Jump to content

Twist.

Premium
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Twist. last won the day on November 4 2018

Twist. had the most liked content!

About Twist.

 • Rank
  Ultra member
 • Birthday 05/11/1998

Profile information

 • Location
  Roman
 • Gender
  Male

Contact methods

 • Steam ID
  twistcs98

Recent Profile Visitors

1,223 profile views
 1. Trebuie o activitate cat de cat. Nu trebuie vechime :)) Contra
 2. Din ce ai scris tu se deduce ca dadea ban la cine dadea drop, deci c0d nu primea ban pt ca era afk, asa cum voiai tu. Sa vedem ce are de zis si Saw pt ca nu pot deduce ce a vrut sa faca. Poate a actionat bine, dar sa lamureasca el asta. Oricum o sa ai unban, cel mai probabil.
 3. Contra, continua activitatea daca vrei asa ceva. Ceea ce ai tu acum nu reprezinta nimic.
 4. Pai eu am dedus ca ti-a cerut in timpul mixului, iar daca abia dupa ai vazut e cam acelasi lucru. Daca ti a cerut in timp ce nu era mix, atunci e alegerea ta. Si daca ala n a dat trebuia sanctionat si gata. Doar nu face fiecare ce vrea de acum. Nu pot sa ti fac nimic, ai doar un avertisment.
 5. Remove oricum nu o sa ia. @rTan. Eu te cred ca poate nu ai vazut ca iti cere wg, dar nici dupa ce vorbesti cu el si iti cere, tot nu vrei sa dai?
 6. Cam multa vorba pt nimic. Ce treaba are comunitatea in subiectul asta? Pe cine intereseaza asta? Vrei sa vorbesti de asta te duci pe chatul mare sau altundeva. Din moment ce ai intins-o atat si pana la urma ai refuzat verificarea nu ai facut altceva decat sa ii dai dreptate. Chiar nu credeam ca ai cod sau stiu eu ce, asta fara sa ma uit pe vreo dovada sau ceva. Pur si simplu credeam ca a gresit el, dar tu vii si refuzi o amarata de "verificare" ca nici verificare nu e ce face el acolo pt ce? Ce te astepti sa creada lumea despre tine cand faci asta? Automat reiese ca ai o frica de ceva anume legat de ce ar putea el gasi, restul sunt scuze. Presupun ca cererea nu mai are rost, a ales sa ramana cu banul. @Venom poti inchide ca nu are rost.
 7. Eu stiam ca in primul rand cand te uiti la un demo suspect de wall, te uiti asa cum e, te bazezi pe cunostiintele tale de joc si tot ar trebui sa iasa niste faze. Daca vrei ceva mai rapid sau stiu eu ce, atunci da, te poti uita cu wall pe demo. Deci nu este obligatoriu asta. Fazele suspecte in demo ar trebui sa iasa in evidenta si fara wall, mai ales ca eu cred ca aici nu stiu daca e cineva asa antrenat sa ascunda wall ul cand se joaca, si sa para ca se joaca normal :)), deci munca e cu atat mai usoara. Daca totusi nu sunt faze asa concludente, nu poate ramane nimeni banat la nesfarsit doar pt asta. Eventual poate sa fie "vanat" mereu. Sa i se solicite demo in pemanenta, etc. O sa se vada o diferenta in timp a jocului si atunci o sa ti dai seama daca chiar ai avut dreptate sau nu.
 8. Poate cu o amenintare de remove se rezolva. Ca de fiecare data.
 9. Poate a crezut ca esti afk si altcineva voia sa intre. Daca nu e asa i mi pare rau de tine, dar lasa ca nu mori, se mai intampla.
 10. Ori raman amandoi fara admin, ori pot avea amandoi admin. Ce imi e ca da 1 ban nu stiu cat sau permanent pt diferite motive sau ce imi e ca da altu ban 1 zi pt niste vorbe care vai doamne l au deranjat. Nu am inteles niciodata metoda asta. Ce rezolvi ? Crezi ca te respecta cineva mai mult daca faci asa ? Ba din contra ajungi motiv de glume si batjocura. Daca nu te poti face respectat fara masuri din astea, atunci nu o poti face deloc. Cum ai zis si tu, reclamatia asta e degeaba, puteai da mesaj privat unuia din noi si poate rezolvai ceva.
×
×
 • Create New...