Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

anca

Co-Founder
 • Content Count

  6,672
 • Joined

 • Days Won

  138

Everything posted by anca

 1. anca

  Discutie water

  Daca tu ai luat-o ca pe o amenintare, nu este vina mea. Ce ti-am scris acolo a fost sa iti atrag atentia. Nu detin server de ieri. Am avut server mare, am avut de a face cu o gramada de admini. Stiu foarte bine cum trebuie sa gestionez o situatie. Fiind moderator global ar fi trebuit sa stii si tu ca acel raspuns dat la o reclamatie nu il puteam lua in considerare. Daca te deranjeaza ca ti s-a atras atentia si iti iei jucariile si pleci, atunci e clar ca nu esti pregatit sa ai grad. Tu ai postat ca e ceva suspect la el si de asta dai contra. Cum am spus, astfel de raspunsuri nu pot fi luate in considerare mai ales ca esti si mg trebuia sa stii asta. De ce am scris aia cu titlul? Ca sa ii atrag atentia, sa isi dea seama ca a gresit la titlu si a pus numele lui Venom. De asta am si specificat "el are nick Venom" ca sa isi dea seama ca a trecut gresit numele. Altfel, scriam direct ce am scris mai jos. Nu pot sa invat pe toti sa citeasca. Daca citea bine modelul, stia sa completeze. Nu era ceva uau. Dar nu a dat prea multa atentie. Am auzit ca ti-ai insusit dreptul de a da unban. De unde si pana unde intervin adminii peste fondatori/owneri? A avut tot dreptul Venom sa iti dea remove. Tu in loc sa iti recunosti greseala sau sa iti ceri scuze, vii aici si faci taraboi. Am vrut sa fiu draguta cu voi, am avut incredere, am dat sanse, v-am dat up, dar vad ca va bateti joc. Am zis ca voi chiar vreti sa facem ceva. Daca tu pentru o mustrare spui "plec si nu ma intorc decat cand nu mai sunt venom si anca" e clar. Asta spune tot. Iar lucrurile astea se puteau vorbi privat sau la categoria moderatorilor de pe forum. Nu intr-o cerere unban. Inca un motiv pentru care nu esti pregatit sa ai mg. Sebi, verdict la cerere? Ca ne intindem si o dam in altele. Edit: A, da. Dublu post. Alt motiv ca nu esti pregatit pentru mg.
 2. El are nick Venom cica Nici un titlu nu poate sa il puna cum trebuie
 3. Tu daca mai raspunzi aiurea sa vezi ce remove iei. Cand raspunzi cu "contra am observat ca ai aim" aduci si dovada. Nu dai contra asa...doar sa postezi si tu. Venom este si fondator la server. O cerere unban trebuie sa faci si o vei primi doar daca se va dovedi ca meriti unban si ai luat pe nedrept. Reclamatie respinsa
 4. Ati inceput cu reclamatii? @Asy R E G E mai vrei adminul sau ti-l putem scoate? Nu avem nevoie de admini problematici. Avem nevoie de admini care sa ne ajute, sa isi faca treaba atunci cand sunt pe server. Nu sa caute cearta, sa injure samd.
 5. Acceptat. Sper ca vei fi activ si nu vei sta doar spec facand altceva. Trimite datele pm lui Venom.
 6. Recrutam Admini * In acest topic se posteaza doar comentariul cu modelul aplicat. Restul discutiilor vor fi sterse/sanctionate in caz de spam. #Nick: #Experienta: #Cat timp esti dispus sa petreci pe server zilnic?: #Steam ID:
 7. Motan, ai pauza 1 luna. Daca nici dupa 1 luna nu te calmezi, o sa ai permanent. II las onoarea lui Venom pentru permanent. Just9n, poti sa spui ce te deranjeaza si fara insulte. Edit: @Venom, sa sanctionezi un membru atunci cand nu respecta un regulament si insulta de cate ori are ocazia nu conteaza ca pe tine sau pe y, nu inseamna ca pui la suflet ci inseamna ca iti faci treaba Nu prin aia m-am referit la a avea onoarea. Era doar un fel de a spune. Daca tu asa ai inteles...treaba ta. Edit: @sea, da' nu am o problemă cu faptul ca l-ai sancționat. 💪🏻
 8. Confirmarea nu o pot da pana nu rezolvi cu gametracker
 9. Poate vrea sa plece de acolo :)) Si eu sunt curioasa de asta. Acum 4 zile ai facut cerere dns acolo si acum vii aici. De unde avem garantia ca nu pleci iar dupa 4 zile in alta comunitate
 10. In sfarsit. Mai ai de indeplinit conditia cu gametracker
 11. Respins din nou 🙃 Respecta modelul. Am zis si in cererea trecuta
 12. Respins + cos Mai uita-te peste model.
 13. anca

