Atunci trebuie sa stii asta!

Recommended Posts

{TEXT1}Suportul pentru Windows 7 se incheie de pe 14 ianuarie

Cel mai popular sistem de operare, aflat pe peste 50% dintre calculatoare in acest moment, Windows 7, ramane fara suport mainstream incepand cu ziua de maine, 14 ianuarie. Cei de la Microsoft se concentreaza in acest moment pe finalizarea Windows 10, urmatorul OS pe care il vor lansa, si incearca in acelasi timp sa-i convinga pe cei care nu au facut inca upgrade-ul la Windows 8 sa il faca.

Ce inseamna faptul ca Microsoft incheie suportul pentru Windows 7? Sistemul de operare nu va mai primi noi functii si nu va mai avea schimbari de design. Cu toate astea, va mai primit update-uri de securitate pana pe 14 ianuarie 2020.

Odata cu incheierea suportului, telefoanele complementare si suportul online din partea Microsoft nu va mai fi disponibil. Exista insa optiunea unui suport platit sau prin telefon pentru inca 5 ani, daca trebuie neaparat sa intri in contact cu cineva de la companie.

Microsoft spera ca acest lucru sa-i determine pe utilizatori sa faca saltul atunci cand Windows 10 va fi lansat oficial.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intra in perioada de suport extins. Aceasta va tine pana la data de 14 ianuarie 2020, cand sistemul de operare va fi complet abandonat.

Ce inseamna toate acestea? Ca Microsoft nu va mai dezvolta pentru Windows 7 facilitati noi, nu va mai pregati Service Pack-uri.

Pana in 2020 va avea grija numai sa rezolve eventualele probleme de securitate care vor fi descoperite.

Deci iubitorii acestui sistem de operare pot sta in continuare linistiti, nimeni nu-i obliga sa treaca la Windows 8 sau 10.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meh, daca imi merge windows 8 bine, foarte bine..cred ca o sa imi mearga si ala..bine..Dar nu o sa fac saltul :))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...