Jump to content

Alex

Founders
 • Content Count

  1,000,042
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Alex last won the day on June 13 2018

Alex had the most liked content!

About Alex

 • Rank
  Batman
 • Birthday 10/28/1993

Profile information

 • Location
  București
 • Gender
  Male
 • Interests
  Singura răspundere adevărată este faţă de propriul tău potenţial, faţă de propria ta inteligenţă şi conştienţă, faţă de acţiunea conformă cu ele. - Osho

Contact methods

 • Steam ID
  neveuizaddicted
 • Skype
  alexfgl
 • Yahoo
  alex.andrei_10@yahoo.com
 • Website URL
  http://www.forum.fioriginal.ro

Recent Profile Visitors

2,383 profile views
 1. Update 07.06.2018 Motiv: Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date a fost actualizată prin eliminarea directivei 95/46/CE.
 2. Update 07.06.2018 Motiv: Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date a fost actualizată prin eliminarea directivei 95/46/CE.
 3. Update 07.06.2018 Motiv: Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date a fost actualizată prin eliminarea directivei 95/46/CE.
 4. Salut, din cauza ultimelor lucruri întâmplate, Dubstep, Nyn3 și F4lcon au fost sancționați cu un minus de 10000 puncte de reputație. În caz că treaba asta se repetă, conturile vor fi blocate permanent.
 5. Intervin puțin, dacă nu te oprești din spam nu o să primești Global niciodată. Fii un exemplu pentru ceilalți și cu siguranță primești! Respins
 6. Alex

  Salut

  Salut oameni frumoși. A sosit momentul să fac un pas important în viață, de aceea nu o să mai am timp de comunitate. Am stat ceva să mă gândesc la asta...dar până la urmă am luat decizia de a mă retrage. Îi mulțumesc lui Syko pentru că a preluat toată munca noastră, a celor din trecut...și că încă își face treaba în continuare. În caz că aveți nevoie de ajutor, majoritatea știți unde să mă găsiți. Atenție, doar ajutor, nu mă întorc. Ultima decizie luată a fost down-ul la Four care sper să rămână până își revine din visat. Mulțumesc tuturor pentru tot, sunteți minunați!
 7. Salut Mnz, welcome back! Upgrade-ul IPS a fost de vina, cum spune si Joker, observ ca problema a fost remediata. Acum, ca am citit tot log-ul din chat, Joker sa ma cauti putin pe whatssapp cand vezi mesajul. Mnz, in caz de alte probleme, vezi PM.
 8. Warriors si Youth pot ajunge maxim in semifinala, doar una dintre ele ajunge in finala. Eu vorbeam de finala aici
 9. Finala UCL e praf in ochi...aici e vorba despre altceva...ZEI vs TITANI daca vrei
 10. Se anunta o finala promitatoare, de acum va spun
 11. Care credeti ca sunt cele 2 echipe care vor ajunge in finala? Eu merg pe aia de la CS3 (am auzit ca sunt buni tare) si pe Youth, Young...sau cum se numeste echipa aia a lui Ciuby (tipul slabut)
 12. Bun, toată lumea fericită pe aici, îmi place ce vad. Cum anul ăsta Devil a insistat să fie el Moş Crăciun şi ne-a stricat toată surpriza, am zis să-l facem puţin să nu se simtă ok. Toată lumea a primit câte ceva după cum vedeţi...el? Nimic, nada, 0. Vrem să-i mulţumim pentru munca depusă, prin înfiinţarea unui nou grad special pentru oameni ca el, şi anume "Co-Fondatori". Acum că am făcut gradul, trebuie să anunţăm şi membrii lui, nu? Zic şi eu. Fără alte prezentări, eu, Alex, împreună cu colegul meu Syko, suntem şi CO-FONDATORI! Ţinem să le mulţumim persoanelor care ne-au încurajat în tot acest timp, ştiam că putem ajunge la un asemenea grad, le mulţumim părinţilor bla bla, glumesc Felicitări Ştefan! Pentru munca depusă şi toate cele. Mi-ar lua un an întreg să scriu tot...iar timpul este limitat. Ai primit Up la Co-Fondator, ultima treaptă! Felicitări şi sărbători fericite!
×
×
 • Create New...