Jump to content

Venom

Administrators
 • Content Count

  2,246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

Venom last won the day on April 27

Venom had the most liked content!

About Venom

 • Rank
  Nemesis Member
 • Birthday 06/25/1999

Profile information

 • Gender
  Male
 • Favorite server
  Mix.Fioriginal.Ro
 • Previous name
  Nyn3

Contact methods

 • Steam ID
  id/venomS
 • Skype
  -
 • Yahoo
  -
 • Website URL
  -
 • AIM
  No recoil.
 • MSN
  -
 • ICQ
  120+
 • Jabber
  ?

Recent Profile Visitors

9,078 profile views
 1. Nu mai astept păreri ca toate vor fi contra. Admin se da de la 50 de ore in sus, tu nu ai nici 3% din ele. La Experiență ai scris exact cum nu trebuia sa o faci. :))
 2. Rtan vrea carte de munca si de aia :))
 3. In Moldova nu aveți si voi un pic de logica? Doar tu contezi in joc? Altii n-au timp? Nu ma face sa imi schimb decizia.
 4. Nu mă interesează ca vrei tu sa progresezi. Daca nu stii ce e ala drop si anti joc, citeste regulamentul, ca de aia e pus acolo. Când dai drop, macar anunță ce vrei sa faci sau de ce dai, iar cand esti anti si cineva te pune spec, înțelege si du-te undeva unde poți învăța mai bine. O sa iti scot ban-ul, chiar daca nu e cerere unban. Dar dacă data viitoare se repeta ceea ce faci, rămâne la latitudinea adminilor. Ps: Ce sa lămurești mă daca tu iesi de pe server si strici mix-ul?
 5. :)) Ce prostii inventezi! 2 oameni + cel care te-a banat au spus ca ai dat drop si ti-ai bătut joc de mix, ca sa nu mai zic ca esti anti joc. Ma rog, cat ai tu ban e mult, dar sa îți bați joc de un mix înseamnă sa iti bati joc de timpul altora, asa ca îl meriti. Pe lângă asta, încearcă sa vorbești coerent ca sa imi pot da si eu seama ca legi o propozitie.
 6. I-am dat suspend pana pe 3 mai. Fiți civilizați!
 7. Cum sa verific ce s-a întâmplat cand tu la "Data și ora cand s-a intamplat" imi scrii datele ban-ului? Voi citiți modelul cu atenție când faceți o cerere unban? Datele ban-ului se atașează la "Dovada", iar la "Data și Ora" se menționează data și ora la care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu mai cereți dovadă la admini daca voi nu sunteți capabili să diferențiați două locuțiuni. Aveți așteptări, dar și eu am. Nu o să mă uit în log, vreau să vad că știi să pricepi și să rectifici ce-ai scris. Eu să îți ușurez ție fapta cu unban, dar tu să îmi ușurezi mie munca, nu.
 8. Lui Dănuț nu ii merge forumul. Uneori va face pe voi copil, dar el e mai copil prin simplu fapt ca pune la suflet orice. :)) Vreau pace si înțelegere intre jucători cu jucători, cu admini si admini cu admini, iar de asta iti multumesc ca ai facut reclamație. Vreau sa lămuresc asta cu toti: Daca sunt 10 playeri, iar 1 din echipa e afk fara să anunțe, mi se pare normal sa ii dai un kick, caci poate revine, dar nu ban. Daca anunță, atunci aștepți pana termina sau intra un player. Daca sunt oameni spec, iar o echipă rămâne in 4 oameni, iar cel spec e afk sau e picat, nu se da ban pentru drop. Drop se considera când serverul rămâne in 9 oameni sau mai puțini. Nu știu ce reguli sunt in alta parte, dar aici e cum am explicat. Cu Saw/Dănuț o sa vorbesc personal și o sa ii spun sa nu își mai ia rolul chiar asa in serios si să-și controleze reacțiile. O sa iti dau unban și am pretenția ca și tu sa te controlezi.
 9. Cam putine pareri la cati admini sunt, dar rezolvam noi. Acceptat. Comenzile le gasesti aici:
 10. Ti-am acordat cam multe sanse. Wg-ul pe care l-a gasit rTan suspect si cel care este făcut pe data in care ti l-a cerut e cel cu "Found Aim". Am vazut ca iti place sa iti "tunezi" cs-ul cu toate prostiile care iti ofera avantaj. Altă șansă nu iti mai ofer si nu ai fost nici in stare sa respecți modelul ca sa demonstrezi macar ca ai rabdare si nu te grăbești. Respins + coș.
 11. Are puține ca am dat reset pe gt. Orele reale sunt 200.
 12. Era vorba despre verificare, nu stiu de ce sariti de la o chestie la alta. Eu nu ma pricep la verificari, iar ei se pricep, de aia i-am menționat. Deci ii dam unban sau nu?
 13. Când judecați o situație, nu mai fiti subiectivi cu argumente de genu' : joaca de mult, il stiu ca e curat, familia lui e înstărită si alte tampenii de genul. Sunt atatea dovezi care atesta contrariul la unele persoane la care nu te așteptai vreodată sa joace cu ceva anume. Gândiți obiectiv si luați in considerare doar ce e esențial. Aștept si părerea lui Twist/Tomi care stiu cate ceva și au o gandire mai avansată.
 14. Nu mă pricep la lucrurile astea.Daca e cineva care se pricepe, sa se ocupe.
×
×
 • Create New...