Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Venom

Administrator
 • Content Count

  2,274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  119

Everything posted by Venom

 1. ...ajuta cu ce? Fii mai explicit! Sunt deja destui moderatori globali care se ocupa de amenajarea forumului. Ma rog, nu toti, dar despre asta vorbim peste ceva timp. Cum am spus mai sus, ar fi de mare ajutor sa ne ajutati cu activitate pe serverele de cs, in special cs.fioriginal care se bucura luna asta de boost. In momentul de fata, e a doua cea mai buna modalitate de a ne repopula dupa reclamele platite care vor mai avea de asteptat. Adrian, avand in vedere ca ceilalti au primit, practic, gratuit acel grad, ar fi necesar sa incercam sa ii ajutam pe toti sa isi gaseasca ceva de ajutor aici pe forum, dar intr-un mod mai ambiental. Daca ma intrebi pe mine, multi nu isi merita gradul, asa ca nu e pe merit aici. Daca nu ajuta, stim ce e de facut.
 2. Ai posturi doar la Muzica in ultimele 2 zile. Daca vrei la o categorie intreaga, activeaza la toata atunci, Ca sa aducem oameni pe forum, ar fi de preferat sa ne ajutati in zona gaming, nu la categorii care sunt 99% moarte si probabil inutile.
 3. Contine: In addons este inclus si ReHLDS pentru ReAPI si Reunion AMX Mod X - amxmodx_mm_i386.so - v1.8.3-dev+5134 Reunion - reunion_mm_i386.so - v0.1.0.92 ReAPI - reapi_amxx_i386.so - v5.1.0.112 Mod: Classic Autor: Venom Versiune: 1.1.Z Link de Download: https://ufile.io/26ajl9kj Pluginuri: [ 1] Advanced Bans 0.8.1 [ 2] PREMIUM-FGL 1.1.Z [ 3] Admin Spectator ESP 1.3 [ 4] Chat Logger 2.1a [ 5] Admin Base 1.8.3-dev+ [ 6] Admin Commands 1.8.3-dev+ [ 7] Admin Help 1.8.3-dev+ [ 8] Commands Menu 1.8.3-dev+ [ 9] Players Menu 1.8.2 [ 10] Maps Menu 1.8.3-dev+ [ 11] Admin Chat 1.8.3-dev+ [ 12] Anti Flood 1.8.3-dev+ [ 13] Admin Votes 1.8.2 [ 14] Admin Groups 1.2 [ 15] Stats Configuration 1.8.3-dev+ [ 16] StatsX 1.8.2 [ 19] NextMap 1.8.3-dev+ [ 20] Nextmap Chooser 1.8.3-dev+ [ 21] TimeLeft 1.8.3-dev+ [ 22] Autoresponder/Advertis 0.5 [ 23] CS-FGL 1.0 [ 24] Echipe 1.0 [ 25] RatesCheck 3.0.C [ 27] Ultimate Chat 1.2 [ 28] RS 1.0 [ 29] Advanced Bullet Damage 1.0 [ 30] Team Semiclip 2.0.0 [ 31] Parasuta 1.0 [ 32] Bhop Abilities 0.5.2 Imagini: -
 4. Venom

