Sari la conținut

Kenvelo

Deținători Server
 • Număr conținut

  24
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  2

Kenvelo last won the day on November 2

Kenvelo had the most liked content!

Despre Kenvelo

 • Rang
  Member
 • Dată Naștere 21.09.1999

Informații profil

 • Locație
  Găești, Dâmbovița
 • Sex
  Male
 • Interese
  SP PE VIAȚĂ
 • Serverul preferat
  DRX.FIORIGINAL.RO

Metode de contact

 • Steam ID
  Kenvelo
 • Skype
  kenvelo hns

Vizitatori Recenți Profil

351 citiri profil
 1. Kenvelo

  [Cerere admin] Joker$*

  Acceptat. PM cu nick și ambele parole. T/C
 2. Kenvelo

  [DRX] [ANUNȚ] We're happy cuz' we're back

  @JokerS, Bro, în mare parte și eu pot doar seara. Ar trebui să ne organizăm puțin referitor la tot. Zilele astea o să fac un topic, o așa numită „programare”, să vedem cine ar putea să intre și cine nu. Oricum, vă aștept pe toți, pe mine mă găsiți pe server de la ora 19 sau 20, depinde cum îmi fac și eu programul, că sunt cam ocupat în perioada asta.
 3. Kenvelo

  [DRX] [ANUNȚ] We're happy cuz' we're back

  @Ayko, iti dai seama ca nu singur. Or sa se organizeze si intrecerile 2v2. Ușor, ușor, ne vom pune pe picioare, și sper din suflet ca o sa fie, cat mai curand.
 4. Salutări! Din pricina faptului că suntem fericiți că am redeschis server-ul de DRX, toată lumea va primi VIP în perioada [12.11.2018 - 19.11.2018] !! (Toată lumea va avea acces VIP de Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 19:00, până pe data de 19 Noiembrie 2018 la ora 23:59) În plus: Pregătim câteva concursuri sau cum le cunoaștem majoritatea „RACE-URI” cu premii deosebite. Cererile de admin sunt ON așa că puteți cu toții să încercați! Urmează sărbătorile, așa că, vă așteptăm în continuare pe server pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele ce vor urma să vină. Știu că este puțin cam greu, deoarece toată lumea nu mai este așa interesată de CS pentru că CS:GO, etc. Dar, câțiva dintre noi, poate chiar încercăm să reabilităm acest mod, numai că, mai avem nevoie și de ajutorul vostru... Știm că nu aveți timp, că aveți viețile voastre, etc. Dar, sunt sigur că 4-5h tot le petreceți la PC pe zi, și se mai întâmplă să vă plictisiți. De ce să nu intrați pe un server de deathrun clasic, pe care îl cunoașteți de atâta timp? O să las acest topic deschis, părerile voastre, ce nu vă convine, sau aveți nevoie, le veți putea spune aici. Atunci când am să consider, acest topic se va închide și vă va rămane secțiune de „Discuții server” unde vă așteptăm cu drag să ne vorbiți de ceea ce aveți nevoie. Cam atât am avut de spus, și vă aștept după ora 19 să vă revendicați VIP-ul, și în același timp, să beneficiem și de ”Happy Hour” de respawn-ul nelimitat în acea oră. Numai bine! 😘
 5. Kenvelo

  [DRX] [Cerere admin] young flvxy;[

  Acceptat! Lasă-mi PM cu nick-ul și ambele parole. T/C
 6. Kenvelo

  [DRX][Model] Cerere admin

  Nume topic [DRX] [Cerere admin] Nume Model Nick: Ore (link gametracker) : Experiență: Vârstă: Motivul pentru care dorești să faci parte din echipa noastră: Ai citit regulamentul? : Condiții Minim 15 ore! Comportament si limbaj adecvat! Minim 14 ani! Să aibe cunoștințele necesare pentru a administra server-ul în lipsa celorlalți admini.
 7. Kenvelo

  [DRX] [ANUNȚ] REDESCHIDERE

  UPDATE: Server ON! Vă așteptăm!
 8. Kenvelo

  [DRX] [ANUNȚ] REDESCHIDERE

  Bună seara! UPDATE: Au intervenit câteva probleme, iar eu nu pot da de @Jică Măcelaru' momentan. Sper să pot lua legătura cu el cât de curând. Vă țin la curent.
 9. Kenvelo

  [DRX] [ANUNȚ] REDESCHIDERE

  Bună dimineața! Țin să vă anunț că în cursul zilei de astăzi, vechiul DRX, se va redeschide. Știu că nu vi se pare ceva wow, dar, eu sper că împreună cu colegii mei @Jică Măcelaru' și @deadpool să readucem serverul pe calea cea bună, mai exact, cum a fost înainte. De spus, nu știu câte ar mai fi, momentan nu venim cu nimic nou, nu avem ceva special, doar speranța că împreună cu voi, o să „reabilităm” acest mod, și totodată să îmbunătățim și această comunitate. Unii dintre voi, mă cunosc, iar alții nu. Sper să ne înțelegem cu toții și să vă ajut, dacă pot, cu rezolvarea problemelor voastre. Vă aștept pe server! Cu stimă, Kenvelo.
 10. Kenvelo

  ● Incheiat | Inscrieri | Race 1v1

  # Nume participant: Kenvelo # Numar participant (max 16): 8
 11. Kenvelo

  [DRX] [Concurs] Campionat DRX - Editia 2

  I'm back Nume participant : Kenvelo
 12. Kenvelo

  [DRX] Meciuri Campionat DRX - Editia 1

  Prezent! Mâine seara e meciul, s-a stabilit.
 13. Kenvelo

  [DRX] [Concurs] Campionat DRX - Editia 1

  Nume participant : Kenvelo
×