Sari la conținut
TIC

[SA:MP] [Server] BlueBerry RPG

Recommended Posts

Ce este BlueBerry și cum s-a ajuns aici:

Totul incepea prin Ianuarie 2013, când îmi deschisesem serverul BlackGames care, pentru o perioadă a fost de succes(cel puțin eu eram mulțumit de el). După 3-4 luni de la deschidere, lucrurile incepeau să se complice pentru că playerii vroiau ceva nou, iar eu nu puteam sa le ofer acest lucru pentru că nu aveam multe cunoștințe(nu vă gandiți ca nu sțiam nimic și mi-am deschis server) și intrau tot felul de oameni care îmi scriau că sunt in stare doar sa editez gamemode-uri. InfiniTy vroia sa creeze propriul lui gamemode, când am văzut asta, am încercat să fac și eu unul separat... dar a meu cu 2-3 sisteme in el avea 15.000 linii iar al lui câteva linii, dar al meu era mai bengos in idei :> :)). Așa că 'ne-am combinat' într-un singur gamemode(cel actual), apoi eu am inceput sa mai învăț cum se face una, alta și așa am ajuns aici.

GameMode-ul BlueBerry: s-a lucrat la el aprox. 8 luni dar nu non-stop, in timpul liber al fiecăruia și care are in prezent toate sistemele create de la zero cu idei proprii. Ruleaza pe MySQL R34 ,iar ca procesor de comenzi ZCMD. Are in prezent ~24.000 de linii , de ce asa puțin? Pentru ca totul se leaga de mysql, deci toate sistemele sunt dinamice inclusiv joburile, factiunile, dealership-ul, tot tot.

Informații generale:

Serverul are în prezent 7 job-uri. Mats Dealer și Drugs Dealer au fost scoase de pe lista de joburi pentru că nu primesti bani din aceste joburi... doar când iți vinzi produsele. Acestea au locatii speciale disponibile la comanda /gps.

Spawn-ul se face in satul BlueBerry pană la level 7, după care te vei spawna automat in Los Santos. Ai la dispoziție comanda /changespawn pentru a schimba locul de spawn la o casa/chirie.

Sistemul de business și jobul Trucker:

Acest sistem se leagă de Trucker pentru că atunci cand afacerea nu mai are iteme, Truckerul iși incarcă anumitele produse și i le vinde la un preț industrial. Ce îi iese Trucker-ului? Păi primeste sumă pe care a plaătit-o + un bonus în care intervine level-ul și orele jucate.

De ce am spus 'unele' și 'anumitele iteme'? Pentru că fiecare magazin are itemele lui, iar Truckerul cumpără iteme in functie de o categorie.

Lista de iteme la afaceri:

JNPRjyn.png

adult photo sharing

Lista itemele la Trucker:

Lu_Wf_JHs.jpg

WR9wjz3.jpg

La fiecare payday, din contul bizz-ului se extrag cate 500$, cand seiful bizului este < 100$, atunci acesta este scos la vănzare.

XGn_Xzib.jpg

Sistemul de case:

Comenzile disponibile le puteti vedea in imaginea de mai jos:

neoe_Dy7.jpg

O casă poate avea maxim 3 chiriași.

Lista facțiunilor:

Police Departament

FBI

Medical Department

News Reporter

Taxi Company

Hitman Agency

Crips Gang

Bloods Gang

Nortenos Gang

Surenos Gang

Sistemul de war:

0c_Zu_SYe.jpg

Sistemul de war este unul cu puțin mai diferit decat alte servere pentru că war-ul se desfășoară pe puncte și nu pe timpul stat pe teritoriu. După 10 minute de war, cine are cele mai multe puncte căștigă teritoriul + o sumă de bani, asta depinde de lider si de numarul de puncte acumulate. Cel mai bun player la numărul de omoruri, va caștiga o suma in plus de bani.

Dacă atunci cand se da war-ul și din facțiunea adversă nu este nimeni online, war-ul nu se va desfășura.

Statistica:

Sistemul de mașini personale:

Comenzile disponibile le puteți vedea mai jos:

Ops_Ib43.jpg

In acesta se încadrează si sistemul de portbagaj cu urmatoarele opțiuni:

m5n_Ydyu.jpg

Sistemul de cumpărare a unei mașini arata in genul:

Click Aici

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De ce nu am spus nimic despre sistemul de joburi? Pentru că vreau să vedeți voi singuri. Vă garantez ca nu ați mai vazut nicaieri astfel de joburi. :)

Pe server sunt cu mult mai multe sisteme, doar că nu am nici timpul disponibil, iar dacă o mai lungesc mult..o să arate urât.

Sper să vă placă ce ați vazut pană acum, iar eu o să sper că o sa vă placă ce veți vedea!

 

Pentru mai multe detalii despre server:

- http://bbgaming.ro/ucp/

- http://bbgaming.ro/forum/

Editat de Shadow.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×