Sari la conținut

daFuQ

Membri
 • Număr conținut

  16
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre daFuQ

 • Rang
  Membru

Informații profil

 • Sex
  Female

Metode de contact

 • Steam ID
  petrearoman
 • Skype
  no0pbest
 • Yahoo
  petrur93@yahoo.com

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. daFuQ

  [Resurse jucatori] [Cerere] Plugin amx_who

  Imediat vad din pluginele ramase/stocate de candva , si revin cu un edit in topic daca e , presupun ca te-ai referit la amx_who(+admin_who) - consola? Solved,Dar am nevoie sa imi trimiti direct admincmd.sma care ai deja la server, sa modific comanda standarta de la amx_who, astfel vor functiona ambele,daca bagi direct pluginul la momentul de fata va fi activ doar admin_who ,dar daca imi trimiti prin pm acest sma,iti las inapoi mesaj cu sma/plugin modificat,care sa il poti pune si va functiona de minune. #Daca ai anumite preferinte la ce si cum este scris/afisat adminii/rank imi scrii aici si modific ,uite mai jos sma,poza,pluginul , facut in fuga . ( Dar Functional , verificat ) Poza Sma Amxx
 2. daFuQ

  [CS] Recrutari admini

  # Nick: need. # Varsta: 20 # Ore(minim 5/link gametracker): 71 # Cunosti regulamentul?: Regulamentul ramane acelasi pe parcurs la acesti ani , deja il cunosc destul de bine , desi motivul principal este doar banarea codatilor . #Cate ore poti sa activezi saptamanal?: De la 5-35
 3. daFuQ

  [CS] [Acceptat] [Cerere Unban] need.

  Nume: need. Nume admin(care te-a banat): Nu mi'a aratat nici un nume, am primit direct ban . IP/SteamID numeric: STEAM_0:1:40416466 Motiv: Nu am idee . Dovadă: Ban-ul a fost dat cu addban . Data/Ora: 03/11/2018 - ~ 12-35 Anunt ca nu mi s'a cerut sa dau vreo poza, vreun wg si nimic de gen , ban direct , pe server eram eu , shd, Dorel , si parca inca 2 persoane . Nu cunosc motivul banului in final .. Vreau doar sa aflu motivul si dovada la acest ban .
 4. daFuQ

  [CS][Rezolvat][Cerere unban] Woon

  Acel demo nu demonstreaza mai nimic legat de wall . Dar , VIZIBIL se vede cum jucatorul dat utilizeaza Silent Aim Corp cu No Spread/No Recoil pe 0 , de aia trage asa prost [ verificat cu 0.25 x Speed ] . Contra Unban .
 5. daFuQ

  [CS][Acceptat][Cerere Level1] k3n[n]Zze

  Sunt intre Pro[Ore] si Contra[Regulament] , Dar dupa cum se spune ca nimeni nu este ideal , si trebuie de undeva sa inceapa ,raman la Pro .
 6. daFuQ

  [CS] [Acceptat] [Cerere Slot] K33LoD

  Pro [ Ore / Activitate ] .
 7. daFuQ

  [WAR][PROPUNERE] Interp

  Unde am mentionat eu ca il schimba!? . Am zis doar verificarea se face la fiecare client + Una din variantele pedepsei . El are alegerea proprie daca si-l baga sa poata juca, sau daca nu sa stea spec sau out . Repet : Eu am realizat doar verificarea la fiecare inceput de runda daca jucatorul are valoarea ex_interp corenspunzatoare, dar nu i-o schimba, Iar ce tine de slowhack , am citit undeva mai sus ca la inceput de mix se seteaza la toti , crezi ca aceasta nu este lafel slowhack? [ Minunat : ) ] . | Reciteste postul meu anterior pentru a intelege ideea expusa de mine . |
 8. daFuQ

  [CS][Acceptat][Cerere Level1] need.

  O mica descriere a procesului de reply- a adminilor in zilele noastre este prezentata de qRs. , si presupun ca reflecta realitatea . Cat despre Cerintele minime ( Orele ) ,au fost indeplinite in ziua in care a fost facuta cererea . Iar ce tine in acuzari de limbaj "de smecher si cartier" - prezenta unei dovezi ce reflecta acestul lucru , era cat se poate de bine . *Suspiciuni de Wall - deasemenea o mica dovada , deoarece tinand cont-ul ca sunt SteamON si sunt jucator de mix-uri unde cateodata sunt supus la verificari a Calculatorului prin TeamViewer/Supremo , nu cred ca am nevoie de a folosi vreun oarecare soft pe Public . Edit-ul din prim-ul post , legat de Regulament , care ar trebui respectat : Regula numarul 8: Atunci cand dati contra la "Cereri admin", sau pro/contra la "Reclamatii admini", "Cereri unban" sa va argumentati raspunsul ! Cam aceasta este tot ce am vrut eu sa mai adaug , #Mai astept Reply-uri : [ Open Thread ]
 9. daFuQ

