Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

KON

Member
 • Content Count

  1,719
 • Joined

 • Last visited

About KON

 • Rank
  Gold member
 • Birthday 07/28/1999

Profile information

 • Location
  Botosani
 • Gender
  Male

Contact methods

 • Steam ID
  bigzone800

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KON

  [Vând] Cont STEAM CS:GO

  Up, oferta inca e valabila. Nu mai are rank contul fiindca nu am mai jucat pe el cam de la Craciun.
 2. KON

  [Vând] Cont STEAM CS:GO

  Cumpara de pe g2a. Eu mi-am prezentat oferta, are deja rank care iti ofera posibilitatea de a juca competitive. Edit: demySek, daca nu esti interesat nu te baga peste posturile din targ ale altor persoane. vrei sa stii cat este jocul pe steam? Acolo de unde normal ar trebui sa fie luat? E 14 euro, http://store.steampowered.com/app/730/. Eu am oferit un pret decent si nu am luat in considerare rank-ul, fiindca daca voiam sa scot un profit din el, as fi incercat sa il duc pana in silver 1, sa trollez(dar nu fac asa ceva fiindca nu vreau sa le stric jocurile altor persoane), sau sa ma duc in Dmg cu el si sa cer undeva la 20 de euro asa cum gasesti pe comunitati straine, dar tu nu cred ca iti permiti nici 7,50 euro daca tu incerci sa vinzi organe pe "piatra" neagra. In schimb moderatorii comunitatii mi-au atras atentia ca erau mici nelamuriri, in privinta ofertei si ca sa arat ca sunt o persoana de incredere si sa nu ma fac de cacat, am editat si am adus poze ca sa arat ca sunt parolist, asa cum am lasat impresia cand am decis sa nu mai activez asa des aici.
 3. KON

  [Cumpar] Cont CSGO/Licenta

  Add me:https://steamcommunity.com/profiles/76561198064243000/. Daca inca doresti.
 4. KON

  [Vând] Cont STEAM CS:GO

  Deci sa ma fac inteles. Nu am zis ca nu pot modifica adresa de e-mail de pe contul de steam. Am zis ca nu ofer si e-mail-ul original din motivele de mai sus. Si da, nu are vac ban contul.
 5. KON

  [Vând] Cont STEAM CS:GO

  De ce? Am explicat in cuvintele de mai sus. Pentru ca am pe acest e-mail toate conturile pe care le folosesc. Am destula vechime pe comunitate si cred ca cei cu care am interactionat ma cunosc ca o persoana serioasa.
 6. Nick: KON Contact(Y!M, SKYPE sau STEAM): Steam : bigzone800 Produse: Cont de steam cu 1 joc: Counter-Strike : Global Offensive Preț: 10 euro negociabil Metoda de plată(Transfer credit/SMS/PayPal/Bancar): Cod de paysafe card prin intermediul unui middle man (daca se poate MG, Administrator de pe forum), sau face to face in Botosani/Iasi Alte precizări : -In CS:GO divizia este de Gold Nova 2 deoarece nu prea am mai jucat de la ultima schimbare de ranking -Nu dau si contul de e-mail original de pe care a fost facut contul deoarece este contul de e-mail pe care il folosesc pentru uzul zilnic si prin intermediul caruia m-am autentificat pe diferite platforme si site-uri, in schimb pot sa ofer mai departe toate e-mail-urile care pot certifica faptul ca s-au desfasurat diferite vanzari pe market-ul STEAM, introdus o suma de bani in contul de STEAM, etc.
 7. poate da cineva t/c? Multumesc.
 8. Up, o dau cu 3 euro ca sa scap mai repede de ea
 9. Succes in continuare si felicitari pentru comunitatea pe care ai reusit sa o creezi.
 10. Asa am patit odata si am retrogradat.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...