Sari la conținut
GlibZ#

[Informatii utile] Windows 9

Recommended Posts

Se pare că Microsoft deja lucrează la primul update pentru Windows 8.1, compania având bine structurat şi un roadmap cu lansările viitoare şi valuri de actualizări. Observatorul Windows Paul Thurrott afirmă că dacă totul merge bine ar trebui să avem Windows 9 gata de lansare în aprilie 2015.

Windows%209%20release%20date%20is%20November%202014.jpg

Microsoft va prezenta viziunea sa pentru Windows 9 la conferinţa Build 2014 pentru dezvoltatori, din luna aprilie a acestui an. MS ar intenţiona să folosească brandingul Windows 9 şi toate funcţiile sale pentru a şterge amintirea neplăcută a lui Windows 8, unul dintre cele mai criticate OS-uri Microsoft lansate vreodată. Se pare că interfaţa va trece la Metro 2.0 şi va îmbunătăţi dramatic experienţa de utilizare a tileurilor.

Zvonurile afirmă că Microsoft ar putea separa aplicaţiile Metro de cele standard, permiţându-le să ruleze în ferestre separate şi nu în mod desktop. The Verge a aflat şi că se plănuieşte revenirea meniului Start, dar acesta ar putea sosi mai devreme de Windows 9. La ora actuală compania din Redmond se afla în etapele finale de planificare pentru Windows 9 şi va începe lucrul la acest release după Build 2014.

Ce părere aveţi?

sursă: http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/m ... 19522.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×