Jump to content

Venom

Administrators
 • Content Count

  2,251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  117

Venom last won the day on June 18

Venom had the most liked content!

About Venom

 • Rank
  Nemesis Member
 • Birthday 06/25/1999

Profile information

 • Gender
  Male
 • Favorite server
  Mix.Fioriginal.Ro
 • Previous name
  Nyn3

Contact methods

 • Steam ID
  id/venomS
 • Skype
  -
 • Yahoo
  -
 • Website URL
  -
 • AIM
  No recoil.
 • MSN
  -
 • ICQ
  120+
 • Jabber
  ?

Recent Profile Visitors

9,256 profile views
 1. Nu radeam de ce ai spus tu la propriu, ci in conformitate cu ce se întâmplă. Ai acuzații nefondate si vorbești in van. Nu sunt eu cel care conduce și habar nu ai ce am discutat eu cu ceilalți sau ce se discuta intre fondatori. Eu am avut un singur server care a ținut playeri aici: mix. M-am mutat cu mix, pa si oamenii. Maxim 2-3 care mai verifică. Celelalte servere nu tineau de mine, asa ca nu știu de ce boost vorbești tu atât timp cat pe forum nu ne ajuta nimeni. Eu nu vreau sa acuz pe nimeni, sa nu se supere nimeni, dar de ceilalți administratori, ca si mine, nu depinde nici 5% cu ce se intampla pe forum. Data viitoare gandeste rațional, nu emoțional, că, deseori, emoțiile te înșală. Si sa nu iti mai pară rau cand mă acuzi de anumite chestii doar pentru ca ești frustrat. Nu exista ură din bunătate. Te minți singur. Pace si calm! 💪
 2. Hmm, oare cine e Venom?! Pai te aleg la ct si imi faci fite ca tu joci la terro cu ai tai. Joci unde esti ales, nu facem favoritisme ca esti tu din clanul lui castravete. M-ai injurat pentru ca nu iti convenea ca veneam lung la warm cand tu stateai cu awp ul numai pe mid si spamai peretii. Te-am lasat in pace si te-am ales la ct, ca nu pun suflet la mizerii de genu'. Te-ai comportat ca o mironosita si ai dat tk, dupa care iar m-ai injurat. Nu te mai juca daca stii ca suferi de nevroza. E o boala grava si trebuie tratata. Strici cheful altora si iti pierzi timp degeaba. Ban-ul iti ramane, consider ca e lipsa de respect ce faci tu.
 3. N-am ras, sincer, dar sunt amuzante.
 4. Nu mai astept păreri ca toate vor fi contra. Admin se da de la 50 de ore in sus, tu nu ai nici 3% din ele. La Experiență ai scris exact cum nu trebuia sa o faci. :))
 5. Rtan vrea carte de munca si de aia :))
 6. In Moldova nu aveți si voi un pic de logica? Doar tu contezi in joc? Altii n-au timp? Nu ma face sa imi schimb decizia.
 7. Nu mă interesează ca vrei tu sa progresezi. Daca nu stii ce e ala drop si anti joc, citeste regulamentul, ca de aia e pus acolo. Când dai drop, macar anunță ce vrei sa faci sau de ce dai, iar cand esti anti si cineva te pune spec, înțelege si du-te undeva unde poți învăța mai bine. O sa iti scot ban-ul, chiar daca nu e cerere unban. Dar dacă data viitoare se repeta ceea ce faci, rămâne la latitudinea adminilor. Ps: Ce sa lămurești mă daca tu iesi de pe server si strici mix-ul?
 8. :)) Ce prostii inventezi! 2 oameni + cel care te-a banat au spus ca ai dat drop si ti-ai bătut joc de mix, ca sa nu mai zic ca esti anti joc. Ma rog, cat ai tu ban e mult, dar sa îți bați joc de un mix înseamnă sa iti bati joc de timpul altora, asa ca îl meriti. Pe lângă asta, încearcă sa vorbești coerent ca sa imi pot da si eu seama ca legi o propozitie.
 9. I-am dat suspend pana pe 3 mai. Fiți civilizați!
 10. Cum sa verific ce s-a întâmplat cand tu la "Data și ora cand s-a intamplat" imi scrii datele ban-ului? Voi citiți modelul cu atenție când faceți o cerere unban? Datele ban-ului se atașează la "Dovada", iar la "Data și Ora" se menționează data și ora la care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu mai cereți dovadă la admini daca voi nu sunteți capabili să diferențiați două locuțiuni. Aveți așteptări, dar și eu am. Nu o să mă uit în log, vreau să vad că știi să pricepi și să rectifici ce-ai scris. Eu să îți ușurez ție fapta cu unban, dar tu să îmi ușurezi mie munca, nu.
 11. Lui Dănuț nu ii merge forumul. Uneori va face pe voi copil, dar el e mai copil prin simplu fapt ca pune la suflet orice. :)) Vreau pace si înțelegere intre jucători cu jucători, cu admini si admini cu admini, iar de asta iti multumesc ca ai facut reclamație. Vreau sa lămuresc asta cu toti: Daca sunt 10 playeri, iar 1 din echipa e afk fara să anunțe, mi se pare normal sa ii dai un kick, caci poate revine, dar nu ban. Daca anunță, atunci aștepți pana termina sau intra un player. Daca sunt oameni spec, iar o echipă rămâne in 4 oameni, iar cel spec e afk sau e picat, nu se da ban pentru drop. Drop se considera când serverul rămâne in 9 oameni sau mai puțini. Nu știu ce reguli sunt in alta parte, dar aici e cum am explicat. Cu Saw/Dănuț o sa vorbesc personal și o sa ii spun sa nu își mai ia rolul chiar asa in serios si să-și controleze reacțiile. O sa iti dau unban și am pretenția ca și tu sa te controlezi.
 12. Cam putine pareri la cati admini sunt, dar rezolvam noi. Acceptat. Comenzile le gasesti aici:
 13. Ti-am acordat cam multe sanse. Wg-ul pe care l-a gasit rTan suspect si cel care este făcut pe data in care ti l-a cerut e cel cu "Found Aim". Am vazut ca iti place sa iti "tunezi" cs-ul cu toate prostiile care iti ofera avantaj. Altă șansă nu iti mai ofer si nu ai fost nici in stare sa respecți modelul ca sa demonstrezi macar ca ai rabdare si nu te grăbești. Respins + coș.
×
×
 • Create New...