Sari la conținut

Senzorell

Membri
 • Număr conținut

  511
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  1

Senzorell last won the day on December 28 2016

Senzorell had the most liked content!

1 Urmăritor

Despre Senzorell

 • Rang
  Silver

Informații profil

 • Sex
  Male

Vizitatori Recenți Profil

986 citiri profil
 1. Salut și bine ai venit pe comunitatea fioriginal.ro
 2. # Nick nou: Senzorel # Motiv: Pentru ca joc cu el de ceva timp# Posturi: 500+ # Link cu ultima cerere acceptata(daca ai mai avut): Click# Indeplinesti conditiile?: Desigur
 3. Ieri, în Malaezia, s-a dat startul primei competiții marca ESL, ESL One Genting 2017. Și tot ieri au fost stabilite și primele două echipe calificate în play-off-urile competiției, Newbee și Digital Chaos. Competiția se va desfășura până mâine și are un un fond de premii de pe-acuma standard pentru competițiile ESL, adică 250,000 USD. Meciurile pot fi urmărite pe canalul Twitch dedicat evenimentului: ESL One Genting 2017.
 4. Organizația Professional eSports Association (PEA) a luat decizia de a anula liga pe care o prevăzuse pentru anul acesta datorită deciziei prin vot a jucătorilor din numai puțin de șase echipe de a participa la ESL Pro League (EPL). Practic, această hotărâre pune capăt discuțiilor pe tema competițiilor la care jucătorii nord-americani ar avea sau nu ar avea voie să participe. Liga, care a fost anunțată în luna septembrie, urma să aibă un fond de premii de 500,000 USD. CEO-ul organizației Immortals și un membru al Comitetului Relațiilor cu Jucătorii al Professional eSports Association (PEA) ar fi fost responsabili pentru inițierea votului cândva la sfârșitul lui decembrie. Organizațiile din cadrul Professional eSports Association (PEA) sunt compLexity Gaming, Team Liquid, Team SoloMid, Counter Logic Gaming, NRG Esports, Immortals și Cloud9, unele dintre acestea aplicând și sancțiuni disciplinare propriilor jucători ca răspuns la semnarea scrisorii care a inițiat toate discuțiile pe această temă. Aparent însă, acestea au fost insuficiente pentru a-i determina pe proprii jucători să voteze în favoarea Professional eSports Association (PEA)
 5. Sega Europe a înregistrat domeniul ShenmueHD.com (whois). Accesarea site-ului nu duce momentan nicăieri, dar avem măcar dovadă că remaster-ul HD a unuia dintre cele mai iconice și de succes în Asia, Shenmue, ar putea ajunge în Europa. Cel mai nou titlu al seriei, Shenmue III, se află în dezvoltare pentru PlayStation 4 și PC de către Ys Net. Nu este menționat dacă va sosi și în Europa.
 6. Limited Run Games va distribui versiunea retail pentru Oxenfree pe PlayStation 4 începând cu sfârșitul acestei luni, a anunțat Night School. Această ediție va fi limitată și va putea fi comandată de pe pagina oficială Limited Run Games. Oxenfree a fost lansat pentru prima oară pe Xbox One, PC și Mac din 15 ianuarie 2016, ca apoi să ajungă pe PlayStation 4 din 31 mai și pe Linux din 1 iunie.
 7. În cel mai nou trailer pentru Bloodstained: Ritual of the Night ne este prezentată zona village: Liderul de proiect, Koji Igarashi, ne spune că acest sat apare înainte de castelul din joc și este atacat de demoni. Va exista, de asemenea și un shop care-i va ajuta pe jucători și un personaj pe nume Johannes. Bloodstained: Ritual of the Night va fi lansat pe PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PC și PlayStation Vita în prima jumătate a anului 2018.
×
×
 • Creează nouă...