Jump to content

Venom

Administrators
 • Content Count

  2,246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

Everything posted by Venom

 1. Nu mai astept păreri ca toate vor fi contra. Admin se da de la 50 de ore in sus, tu nu ai nici 3% din ele. La Experiență ai scris exact cum nu trebuia sa o faci. :))
 2. Rtan vrea carte de munca si de aia :))
 3. In Moldova nu aveți si voi un pic de logica? Doar tu contezi in joc? Altii n-au timp? Nu ma face sa imi schimb decizia.
 4. Nu mă interesează ca vrei tu sa progresezi. Daca nu stii ce e ala drop si anti joc, citeste regulamentul, ca de aia e pus acolo. Când dai drop, macar anunță ce vrei sa faci sau de ce dai, iar cand esti anti si cineva te pune spec, înțelege si du-te undeva unde poți învăța mai bine. O sa iti scot ban-ul, chiar daca nu e cerere unban. Dar dacă data viitoare se repeta ceea ce faci, rămâne la latitudinea adminilor. Ps: Ce sa lămurești mă daca tu iesi de pe server si strici mix-ul?
 5. :)) Ce prostii inventezi! 2 oameni + cel care te-a banat au spus ca ai dat drop si ti-ai bătut joc de mix, ca sa nu mai zic ca esti anti joc. Ma rog, cat ai tu ban e mult, dar sa îți bați joc de un mix înseamnă sa iti bati joc de timpul altora, asa ca îl meriti. Pe lângă asta, încearcă sa vorbești coerent ca sa imi pot da si eu seama ca legi o propozitie.
 6. I-am dat suspend pana pe 3 mai. Fiți civilizați!
 7. Cum sa verific ce s-a întâmplat cand tu la "Data și ora cand s-a intamplat" imi scrii datele ban-ului? Voi citiți modelul cu atenție când faceți o cerere unban? Datele ban-ului se atașează la "Dovada", iar la "Data și Ora" se menționează data și ora la care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu mai cereți dovadă la admini daca voi nu sunteți capabili să diferențiați două locuțiuni. Aveți așteptări, dar și eu am. Nu o să mă uit în log, vreau să vad că știi să pricepi și să rectifici ce-ai scris. Eu să îți ușurez ție fapta cu unban, dar tu să îmi ușurezi mie munca, nu.
 8. Lui Dănuț nu ii merge forumul. Uneori va face pe voi copil, dar el e mai copil prin simplu fapt ca pune la suflet orice. :)) Vreau pace si înțelegere intre jucători cu jucători, cu admini si admini cu admini, iar de asta iti multumesc ca ai facut reclamație. Vreau sa lămuresc asta cu toti: Daca sunt 10 playeri, iar 1 din echipa e afk fara să anunțe, mi se pare normal sa ii dai un kick, caci poate revine, dar nu ban. Daca anunță, atunci aștepți pana termina sau intra un player. Daca sunt oameni spec, iar o echipă rămâne in 4 oameni, iar cel spec e afk sau e picat, nu se da ban pentru drop. Drop se considera când serverul rămâne in 9 oameni sau mai puțini. Nu știu ce reguli sunt in alta parte, dar aici e cum am explicat. Cu Saw/Dănuț o sa vorbesc personal și o sa ii spun sa nu își mai ia rolul chiar asa in serios si să-și controleze reacțiile. O sa iti dau unban și am pretenția ca și tu sa te controlezi.
 9. Cam putine pareri la cati admini sunt, dar rezolvam noi. Acceptat. Comenzile le gasesti aici:
 10. Ti-am acordat cam multe sanse. Wg-ul pe care l-a gasit rTan suspect si cel care este făcut pe data in care ti l-a cerut e cel cu "Found Aim". Am vazut ca iti place sa iti "tunezi" cs-ul cu toate prostiile care iti ofera avantaj. Altă șansă nu iti mai ofer si nu ai fost nici in stare sa respecți modelul ca sa demonstrezi macar ca ai rabdare si nu te grăbești. Respins + coș.
 11. Are puține ca am dat reset pe gt. Orele reale sunt 200.
 12. Era vorba despre verificare, nu stiu de ce sariti de la o chestie la alta. Eu nu ma pricep la verificari, iar ei se pricep, de aia i-am menționat. Deci ii dam unban sau nu?
 13. Când judecați o situație, nu mai fiti subiectivi cu argumente de genu' : joaca de mult, il stiu ca e curat, familia lui e înstărită si alte tampenii de genul. Sunt atatea dovezi care atesta contrariul la unele persoane la care nu te așteptai vreodată sa joace cu ceva anume. Gândiți obiectiv si luați in considerare doar ce e esențial. Aștept si părerea lui Twist/Tomi care stiu cate ceva și au o gandire mai avansată.
 14. Nu mă pricep la lucrurile astea.Daca e cineva care se pricepe, sa se ocupe.
 15. Nu mai căutăm admini, am lăsat campania ca sa nu mai stau de fiecare data sa închid/deschid topicul. Daca o sa fie nevoie, anunt eu. Nu accept admini fara sa joace de pe steam, apropo.
 16. Sa imi lasi datele in pm( steam id, nick).
 17. Fiți mai atenți. Dacă nu sunteți siguri, întrebați pe cineva care este.
 18. Asta e primul wg : www.wargods.ro/wcd/report.php?id=167956. Asta e al doilea: www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1679561 Si acum va intreb? Dumneavoastră ați observat ca omul a gresit punând punct in loc de 1 la finalului id-ului? Oare de ce credeți voi ca wg aparține altcuiva (cel cu punct), iar cel cu 1 al lui? Mari analiști, dar nu sunteți in stare să observați ca a gresit un simbol cu o cifra atunci cand a scris sau a copiat greșit link-ul.
 19. Cei care nu respecta in totalitate modelul titlului si nu au macar "Cerere unban + nume" fara respectarea semnelor, primesc respins+coș.
 20. E bine ca recunoști, bravo, ai un pic de coloană. O sa iti mai acord o șansă. E ușor să te elimin, dar daca toți ceilalți au peimjt o șansă, chiar daca nu o meritau, o primești și tu. Dacă juri strâmb, te asigur ca de data asta nu mai schimbi contul de steam si, gata, te joci pe mix. Demo on la fiecare mix si daca ti se cere, esti obligat sa il ai.
 21. Decizia ramane la mine, parerile pot fi spuse. Revin cu o decizie pe baza a ce cred si ce spuneți.
 22. E configurat doar ca sa banezi clienți cu steam, valve nu suporta. Toate continuturile oficiale si aprobate pe alliedmods sunt destinate doar pentru steam. O sa ma uit maine pe sursa si o sa incerc sa te ajut.
 23. Serverul de MIX a fost reinstalat. S-a resetat absolut tot: Activitatea, ban-urile, log-urile, etc. Cei care au fost banati au liber sa joace(o a doua sansa), dar daca continua cu acelasi comportament/atitudine/coduri, vor fi rebanati. Serverul se misca mult mai bine acum, chiar foarte bine si va fi reinstalat la 6 luni, dar la urmatoarele reinstalari, ban-urile vor ramane. Tin sa precizez amicilor mei care cred ca nu am un sistem bun de pika sau de ban, ca am totusi listip si pot bana clasele ip, asa ca putem relua...
×
×
 • Create New...