Jump to content

just9n

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

just9n last won the day on March 17

just9n had the most liked content!

About just9n

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

107 profile views
 1. Ba Sahara se pare ca ești un beep și un mare beep. Are dreptul sa nu accepte verificarea dacă are unele poze care nu vor sa fie văzute sau altceva plus ca unii abuzează la verificare și ce sa știe venom sa facă verificare când el ma face la orice ora? db.Sahara:îmi cer ,,scuze”ca ți am rănit sentimentele @just9n și cred ca cel mai fain drept e sa joace fără cod și sa se bucure de acest server. Dacă ai ceva personal cu mine te aștept călduros la 07 n am cartela ... (știi și tu de ce sa apuci ) 😁
 2. Sunt prost. Acum mi-am dat seama.
 3. Ba frate eu am 1 gb ram si de ce nu pot sa ma joc linistit daca nu am niciun cod ? Imi dati voi demo on cand credeti ca am vreun cod si va pun demo forum fara sa mai dati ban vi-l dau la mesaje! Plus ca am mai facut o cerere unban acum cateva zile ..
 4. ● Nick: just9n ● Motiv:wall ● Adminul care te-a banat:venom ● Dovada/Ban Log: am gasit 2 demo-uri la mine in cstrike nu stiu de ce mi-a dat ban ca nu a cerut nimic pur si simplu ma jucam si ban motiv wall..mie mi-au mai facut verificari si mai accept sa mi se faca sa vedeti ca nu am niciun cod ca sa ma pot juca linistit si sa nu mai primesc asa degeaba ! Unii nu inteleg ca exista si playeri mai buni decat ei .. demo 1https://www66.zippyshare.com/v/kOrEp1Ru/file.html demo 2 https://www66.zippyshare.com/v/vpYci9De/file.html ● IP/Steam ID:109.98.162.108 ● Data și ora:.. * Cei care nu respecta in totalitate modelul titlului si nu au macar "Cerere unban + nume" fara respectarea semnelor, primesc respins+coș.
 5. Îmi face careva verificare ca sa pot sa joc și eu pls?
 6. Da ii dau cuiva supremo și se uita mâine sa-mi ziceți cine vrea
 7. ● Nick: just9n ● Motiv: . ● Adminul care te-a banat: venom.. ● Dovada/Ban Log: https://uploadfiles.io/d4frr mi-a facut demo cand jucam uitati-va voi daca aveam wall bagati castile si dati sunetu maxim ca asa joc...venom nu am frate niciun cod crede-ma.. ● IP/Steam ID: STEAM_0:0:47397806 ● Data și ora:..
 8. ● Nick: just9n ● Motiv: . ● Adminul care te-a banat: venom ● Dovada/Ban Log:. https://uploadfiles.io/d4frr ma jucam pe mapa aim ak si mi-a dat ban aveam alt nume motiv wall eu joc de foarte mult timp pe sv asta si nu am jucat niciodata cu wall accept orice verificare sa se vada ca nu am niciun wall sa ia un admin care stie sa se uite supremo si sa caute sa vada ca nu am niciun cod ... nu stiu de unde si-a dat seama venom ca eu joc cu wall pe mapa aia cu aim in care mi-a facut el demo aveam bagate castile si auzeam de unde ia arma si dadeam prefire ● IP/Steam ID: STEAM_0:0:47397806 ● Data și ora:
×
×
 • Create New...