Sari la conținut

Alex

Fondatori
 • Număr conținut

  1.000.042
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  11

Alex last won the day on June 13 2018

Alex had the most liked content!

Despre Alex

 • Rang
  Batman
 • Dată Naștere 28.10.1993

Informații profil

 • Locație
  București
 • Sex
  Male
 • Interese
  Singura răspundere adevărată este faţă de propriul tău potenţial, faţă de propria ta inteligenţă şi conştienţă, faţă de acţiunea conformă cu ele. - Osho

Metode de contact

 • Steam ID
  neveuizaddicted
 • Skype
  alexfgl
 • Yahoo
  alex.andrei_10@yahoo.com
 • Website URL
  http://www.forum.fioriginal.ro

Vizitatori Recenți Profil

2.289 citiri profil
 1. Update 07.06.2018 Motiv: Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date a fost actualizată prin eliminarea directivei 95/46/CE.
 2. Update 07.06.2018 Motiv: Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date a fost actualizată prin eliminarea directivei 95/46/CE.
 3. Update 07.06.2018 Motiv: Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date a fost actualizată prin eliminarea directivei 95/46/CE.
 4. Alex

  Anunt Viitor Cs.FioriGinaL.Ro

  Salutare, Doresc să vă anunț că serverul Cs.FioriGinaL.Ro a fost cumpărat de către luxor, de astăzi înainte el este deținătorul legitim și are drept să-și schimbe echipa și tot ce își mai dorește el. O seară frumoasă, Alex.
 5. Alex

  [CS] [Acceptat] [Reclamatie] A+

  Fă o cerere de admin.
 6. Alex

  [CS] [Recrutare] Owner

  Inchis, am sa va contactez pe amandoi in cel mai scurt timp.
 7. Alex

  [CS] [Remove] Raresss

  Salut, am stat ceva timp inactiv pentru că eram convins că las acest server pe mâini bune, și chiar am reușit sa fac asta, Slaiphar se descurcă...doar că acum este într-o mică pauză din câte observ, și la rândul lui a încercat și el să facă același lucru ca și mine cu Bobitză și Raresss. Din câte a, observat, Bobitză se descurcă, felicitări! Tot așa. Cât despre Raresss, este imposibil ca cineva să îți spună pe chat că ai codați pe server și tu să-l iei la mișto și să-i spui ca se bagă in seamă. @Raressss, bătându-ți joc de oamenii din jurul tău (de pe server și forum) îți cam bați joc automat de mine și nu este destul de ok pentru că nu ne-am tras de șireturi în armată. Poate că decizia mea a fost dură, nu zic nu, dar din păcate este definitivă. Ai primit suspend pe o perioadă nedeterminată. Topic Închis,
 8. Alex

  [CS] [Recrutare] Owner

  Salut, echipa CS este în căutare de un OWNER activ atât pe forum cât și pe server. Am să vă rog să aplicați pentru funcție după următorul model: Nick: Ore Jucate Server (link GT): Câte ore petreci zilnic pe forum?: De ce tu? (Descrie-te puțin): Crezi că poți face față? Argumentează răspunsul: Menționez că am să îi iau pe toți în considerare dar aș prefera actuali admini ai serverului. Cheers, Alex.
 9. Alex

  [CS] Prezență Admini

  Salut, a venit timpul pentru o mică prezență. Datorită inactivității multora am cam multe lucruri de schimbat. Am să rog următorii admini (chiar și owneri) să-și confirme prezența până pe 04.02.2018, altfel își pierd funcția și facem loc unei noi generații. LEVEL-5(OWNER) "VrînceanAlex.lüxor" "Bobitza" LEVEL-2 "PsYhopatu" "Ballack" "LiviuYOO ;o ! 1337" "dnZz" "SIn^ClaIr" "Duke." "Nyn3" ; LEVEL-1 "Enchantress." "RoyaL" "Madalin ;d HeaDzy" "Supremu^" "Skye" "Goddes // Sorin" "Prince" "IoNuT" "SkiLLz0r^" "pis2" "Delycious" "Razzerw0w" "k3n[n]Zze" "CodeX" "Legendary" "db.Tommy" "Schweppe's # iaongura" "Manlove" Cheers, Alex.
 10. Alex

  [CS] [Acceptat] [Cerere Level1] KON

  Acceptat Level 3. PM Steamid/Nick + Pass.
 11. Salut, din cauza ultimelor lucruri întâmplate, Dubstep, Nyn3 și F4lcon au fost sancționați cu un minus de 10000 puncte de reputație. În caz că treaba asta se repetă, conturile vor fi blocate permanent.
 12. Alex

  [VAND] ADDONS CS GO REMAKE + FIX CHAT

  Poza eliminată. Motiv: Reclamă
 13. Alex

  [Respins] [Cerere Moderator global] db.Sahara

  Intervin puțin, dacă nu te oprești din spam nu o să primești Global niciodată. Fii un exemplu pentru ceilalți și cu siguranță primești! Respins
 14. Alex

  Salut

  Salut oameni frumoși. A sosit momentul să fac un pas important în viață, de aceea nu o să mai am timp de comunitate. Am stat ceva să mă gândesc la asta...dar până la urmă am luat decizia de a mă retrage. Îi mulțumesc lui Syko pentru că a preluat toată munca noastră, a celor din trecut...și că încă își face treaba în continuare. În caz că aveți nevoie de ajutor, majoritatea știți unde să mă găsiți. Atenție, doar ajutor, nu mă întorc. Ultima decizie luată a fost down-ul la Four care sper să rămână până își revine din visat. Mulțumesc tuturor pentru tot, sunteți minunați!
×