  Discutie water

  Nu ma intereseaza ce spune Water, dar am avut oameni problema pe serverul de mix, codati si tot felul de instabili mintali - o gramada, asa ca stiu despre ce este vorba cand vad pustani de genul. Ti-am zis pe server ca alx are wall, dar tu ai zis ca nu are. Eu ti-am zis ca nu te cred si am aflat de unul singur. Spune-i prietenului tau sa faca cerere unban, eu ii pun demo-ul in topic si iti aduc cei mai buni oameni care se vor uita la demo. Si da, ai intrat si i-ai dat unban fara sa intrebi macar, dupa care ai spus "ups". Daca esti barbat, spune-mi direct ca te deranjeaza decizia mea, dar nu dai unban. Si da, ar trebui sa ii multumesti Ancai ca ti-a lasat posibilitatea ca tu sa dai unban. Tu si ceilalti aveti al doilea cel mai mare grad de pe server datorita ei. Daca era dupa mine, aveai slot sau rank 1. Ps: Sa imi arati cand m-am rastit la tine. :)) Gata cu polemica, am vazut si cu wg-ul. Acceptat. De acum incolo daca te vad pe server si nu ai demo on, nu mai tine cu wg-ul.
 5. Nu te judec pentru felul cum scrii, dar astept de la tine un wg si poate te iert. Edit: Am vazut si cu wg-ul. Acceptat. De acum incolo daca te vad pe server si nu ai demo on, nu mai tine cu wg-ul.
 6. Nu stiu, nu dezbat nimic. Avand in vedere ca ai facut o reclamație si nu o cerere unban, consider ca motivul pentru care ma reclami e invalid. Nu trebuie sa ma conving singur dintr-un video de pe o mapa anterioară - referitor la ce-ai spus tu.
 7. Daca ma iau dupa dovada si spusele tale, sa inteleg ca-s vinovat ca te-am banat? :)) Ai gresit categoria. Vezi ca tu ai pus video de pe fy_buzzkill, iar eu ti-am dat ban pe fy_snow.
 8. * Numărul la care să trimiteti SMS: 1235 * Formatul mesajului: TXT GTRS 89.40.233.48:27015 Nume * Exemplu mesaj: TXT GTRS 89.40.233.48:27015 Venom * Preț mesaj: €1 Model postare: * Nume : * Boost-uri date: * Dovada: Recompense: ----------| 1 Boost: * Grad Incepator(3 luni) + Slot(Permanent) 2 Boost: * PREMIUM(VIP)(Permanent) / Grad Incepator(Permanent) 3 Boost: * PREMIUM(VIP)(Permanent) + Grad Incepator(3 luni) 4+ Boost: * Grad Co-Administrator(4B -3 luni /5B - Permanent) / Grad Administrator(5B - 3 luni / 6B - Permanent) / Grad Co-Owner( 7+B)
 9. Pe viitor vezi ce faci, deținătorul da verdictul, nu tu. Tc si respins.
 10. Care este filmul anului 2019(Pana in prezent)?
 11. Gata la toti. O sa verific activitatea voastra in functie de media playerilor si de activitatea lor. Nu ma intereseaza cum joci, ci cum administrezi. Va chinuiti degeaba cu raspunsuri "elocvente". Nu tin cont de ele.
 12. Tu vorbești de servere, eu vorbesc de categorii. La servere răspund deținătorii.
 13. Sa imi lasi steam id. La Steam ID vreau steam id-ul numeric, nu profilul de steam, ca nu iti dau admin pe profil .
 14. Am vazut că, de când aveți gradele de MG, doar activați si faceți cateva topicuri pe la anumite categorii. Nu cred ca e extrem de folositor asta, atat timp cât la categoriile respective e dezordine. La ce ma refer prin dezordine? Sunt topicuri inactive de mult timp, deschise care nu isi mai au rostul sau nu mai sunt de actualitate, iar la acele topicuri vad ca nu se bagă nimeni să verifice sau să le închidă+mutat la arhivă sau coș. Puteți incepe si cu asta... Vorbiți intre voi, luați fiecare câte o categorie gen Photoshop(toate subcategoriile ei), General, Resurse, etc si vedeți ce puteți face. De Cunoaștere si de cele administrative o sa ma ocup eu.
 15. Nici nu e nevoie sa se ocupe. Maine am sa fac o categorie de Cos/Arhivă, iar topicurile vechi/inactive vor fi mutate acolo.
 16. Hmm, oare cine e Venom?! Pai te aleg la ct si imi faci fite ca tu joci la terro cu ai tai. Joci unde esti ales, nu facem favoritisme ca esti tu din clanul lui castravete. M-ai injurat pentru ca nu iti convenea ca veneam lung la warm cand tu stateai cu awp ul numai pe mid si spamai peretii. Te-am lasat in pace si te-am ales la ct, ca nu pun suflet la mizerii de genu'. Te-ai comportat ca o mironosita si ai dat tk, dupa care iar m-ai injurat. Nu te mai juca daca stii ca suferi de nevroza. E o boala grava si trebuie tratata. Strici cheful altora si iti pierzi timp degeaba. Ban-ul iti ramane, consider ca e lipsa de respect ce faci tu.
 17. N-am ras, sincer, dar sunt amuzante.
 18. Nu mai astept păreri ca toate vor fi contra. Admin se da de la 50 de ore in sus, tu nu ai nici 3% din ele. La Experiență ai scris exact cum nu trebuia sa o faci. :))
 19. Rtan vrea carte de munca si de aia :))
 20. In Moldova nu aveți si voi un pic de logica? Doar tu contezi in joc? Altii n-au timp? Nu ma face sa imi schimb decizia.
 21. Nu mă interesează ca vrei tu sa progresezi. Daca nu stii ce e ala drop si anti joc, citeste regulamentul, ca de aia e pus acolo. Când dai drop, macar anunță ce vrei sa faci sau de ce dai, iar cand esti anti si cineva te pune spec, înțelege si du-te undeva unde poți învăța mai bine. O sa iti scot ban-ul, chiar daca nu e cerere unban. Dar dacă data viitoare se repeta ceea ce faci, rămâne la latitudinea adminilor. Ps: Ce sa lămurești mă daca tu iesi de pe server si strici mix-ul?

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...