Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

pacpac72

Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About pacpac72

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/12/1989

Profile information

 • Gender
  Not Telling

Contact methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. am lasat mesaj celui ce detinea drx inaite vedem .
 2. salut

  am vazut ca uni vor iara drx

  eu pot sal deschid iar daca esti de acord

  si inca o intrebare ai addonsul de pe el il vreau la fel

  e detin un server drx  poti verifica pe indungi nu e reclama  eu zic ca este ok ala asta ms o zi frumoasa

 3. daca tot il vreti inapoi de ce nu puneti bani si il deschideti. daca as sti ca am 5 persoane care ar vrea sa joace dr il deschid eu.
 4. # DNS DORIT: PacPac.Fioriginal.Ro # IP: 89.34.25.198 # PORT: 27015 # SLOTURI: 22 # HOST: HZONE # TIPUL JOCULUI: CS.16 # MODUL SERVERULUI: CLASIC # VECHIME SERVER: DE AZI # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: NU POT SA ZIC CA AS MINTI # LINK GAMETRACKER: http://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.198:27015/ # OWNERI SERVER (link catre profil :http://fioriginal.ro/forum/profile/8407-pacpac72/#elUserLink_menu momentan doar eu . # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: [Pac] Regulament , [ Pac ] Anunturi , [Pac] Staff-ul ,[Pac] Cereri Admin ,[Pac] Reclamatii ,[Pac]Cerere -Unban ,[Pac] BanList ,[Pac] Concursuri ,[Pac] potoshop [Pac] jocuri Informatii despre tine: - Varsta, localitate, ocupatie si o scurta descriere. Nu ne intereseaza istoricul de la nastere, ci cateva cuvinte despre cine esti tu. Raspuns:am 39 de ani joc din pasiune si din dragoste pentru ce a fost o data cs 16 localitatea simleu silvaniei lucrez la o fabrica de mobila . - Provenienta banilor pentru plata hostului. Nu suntem de la politie, dar vrem sa stim sigur ca aveti bani sa platiti si lunile urmatoare. Raspuns bani vin din salariul meu . - O descriere cat mai completa a experientei in domeniul jocului pentru care doriti sa creati serverul. Vrem sa ne asiguram ca viitorii parteneri sunt capabili sa isi administreze serverul. Raspuns: sincer am o experienta ce am dobandito pe alte servare care leam administrat ca sa nu fac reclama va pot da in privat detalii - Motivul pentru care vrei sa intrii cu serverul in comunitatea FioriGinaL.Ro si nu alta. De cand esti membru, de unde ai auzit de noi, parerea pe care ti-ai facut-o pana acum despre noi. Raspuns: sincer acum mult timp am gasit aceasta comunitate si mi sa parut una stabila nu una care apare si dispare - Prin ce metode ai de gand sa populezi serverul. Raspuns: bosturi si prin o buna adminstrare . - Asteptari de la noi. Raspuns: asteptari nu am doar sa o tineti tot asa =====================================================
 5. fara suparare dar la tine in plugins.ini unde este pus linia amx.who.amx sau care este acel plugins .
 6. pacpac72

  [Vand] Steam

  Nick:pacpac72 Id contact:yaho /pacpac72 Produse puse spre vanzare(+pret):Left4 Dead2 ,Euro Truck Simulation Pret produse 7 euro Metoda de plata:paysafe Alte specificatii:nu acept schimburi si nu dau primu. Poze produse:
 7. meciul este Franţa - Islanda 5-2 euro 2016
 8. asta ar fi cea mai buna ideie sa pui tu plugins daca cineva o sati dea un addon sigur o sa aibe reclame in el acum tu stii cautati un scripter daca tu nu te pricepi la addon . daca ai lasa si tu plugins care le vrei in addon te pot ajuta .
 9. scuze de postu care lam facut mai sus. daca vrei vip cu gunsmenu si vips_list.ini ai aici link http://www.girlshare.ro/3489446791.6 sper sa te ajute bafta daca nu te descurci lasami pm sau mes .
 10. daca ai servar in comunitate add pacpac72 si o sati dau vip. Ilusion [G]: Eu unul nu am inteles ce cauta postul asta aici.Ai grija data viitoare.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...