Sari la conținut

Jică Măcelaru'

Co-Fondatori
 • Număr conținut

  10.232
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  107

Jică Măcelaru' last won the day on October 28 2018

Jică Măcelaru' had the most liked content!

Despre Jică Măcelaru'

 • Rang
  vă tai de la gât în jos..
 • Dată Naștere 19.12.2000

Vizitatori Recenți Profil

6.860 citiri profil
 1. Jică Măcelaru'

  Conturi Steam: Counter Strike 1.6

  Nick: Jica Macelaru' Contact(Y!M, WhatsApp , SKYPE sau STEAM) : steam (baulesscs161), PM forum, email: stefan.fioriginal@yahoo.com Produse: Conturi Steam: CS 1.6 Preț: 3 euro paypal, 15 ron bancar Poze produse(obligatoriu): Metoda de plată(Transfer credit/SMS/PayPal/Bancar): paypal, bancar Alte precizări : - Profil steam(se completeaza cu link-ul profilului dumneavoastra de steam doar in cazul in care vindeti contul de steam): Rank(completati si atasati poza in cazul in care vindeti un cont cu csgo): -
 2. Jică Măcelaru'

  [Acceptat] [Cerere Moderator] Ayko

  Acceptat
 3. Jică Măcelaru'

  ● Win: L3m0n. | Loto 6/49 - Editia #3

  × Nick: jica × Numere(6/49): 5, 14, 15, 19, 27, 30
 4. Jică Măcelaru'

  ● Acceptat| Cerere unban | gojira

  Pro unban, playerul e curat, am jucat si eu cu el.
 5. Jică Măcelaru'

  [Acceptat] [Cerere admin] Severin

  Acceptat, da-mi nume si parola prin pm
 6. Jică Măcelaru'

  [Acceptat] [Cerere admin] Venom

  Nike nu are ftp de pe mix ca sa iti ia steamid-ul. Auzi Nike, o sa primești ftp-ul de pe mix ca sa ii iei steamid-ul lui Venom.
 7. Jică Măcelaru'

  ● Anunt | Wipe

  tu ai admin, jucatorule cu wall?
 8. Jică Măcelaru'

  Recrutări admini Gg.FiOriginal.Ro

  Serverul Gg.FiOriginal.Ro caută admini activi cu experiență care să mențină disciplina și ordinea pe server. Vă așteptăm cu cererela secțiunea Cereri admin. De asemenea, cei care au avut grad pot veni cu cerere și vor primi un grad mai mare deoarece ei sunt vechi.
 9. Jică Măcelaru'

  Adminii Serverului Gg.FioriGinaL.Ro

  OWNER ♛ Jica Macelaru' ♛ Level 4 ♜ - ♜ Level 3 ♝ Venom ♝ ♝ Severin ♝ Level 2 ♞ - ♞ Level 1 ♟ - ♟
 10. Jică Măcelaru'

  [Acceptat] [Cerere Moderator] Nike.w0w

  Acceptat
 11. Jică Măcelaru'

  [GG] [Model] Cerere unban

  Nume Topic : [Cerere Unban] Nume Model Cerere Unban: Nume: Nume admin(care te-a banat): IP/SteamID numeric: Motiv: Dovadă: Data/Ora: ______________________________________________ *Se trece Ip-ul sau SteamId-ul pe care ai primit ban ! (Acestea se pot observa din consola la *Informatii despre ban*) *Dovada este obligatorie, daca postati poze acestea trebuie sa fie urcate pe site-uri speciale de photosharing, de tipul tinypic. *Dacă modelul nu este respectat, topicul va fi închis. *Vă rog să respectați numele topicului. *Topicul acesta este unul informativ și poate fi modificat doar de unul din administratorii serverului.
 12. Jică Măcelaru'

  [GG] [Model] Cerere admin / slot

  Model ___________________________________________________ # Nick: # Nume real: # Vârsta (minim 16): # Steam [ON/OFF, daca e ON, scrieti steamid-ul]: # Link gametracker cu orele jucate pe server (obligatoriu) : # De ce dorești admin?: # Ai citit regulamentul?: ___________________________________________________ Informații # Titlul topicului trebuie să fie [GG] [Cerere Admin] Nume / [GG] [Cerere Slot] Nume in caz contrar veti primi respins! # Trebuie să aveți un limbaj si un comportament adecvat pe server si forum. # Trebuie să fiți activi atat pe server cat si pe forum. # Trebuie sa aveți experiență ca admin. # Puteti avea admin pe alt server cu conditia sa nu scada activitatea voastra pe GG. # Daca nu veti completa modelul corect si complet, veti avea cererea respinsa. Ore necesare Pentru Admin trebuie sa aveti minim 15 ore. Pentru Slot trebuie sa aveti minim 5 ore.
 13. Jică Măcelaru'

  [GG] [Model] Reclamatie admin

  Nume Topic : : [Reclamatie] Nume Admin Model Reclamație Admin: Nume: Nume admin reclamat: Motiv: Dovadă: Data/Ora: Martori: Atentie! Reclamatiile asupra adminilor se fac doar in caz de abuzuri sau daca ii prindeti cu cod. Daca primiti ban pe motiv ca ati folosit cod, veti face cerere unban si nu reclamatie!!!! ______________________________________________ *Dovada este obligatorie. *Dacă modelul nu este respectat, topicul va fi închis. *Vă rog să respectați numele topicului. *Topicul acesta este unul informativ și poate fi modificat doar de unul din administratorii serverului.
 14. Jică Măcelaru'

  Serverul Gg.FiOriginal.Ro - Reinstall

  Serverul va fi reinstalat si pus pe picioare saptamana aceasta !
 15. Jică Măcelaru'

  Recrutări admini Cs.FiOriginal.Ro

  Serverul Cs.FiOriginal.Ro caută admini activi cu experiență care să mențină oridinea și disciplina pe server. Cererile se fac la secțiunea Cereri admin. Vă așteptăm!
×