Sari la conținut

vektor

Membri
 • Număr conținut

  17
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre vektor

 • Rang
  Membru

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Mersi ! De la windows era problema !
 2. Am inchis si razer sinapse si tot la fel, si nu e vorba nici de lag joc m-ai rar si prefer gg.original.ro ca server,pe toate se comporta la fel, am dezinstalat si driveru de la razer si am folosit alt mous si la fel, e o problema de soft dar nu reusesc sa o gasesc!
 3. Va salut! Mi-am schimbat calculatorul si deatunci am probleme cu mousu in cs 1.6, adica la pistol nu-mi merge la fiecare clik si nu cred ca e din mous, mousu l-am verificat in alte programe si functioneaza bine, este vorba de un razer naga, am incercat si cu alte kituri de cs si se comporta la fel, am incercat si cu alte mous-uri,nu pot sa-mi dau seama de unde ar putea fi problema! s-a m-ai batut cineva de asa ceva, ce parere aveti? Multumesc!
 4. Am o intrebare si eu, sunt mai incepator cu csu-l! nu trebe sa intri ca spectator ca sa treci pe un anume jucator pe care-l crezi codat sa0i faci demo? eu de exemplu si acuma joc si e plin de codati si nu ma lasa sa stau spectator sa pot face demo, lamuritima va rog! inca ceva: na-r fi bun un chat sau un loc undeva pe forum unde sa le fie adus la cunostinta in timp real adminilor disponibili sa faca ordine cu codatii? Merci, cu respect!!
 5. vektor

  ajutor

  RECICLARE

  daca este vreun admin online intrati va rog pe serveru de gg cai plin de codati !
 6. vektor

  Problema update win 8

  RECICLARE

  Revin la problema care am postato anterior,cu scuzele de rigoare pentru intarziere. Pentru cei care mai au problema asta, de vina era un update,lam dezinstalat si totul e ok. Update-ul cu pricina este asta :KB2871389 Este vorba doar de windows 8. Sper sa fie de folos!
 7. vektor

  Nu vad serveru de gg

  RECICLARE

  Daca postez unde nu trebuie va rog sa ma scuzati! Ieri de dimineata am luat ban permanent dupa care nu am mai putut sa ma conectez la serveru de gg,pe dupa masa am primit unban si la fel nu pot sa ma conectez la server,ami apare cum ar fi ofline,mam uitat pe forum si serveru e online!se pare ca mie sters ip-ul meu de pe server sau care sa fie problema? Va multumesc pentru intelegere!!
 8. vektor

  [Rezolvat] Cerere unban

  RECICLARE

  scuze!! acuma am vazut ca am gresit ip-ul
 9. vektor

  [Rezolvat] Cerere unban

  RECICLARE

  Nu ma ajuta nimeni?
 10. vektor

  [Rezolvat] Cerere unban

  RECICLARE

  Poate imi dai link, totusi
 11. vektor

  [Rezolvat] Cerere unban

  RECICLARE

  de unde ,sunt cam incepator!!
 12. vektor

  [Rezolvat] Cerere unban

  RECICLARE

  am urcato! poti so vezi?
 13. vektor

  [Rezolvat] Cerere unban

  RECICLARE

  Nick:lory IP:192.168.0.195 Adminul care te`a banat :nu sa prezentat Data/ora :28.01.2014/10.09 Motiv :mia facut poza si mia dat ban permanent, nu stiu de ce,eu nu folosesc coduri!! am incercat sa urc poza simi zice ca extensia bpm nu este permisa,nu stiu cum sa fac!
 14. vektor

  Problema update win 8

  RECICLARE

  ar putea fi driverele problema?
×