Sari la conținut

iSm0keWeeD

Membri
 • Număr conținut

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre iSm0keWeeD

 • Rang
  Membru
 • Dată Naștere 08.11.1999

Informații profil

 • Locație
  Videle, Teleorman
 • Sex
  Female

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. iSm0keWeeD

  [CS] [Respins] [Cerere Level 1] JaR

  Contra, fa activitatea de 5 ore!
 2. ♣ Nume real:Alex ♣ Nick:iSm0keWeeD ♣ SteamID(daca ai):Nu am. ♣ Vârsta:16 ♣ Ore:34 ♣ Link Gametracker:http://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.54:27015/top_players/?query=iSm0keWeeD ♣ Motiv:Vreau sa primesc admin pentru a scapa serverul de codati, pentru a mentine linistea pe server si pentru a opri playerii sa vorbeasca urat. ♣ Experiența anterioară:2 ani. ♣ Regulament citit:Da.
 3. iSm0keWeeD

  [CS] [Respins] [Cerere Level1] iSm0keWeeD

  Stiu ca nu am asteptat destul pentru a face o noua cerere, dar sunt foarte nerabdator sa obtin functia de admin level 1 pe un server atat de minunat. Iar un al doilea motiv pentru care am facut cererea mai devreme este acela ca am reusit sa imi creez o activitate, pot spune satisfacatoare.
 4. ♣ Nume real:Alex ♣ Nick:iSm0keWeeD ♣ SteamID(daca ai):Nu am. ♣ Vârsta:16 ♣ Ore:28 ♣ Link Gametracker: http://www.gametracker.com/server_info/ ... iSm0keWeeD ♣ Motiv: Doresc sa primesc functia de admin level 1 deoarece vreau sa mentin linistea pe server, sa ajut playerii cand intampina o problema si sa scap de codatii care distrug frumusetea jocului. ♣ Experiența anterioară:2 ani. ♣ Regulament citit:Da.
 5. iSm0keWeeD

  [CS] [Respins] [Cerere Level 1] iSm0keWeeD

  Am avut probleme cu pc-ul, stai linistit ca sunt foarte activ!
 6. iSm0keWeeD

  [CS] [Respins] [Cerere Level 1] iSm0keWeeD

  Am 19 ore! Nici macar nu v-ati uitat pe gametracker.
 7. ♣ Nume real:Alex ♣ Nick:iSm0keWeeD ♣ SteamID(daca ai):Nu am. ♣ Vârsta:16 ani. ♣ Ore:19 ♣ Link Gametracker: http://www.gametracker.com/server_info/ ... iSm0keWeeD ♣ Motiv: As dorii sa primesc admin deoarece vreau sa mentin linistea pe server, sa scap de playerii care se cred "smecheri" daca folosesc cod si nu in ultimul rand, sa ajut playeri cand intampina o problema ♣ Experiența anterioară:2 ani. ♣ Regulament citit:Da.
×