Sari la conținut

Kenvelo

Deținători Server
 • Număr conținut

  41
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  5

Kenvelo last won the day on December 21 2018

Kenvelo had the most liked content!

Despre Kenvelo

 • Rang
  Membru
 • Dată Naștere 21.09.1999

Informații profil

 • Locație
  Găești, Dâmbovița
 • Sex
  Male
 • Interese
  SP PE VIAȚĂ
 • Serverul preferat
  DRX.FIORIGINAL.RO

Metode de contact

 • Steam ID
  Kenvelo
 • Skype
  kenvelo hns

Vizitatori Recenți Profil

386 citiri profil
 1. În fine. Nu sunt supărat pe nimeni. Eu vreau decat o schimbare. Atâta tot. Intr-adevăr, am reacționat la nervi aseara facand topic-ul si restul, dar e ok. Va dau dreptate amândurora si imi cer scuze ca am reacționat așa. O seară frumoasă vă doresc!
 2. Bunul simț al unui om, se câștigă. Nu doar să dai din gură și să nu faci nimic. Că așa-s mulți pe aici. Decât să arunc cu banii aiurea și să nu intre playeri sau să primesc vreo mână de ajutor, mai bine plec, că e mai bine așa. Și @Ancaa.#, eu am hotărât să las reclama, ca să știe oamenii unde se va redeschide. Pentru că aici, încă există oameni care vor să facă ceva. Îmi pare rău că nu am avut cu cine să mă înțeleg aici, dar se vor face multe schimbări pe celălalt server. Vă aștept pe data de 8 pe server. În caz că nu mă găsiți pentru cei care vor să joace. Mă găsiți pe steam. În rest, numai de bine pentru toată lumea! Aici am încheiat cu discuțiile.
 3. Cum am spus mai sus... Server-ul va fi mutat de pe această comunitate. Dar nu cu addons-ul acesta, o să fac altul. Exact la fel, doar cu mai multe modificări. O să ne mutăm , sper să veniți și să nu țineți cont că e altă comunitate sau mai știu eu... Îmi pare rău, dar dacă tot plătesc niște bănuți, măcar să am și eu oameni care să mă sprijine și să mă ajute dacă vreau să fac vreo modificare. CU părere de rău vă spun că această comunitate e pe ducă, și nici măcar unul nu încearcă ceva Noul server va fi redeschis pe data de 8. Îmi pare rău, băieți. În special de Deadpool. În rest vă doresc numai de bine și să ne regăsim pe noul server. Sănătate! Anca: fii macar cu bun simt, chiar de pleci si nu mai fa reclama. Am sters reclama. Cu plăcere
 4. Kenvelo

  Problema server !

  Topic mutat în secțiunea „Discuții server”
 5. Kenvelo

  [DRX] [Cerere admin] prian

  ACCEPTAT! PM cu nick și parolele. T/C.
 6. Kenvelo

  [DRX] Discutii

  Staff-ul DRX vă urează sărbători fericite și un nou an plin de realizari atat pentru voi, cat si pentru noi! De pe data de 2 Ianuarie o sa fiu mult mai activ. Ne vedem pe server! Seară frumoasă să aveți!
 7. Kenvelo

  [DRX] Discutii

  UPDATE 20:47 SERVER ON! În cursul zilelor următoare vor fi implementate și restul pluginurilor. O seară frumoasă vă doresc!
 8. Kenvelo

  [DRX] Discutii

  @JokerS Asta se rezolvă. Să treaca perioada asta a sărbătorilor că nu mă mai înțeleg cu timpul. Dacă e, o să discutăm mai multe, in principiu. Îmi plac oamenii care încearcă să se implice și care vor să dea culoare propriilor idei. Rămâne de văzut la mine cu ce am de facut. Astăzi îl voi suna pe Răzvan și o să discut mai multe. Vă țin la curent. Sau cum se spune in UK, we'll keep touch! 🤣✌️🏽
 9. Kenvelo

  [DRX] Discutii

  Fraaam, nu e vorba de bani. 🤣🤣🤣 E vorba de o problema de la host. Din cate am înteles, Razvan încearcă sa faca tot posibilul sa remedieze treaba. Îi am si pe colegii mei, sper sa se ocupe mai mult. Dar, pana la sfârșitul săptămânii vă promit ca rezolv problema, si nu numai. Implementăm tot ce am discutat acum ceva vreme. Mii de scuze pentru băieții care vor sa joace, imi pare rau ca nu pot sa intru mereu si să discutăm. Personal o sa iau problema in propriile mâini si maine, cel tarziu sâmbătă sper sa rezolv. De luni, incepe concursul de race. Duminica seara, sau luni de dimineață, voi posta topicul. O seară frumoasă vă doresc!
 10. Kenvelo

  [DRX] Discutii

  Asta se întâmplă când sunt eu plecat. Da, avem probleme cu hostul. Vor fi rezolvate până diseară, asta nu înseamnă că s-a închis. Am fost plecat și nu am mai avut când să achit pentru că nu puteam să trimit din afară mesaj cu plata pentru host că îmi lua x3 mai mult. Se rezolva, îmi cer mii de scuze pentru inactivitate, am fost foarte ocupat. Am vorbit deja cu băieții de la tni, vor face măsurile de care avem nevoie și server-ul va fi din nou online.
 11. Kenvelo

  Cerere admin Stifler

  Acceptat! PM cu Nick și ambele parole! T/C
 12. Kenvelo

  [DRX][Model] Cerere admin

  UPDATE! Câteva adăugiri la cerere!
 13. Kenvelo

  [DRX][PROGRAMĂRI]

  Ne vedem în seara asta la ora 20:00.
 14. Kenvelo

  [DRX][PROGRAMĂRI]

  Salutări! Acesta este topicul așa-ziselor „programări” sau întâlniri, cum vreți voi să-i spuneți. Mâine după ora 16:00 mă găsiți ON atât pe sv cât și pe forum până la ora 18:00 că apoi trebuie să fug la muncă. Cine e dispus să intre?✌️
 15. Nu știu chiar cam cât de mult ar trebui sau ceva, o să discut cu tovarășii, să vedem ce și cum. Vă mulțumim că vreți să fiți alături de noi!
×