Jump to content

Venom

Administrators
 • Content Count

  2,236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  114

Everything posted by Venom

 1. Are puține ca am dat reset pe gt. Orele reale sunt 200.
 2. Era vorba despre verificare, nu stiu de ce sariti de la o chestie la alta. Eu nu ma pricep la verificari, iar ei se pricep, de aia i-am menționat. Deci ii dam unban sau nu?
 3. Când judecați o situație, nu mai fiti subiectivi cu argumente de genu' : joaca de mult, il stiu ca e curat, familia lui e înstărită si alte tampenii de genul. Sunt atatea dovezi care atesta contrariul la unele persoane la care nu te așteptai vreodată sa joace cu ceva anume. Gândiți obiectiv si luați in considerare doar ce e esențial. Aștept si părerea lui Twist/Tomi care stiu cate ceva și au o gandire mai avansată.
 4. Nu mă pricep la lucrurile astea.Daca e cineva care se pricepe, sa se ocupe.
 5. Nu mai căutăm admini, am lăsat campania ca sa nu mai stau de fiecare data sa închid/deschid topicul. Daca o sa fie nevoie, anunt eu. Nu accept admini fara sa joace de pe steam, apropo.
 6. Sa imi lasi datele in pm( steam id, nick).
 7. Fiți mai atenți. Dacă nu sunteți siguri, întrebați pe cineva care este.
 8. Asta e primul wg : www.wargods.ro/wcd/report.php?id=167956. Asta e al doilea: www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1679561 Si acum va intreb? Dumneavoastră ați observat ca omul a gresit punând punct in loc de 1 la finalului id-ului? Oare de ce credeți voi ca wg aparține altcuiva (cel cu punct), iar cel cu 1 al lui? Mari analiști, dar nu sunteți in stare să observați ca a gresit un simbol cu o cifra atunci cand a scris sau a copiat greșit link-ul.
 9. Cei care nu respecta in totalitate modelul titlului si nu au macar "Cerere unban + nume" fara respectarea semnelor, primesc respins+coș.
 10. E bine ca recunoști, bravo, ai un pic de coloană. O sa iti mai acord o șansă. E ușor să te elimin, dar daca toți ceilalți au peimjt o șansă, chiar daca nu o meritau, o primești și tu. Dacă juri strâmb, te asigur ca de data asta nu mai schimbi contul de steam si, gata, te joci pe mix. Demo on la fiecare mix si daca ti se cere, esti obligat sa il ai.
 11. Decizia ramane la mine, parerile pot fi spuse. Revin cu o decizie pe baza a ce cred si ce spuneți.
 12. E configurat doar ca sa banezi clienți cu steam, valve nu suporta. Toate continuturile oficiale si aprobate pe alliedmods sunt destinate doar pentru steam. O sa ma uit maine pe sursa si o sa incerc sa te ajut.
 13. Serverul de MIX a fost reinstalat. S-a resetat absolut tot: Activitatea, ban-urile, log-urile, etc. Cei care au fost banati au liber sa joace(o a doua sansa), dar daca continua cu acelasi comportament/atitudine/coduri, vor fi rebanati. Serverul se misca mult mai bine acum, chiar foarte bine si va fi reinstalat la 6 luni, dar la urmatoarele reinstalari, ban-urile vor ramane. Tin sa precizez amicilor mei care cred ca nu am un sistem bun de pika sau de ban, ca am totusi listip si pot bana clasele ip, asa ca putem relua...
 14. × Nick: Venom × Numere(6/49): 1, 21, 44, 35, 7, 29
 15. Deci tu vrei ca pluginul actual sa fie împărțit in 2 categorii de vip?
 16. # Data si ora cand s-a intamplat:are cam 1 an :))
 17. Cererea la cos, dar unban ii dau. Nu suntem ipocriți pentru o poza smoke.
 18. Daca ai crede ca pun la suflet ce zice un puști despre mine, nu e nici o onoare in asta. Sa zica ce vrea si cat il duce mintea. Nu face cerere, nu primeste unban si nici dovada. Am așteptat destul de mult pentru verificare. Cum am mai spus, nu mai accept cereri unban la valve decat daca e vorba de o greșeală sau o problemă. Ia-ți steam si tu, si justin și puteți juca. Iar tu, justin, cu ce motiv vii sa spui asta? Nu cumva ai repercusiuni fata de mine și imi ataci prietenii? Omul a spus ce ar fi facut el daca era in locul meu, nimic mai mult, nimic legat despre tine si nici o chestie care ar putea sa il faca pupincurist. Maturizați-vă si învățați sa aveti un punct de vedere mai puțin pueril si mai mult concludent si destul de convingător. Si apropo, imi faci tu mie regulament? :))
 19. Ce? Cum sa spui ca te-am banat daca nu ai dovada? De ce va bateti joc de timpul vostru?
 20. @motanN1!, Daca mai postezi un comentariu de genul, te voi sanctiona cu ban pentru comportament.
 21. Nu e nimic pueril din ce am spus. Ma rog, nici nu te-ar interesa ce am spus mai sus, darămite sa faci o mica cercetarea. Într-adevăr, Rareș are dreptate. Am greșit ca te-am banat si nu am stat sa iti fac o verificare pe loc, dar tot te grăbeai sa ieși. Graba strica treaba. In fine, am vazut că mi-ai răspuns mai tarziu de când ti-am scris, așa că maine stabilim o ora in care sa te verific si aia e. Nașpa ca ești bărbat pana in punctul in care vrei sa îți demonstrezi nevinovăția, apoi o dai in labe de genu' ca cele de sus. Deja e o povară sa fii intelectual, sa nu mai zic atunci cand pari... Repet, mâine stabilim noi o ora pentru amândoi, pentru că nu sunt genul să renunț așa ușor fara să demonstrez ce am spus mai sus.
 22. Legătură dintre server si comunitate este diferită față de ce crezi tu. Statistic vorbind, vin mai mulți playeri banați sau revoltați pe comunitate decât daca nu s-ar întâmpla absolut nimic, ca să nu mai spun ca ceea ce se întâmplă pe server, se întâmplă pentru ca zilnic se joaca foarte mulți codati, foarte mulți bolnavi cu capul si o multitudine de valveri care nu pricep jocul. Daca nu iti convine sa joci aici, nu e mai simplu sa pleci si sa nu mai cauți atentie aici cu jigniri la adresa mea sau a server-ului. Nu suntem in piață ca sa scandam jos PSD. Verificarea o facem la 18:00. Iti dau mesaj privat si imi dai datele tw.
×
×
 • Create New...