Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

CrystiaNNN

Member
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. pai sa fie un addons furien.... cu comenzile /bet /give .... cand apesi E sa fie activat wallhang(furieni) pe peretzi si sa fie protocol 47 + 48 sa aiva skinul furienilor ca assasin creed si skinul la super-knife sa fie mai diferit decat cel classic:P Multumesc!
 2. Cine ma poate ajuta....caut un addons pentru furien! va rog mult....am cautat pe google dar nu ii nici unu [email protected]! Multumesc anticipat!
 3. Multumesc mult......o sa imi achitionez in scurt timp!
 4. CrystiaNNN

  Salut!

  sper sa ne intelegem binee !!
 5. buna.....vreau sami achizitionez un cont steam cu jocurile Counter-Strike (mai ales Counter-Strike 1.6) astept reply aici!!
 6. nu vreau moderator global...vreau doar moderator sau designer...cum doritzi dumneavoastra!!
 7. CrystiaNNN

  salut

  Bine ai venit fratee !!
 8. - Nume folosit pe forum : CrystiaNNN - Varsta / Localitate / Functie ( elev, politist, zidar ...etc ) elev - Experienta anterioara, daca este cazul ( precizati comunitatea / site-ul ) am fost moderator global pe multe comunitati ! - De ce doriti sa fiti moderator - vreau sa fac parte din staff - Cateva idei, exemple de activitati pe care vi le propuneti sa le faceti - sa verific topicurile noi si sa imi spun punctul de vedere - Sectiunea in care doriti sa activati si de ce - Moderator .... am experienta si am cautat o comunitate serioasa! ps: in legatura cu mesajele (posturile) o sa le fac pe parcurs va asigur de asta!
 9. CrystiaNNN

  Salut...

  Nick: CrystiaNNN sau .... empty Steam/id: nu am Nume: Cristian Vârsta: 15 Localitate/Judeţ: Medias jud Sibiu De unde ai aflat de FioriGinaL: De la sTr82HelL(my friend ) ) PS: prietenos....dar.....nu incalc regulile pentru nimeni!

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...