  STR

  Fa alta si completeaza cu informatiile despre tine. Ti-a pus Nike mai sus ce ai de completat. Plus, mai ai niste conditii de respectat cum ar fi numele serverului pe Gametracker cat si pe server sa fie Dns-ul cerut aici: Gold.Fioriginal.Ro Inainte sa faci o cerere, daca respecti comunitatea si chiar iti doresti sa aduci aici un server, citesti totul cu atentie si respecti un model si niste conditii. Nu faci o cerere doar sa fie facuta. Daca mai vrei serverul aici, te astept cu alta cerere si titlul respectat. Eu nu stiu ce inseamna acel titlu STR la o cerere Dns. Daca ai nelamuriri, nevoie de ajutor, poti da PM
 14. Eu una nu as sta dupa tine sa iti dau team viewer sa imi pierd timpul. Si nu as fi singura. Ce ai face? Ne-ai bana fara dovezi?
 15. De ce nici o asteptare? Acceptat. Dai pe steam steamid si parola sau lasi pe venom sa iti puna. Cum vrei
 16. Sincer, eu habar nu am cine esti tu :)) Dap Domnul Bean
 17. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CS.FIORIGINAL.RO | REGULAMENT ADMINI 1. Trebuie sa stiti bine si regulamentul jucatorilor, pentru a fi siguri ca este respectat de catre acestia si bineinteles sa il respectati si voi. 2. Nu aveti voie sa va certati intre voi. Certurile, injuriile vor fi sanctionate. Adminii sunt obligati sa pastreze un limbaj decent si sa asigure bunastarea serverului. 3. Nu aveti voie sa folositi comenzi intre voi. Ex: admin x kick adminului y. Nu va exista Ex: "a inceput y ca m-a injurat", x este la fel de vinovat daca actioneaza. Veti fi sanctionati cu suspend sau remove, depinde de gravitatea situatiei. 4. Mapa se va schimba in ultimele 5 minute si doar prin vot. Nu aveti dreptul sa schimbati mapa fara vot. Inainte de a supune la vot trebuie sa folositi comanda "/harti" pentru a nu da aceeasi mapa la vot care a mai fost jucata recent. Daca sunt mai mult de 10 playeri pe server, nu se dau la vot harti mici. 5. Toti adminii trebuie sa frecventeze si forumul pentru a afla noutatile. 6. Nu aveti voie sa folositi comanda amx_unban. Riscati remove. 7. Nu aveti voie sa "imprumutati" adminul. Riscati remove. 8. La orice ban dat sunteti obligat sa aveti si o dovada (ss sau demo). Daca un player este suspect de cod, inainte de a bana acel player, trebuie sa fiti spectator pe el si obligatoriu sa aveti cu el demo. 9. Nu se va da ban pentru neprezentare poze decat in cazul in care veti avea si un demo ca o dovada. Pozele vor fi doar ca un plus pe care le vor pune pe forum in cazul in care vor lua ban. 10. Nu aveti voie sa folositi cod. Veti fi sanctionati cu remove+ban permanent. 11. La o cerere unban sau o reclamatie aveti la dispozitie maxim 48 de ore pentru a prezenta dovada. Altfel veti fi sanctionati. 12. Aveti obligatia de a verifica un player atunci cand acesta este anuntat ca ar avea cod. 13. Nu aveti dreptul sa banati playerii pentru neprezentare wargods fara a mai avea si un demo pe langa. Acesta este un server clasic si nu mix. Cine baneaza pentru neprezentare wargods fara a avea si un demo ca dovada va primi remove. Comenzi folosite: limbaj necorespunzator: gag (nu kick, nu ban). In cazul in care continua dupa gag sau spameaza chatul adminilor, va primi ban 120 de minute. afk: spec, nu kick player codat: demo+ban rush: slap / slay. camp: slap cu avertisment, daca continua slay. nick necorespunzator incluzand jigniri: amx_nick. Daca acesta nu intelege, ban 120 de minute. reclama la alt server din afara comunitatii sau reclama la alta comunitate: amx_gag cu avertisment, daca continua ban. Spam cu reclama intentionata: ban direct.
 18. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CS.FIORIGINAL.RO | REGULAMENT PLAYERI 1. Trebuie sa cititi bine regulamentul, pentru a fi siguri ca nu incalcati vreo regula. 2. Sunteti obligati sa pastrati un limbaj decent pe server. Nu aveti voie sa jigniti sau sa injurati. Sanctiune: gag. 4. Nu bateti adminii la cap in legatura cu schimbatul mapei. Mapa se va schimba mereu doar cand mai raman 5 minute din actuala mapa. 5. Nu aveti voie sa folositi cod. Veti primi ban permanent. 6. Nu aveti voie sa dati rush sau sa campati. Veti primi slap/slay. 7. Atunci cand suspectati un alt player ca ar avea cod, trebuie sa anuntati doar in chatul adminilor Ex: "[email protected] Andrei are aim." Altfel, veti primi gag. 8. Nu dati retry dupa gag. Veti primi ban 120 de minute. 9. Este interzis sa faceti monitor. 10. Este interzis sa aveti cuvinte obscene sau jigniri adresate altui player in nick. Comenzi folosite daca incalcati regulile: limbaj necorespunzator: gag afk: spec coduri: ban rush: slap / slay. camp: slap cu avertisment, daca continuati slay. nick necorespunzator: amx_nick reclama la alt server din afara comunitatii sau reclama la alta comunitate: amx_gag cu avertisment, daca continuati primiti ban. Spam cu reclama intentionata: ban direct permanent.
 19. Da 🙄 Nu vrea sa vina 😒 Misu
 20. Lume noua Yep Venooooom "treci" aici :))

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...