  [WAR][PROPUNERE] Interp

  *Nu sunt sigur daca pot sa intervin , dar vin si eu cu o parere : -E destul de simplu de realizat verificarea in fiecare runda a interpului sa aiba o valoare anumita ( legala ) care o seteaza ce-l care face acel script . Cum am procedat eu cand am facut un plugin de mix? : Am pus verificarea la inceput de runda a interpului , si cel care avea valoarea inafara de *0.01* ,primea direct slay + mesaj in chat cu numele respectivului jucator . (Cand sa fac plugin-ul , am ajuns la concluzia ca kick-ul este o masura nu chiar corecta . Sunt persoane care deabia au venit depe publice/ carea deabia au deschis CS-ul ) . Iar verificarea se face doar jucatorilor care sunt la joc in timpul mix-ului ( adica vii , in cazul dat , pe cei care sunt la spectator nu ii afecteaza cu nimic . Sfat : Sa se faca verificarea la fiecare inceput de runda , cu existenta unui cvar la pedeapsa : 1-Mesaj Chat | 2- Slay + Mesaj |3- Kick + Mesaj .
 10. ♣ Nume real: Petru ( Prenume ) ♣ Nick: need. ♣ SteamID(daca ai): 0:1:40416466 ♣ Vârsta: 19 ♣ Ore: 19+ ♣ Link Gametracker: Click ♣ Motiv: Codati / Limbaj neadecvat / necesitatea Schimbarii Hartii ( uneori ) / ♣ Experiența anterioară: CS [10 Ani] Amxx [ 4 Ani] Admin [ 8 Ani ] ♣ Regulament citit: | citit | Regula numarul 8: Atunci cand dati contra la "Cereri admin", sau pro/contra la "Reclamatii admini", "Cereri unban" sa va argumentati raspunsul !
 11. daFuQ

  [CS] [Acceptat] [Cerere unban] nVidia E4

  Sunet-ul / Experienta nu e degeaba . Iar ce tine de recoil, daca ai steam si stii cat de cat sa-l controlezi nu reprezinta o problema . Demo-ul este, ramane sa fie analizat, si asteptam reply . *Va rog sa posta-ti la tema, si referitor la demo-ul dat.
 12. Nume: nVidia E4 Nume admin(care te-a banat): RoyaL IP/SteamID numeric: 93.116.68.77 / STEAM_0:1:40416466 Motiv: Wall+Aim ( Dupa parerea Adminului.. ) Dovadă: http://imgur.com/a/9DFjP Data/Ora: 30.12.2016 ~10:16 [ de_dust2x2 ] * OFF * RoyaL daca tu presupui ca este asa de usor sa bagi cod pe steam ,si sa nu iai un VAC Ban , TRY . In orice caz , doresc ca aceasta situatie sa fie solutionata , Petru. 10:15:51 VALVE_0:4:311457374 *SPEC*RoyaL nu te scuteste sa bagi cod stai linistit
 13. Nume Real: Petru Nick Server: D-Link Ore afisate in: http://www.gametracker.com/player/D-Lin ... 171:27015/ Campanie . Primii 2 care fac cerere slot . Primesc slot gratis Pe ce preferi slot[nick/ip/steam-id]: nick Voi avea pretentia si la UP?: La moment nu.
 14. Nickname: D-Link IP: 93.116.68.77 Adminul care te-a banat: raini Motivul banarii: codat.sugi. Dovada: PostImage Upload Cu ce crezi ca ai fost neindreptatit?: Prin faptul ca am fost banat. Astept o dovada ceva de la adminul respectiv. Am mai jucat cu alti jucatori, se pot da si ei cu parerea. Cu respect D-Link.
 15. daFuQ

  [HNS] [Acceptat] [Reclamatie admin] Droxy

  RECICLARE

  Contra Acestei Reclamatii Nu lam vazut niciodata pe Droxy vorbind vulgar el intodeauna a ales ce este bine pentru acest server nu merita sa iau - merita un + pentru ca din cate am vazut el se ocupa de server chiar si cand e alt admin pe server tot droxy le rezolva el ne intelege pe toti . Face ce ii spunem , daca noi dorim alta mapa ,el doar ne intreaba numele la harti, ca sa dea un vot. El isi aduce aportul sau pentru ca playerii sa stea cat mai mult timp pe server . Parerea mea.
×