Sari la conținut

edy_sd3

Membri
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  1. Nick: sedanvasluiversion Motiv: Cica limbaj. Adminul care te-a banat: Ban-ul actual este dat de Anonymous doar ca mi-a mai dat cineva inainte cu o durata de 4 zile, apoi mi-a dat si Anonymous de 7 zile. Dovada: https://imgur.com/a/scbdpGu Apropo, de ce am luat ban de doua ori? Vreau sa vad si dovada adminilor, e adevarat, am spus ceva cu "plt", nimic mai mult. IP/Steam ID: STEAM_0:0:131707334 Data și ora: Intre intervalul acesta: 15:00 -> 16:00
  2. As vrea eu rds, am cel mai prost net din Romania, locuind la sat si langa judetul Vaslui.. daca stiam faceam wg atunci, doar ca neavand internet nu am putut, plus ca am descarcat wg a doua zi, dupa ce am venit de la scoala, ca aveam unul vechi prin pc, dar nu era versiunea buna. Ma crezi sau nu, aia e, nu am ce sa fac. Ca dovada, nu stiu.. am mai facut WG-uri si-s toate curate..poza asta poate ajuta, arata ca am descarcat ieri wargods.. nu stiu alte dovezi.. ideea e ca am fost astazi la aia cu internetul si le-am zis ca-mi face netul probleme, cam in fiecare zi pe la ora 22 se ia netul pana a doua zi.. iar cand mi s-a luat netul era ora 22 si ceva si eram intr-un mix.
  3. Adica? Zici ca de ce nu am facut wg direct dupa ban? Ca daca la asta te referi, eu am facut wg a doua zi pentru ca atunci cand am luat ban mi se luase netul si am iesit din cs, daca stiam faceam direct, dar na, ma enervasem pe aia cu internetu'.
  4. Nick: sedanvasluiversion Motiv: Mi-a fost cerut un test WG, si cum era imposibil sa-mi pice netul, exact asta s-a intamplat. Am reintrat dupa ce am dat restart la router, le-am zis ca le dau WG dar am primit ban, apoi nu mi-a mai mers netul pana a doua zi. Adminul mi-a spus sa dau dovada aici. Adminul care te-a banat: lunatic~ Dovada: WG facut acum: www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1534959 SS cu banul: https://imgur.com/a/baNfk1s IP/Steam ID: STEAM_0:0:131707334 Data și ora: 05/11/2018 intre 22:00 si 22:30 (nu stiu exact)
×
×
  • Creează nouă...