Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

dR0g^

Member
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

dR0g^ last won the day on October 4 2017

dR0g^ had the most liked content!

3 Followers

About dR0g^

 • Rank
  Membru

Profile information

 • Gender
  Female

Contact methods

 • Steam ID
  -
 • Skype
  cova.aly3
 • Yahoo
  -

Recent Profile Visitors

1,484 profile views
 1. Nume participant: drog. ✥ Numar participant(∞): 1 ✥ Steam OFF/ON: on
 2. ✥ Nume participanti: TibyXD & drog ✥ Nume echipa: $$$ ✥Numar participanti(∞): 6 ✥ Steam OFF/ON: on
 3. http://www.girlshare.ro/3489950858.9 aveti aici si demo, de la acel meci de wn contra celor de la useful.
 4. Nick: drog. Motiv: wall Adminul care te-a banat: forsaken Dovada: IP/Steam ID: ip dinamic, steam id il aveti in poza Data și ora: idk Si vreau sa specific si eu ceva, dupa cum puteti observa numele lui este useful FORSAKEN, useful fiind tagul unui "clan" de pe o alta comunitate unde se organizeaza warnight-uri, si aseara cand am jucat wn acolo am jucat vs acestei echipe fantoma "useful" si printre jucatori era si aces forsaken, le-am cam dat cu mapa in cap si micul forsaken poate a crezut ca am wall si ce o fi zis sa-mi dea ban si pe fioriginal ca sa se razbune ca nu a facut kill pe noi, altfel nu-mi explic unde m-a prins el pe mine cu wall pe mix, astept dovada.
 5. # Nume participanti: Tiby, drog # Nume echipa: $$$ # Numar participanti(∞): 5 # Steam OFF/ON: on
 6. Pentru maine am o cota de 12,30 Daca aveti intrebari sau alte pareri constructive in legatura cu acest bilet, va astept sa postati mai jos.
 7. Stockport a plecat din postura de favorita, si cu toate ca United a avut 2 oameni in minus n-au fost in stare sa le dea gol + ca au mai si luat o boaba, mi se pare blat, acum ce stii, surprizele sunt surprize qRs: :))))
 8. Pentru ziua de astazi va ofer o cota de 12,73 Si o cota de 2, care va fi nelipsita din posturile mele. Orice discutie in legatura cu meciurile le puteti posta mai jos.
 9. Nume folosit pe forum: dR0g^ Posturi (minim 250): - Varsta / Localitate / Functie (elev, politist, zidar etc): 23 / Pitesti / student Experienta anterioara, daca este cazul: experienta destul de mare in a modera De ce doriti sa fiti moderator: Doresc moderator deoarece as vrea sa incerc sa ridic cat de cat acea categorie si nu numai ci sa si castigam impreuna ceva bani. Cateva idei, exemple de activitati pe care vi le propuneti sa le faceti: Pai mi-am propus ca in fiecare zi(sper eu) sa fac cate un bilet din care sa se inspire toti pariorii de pe comunitate. In felul asta cu 3-4 meciuri bune din biletul meu si inca 3-4 de la voi, puteti realiza un bilet castigator. Stiti sa mutati / inchideti / stergeti un topic?: da Sectiunea in care doriti sa activati si de ce : (alegeti de aici) Pariuri sportive
 10. Cred ca sunt destul de multi pariori pe aici si ma gandeam daca s-ar face o sectiunea "pariuri sportive" unde putem posta meciuri/bilete ca sa ne inspiram unii de la alti si astfel sa ne iasa poate mai multe bilete verzi decat pana acum.
 11. Salutare, ce mai faceti? Inca putin si revin si eu la programul meu normal, bag warm 48h si dupa ii dam
 12. il cheama padure si vrea avatar cu ocean :)))
 13. Vot v1, e mult mai lucrata in comparatie cu v2 si arata mult mai bine din punct de vedere vizual
 14. Chiar daca nu te cunosc, dar imi pare nespus de rau ca te retragi am auzit multe povesti despre tine, toata lumea te lauda, tu ai ridicat comunitatea asta, fara tine nu stiu ce s-ar face. Eu nu pot sa accept una ca asta, nu stiu....esti cel mai in masura sa rezolvi probleme de le aici. PS: dupa ce se termina ziua asta de 1 aprilie, imi dai si mie un grad decent? te-am laudat putin, ramane intre noi. Anca: mare "figura" mai esti

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...