Sari la conținut

Russ

Moderatori Globali
 • Număr conținut

  1.347
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  4

Russ last won the day on April 26

Russ had the most liked content!

9 Urmăritori

Despre Russ

 • Rang
  GodFather
 • Dată Naștere 13.09.2000

Informații profil

 • Locație
  Calarasi
 • Sex
  Male
 • Interese
  ---==Cs.FioriGinal.Ro==---
 • Serverul preferat
  Cs.FioriGinal.Ro
 • Nume anterior
  BaTman

Metode de contact

 • Skype
  adytzu1233
 • Yahoo
  ady.adriano60@yahoo.com
 • Website URL
  http://fioriginal.ro/forum/profile/11598-batman/
 • AIM
  OFF

Vizitatori Recenți Profil

2.343 citiri profil
 1. Russ

  [Ban]-07/10/2018- WeezyBLKGN

  Scuza ma, chiar nu mi am dat seama qRs. : Nu e problema, toti gresim
 2. Russ

  [Ban]-07/10/2018- WeezyBLKGN

  # Nick user: WeezyBLKGN # Grad forum: membru # Motiv: reclama intentionata # Dovadă (Link către post sau print): http://imgur.com/gallery/OvgriIw # Data emiterii warn-ului/ban-ului: 07/10/2018 # Durata ban-ului: Permanent
 3. Russ

  [Radio] Discutii libere

  #In acest topic se v-a purta orice discutie, legata sau nelegata de radio, dar totul in limita bunului simt!
 4. Russ

  [Radio] Recrutari DJ

  Voi alege 2 DJ din cei care vor lasa reply mai jos completand un mic model: #Nume Real: #Varsta: #Ai experienta DJ?:
 5. Russ

  [Radio] [Model] Cerere DJ

  #Nume Real: #Varsta: #Ai experienta?: #Motivul pentru care vrei DJ:
 6. RO: Lasati reply cu link-ul melodiei careia doriti sa fie adaugata in playlist ! ENG: Leave the reply with the song link you want to be added to the playlist!
 7. Russ

  Download / Descarcare

  WINAMP: CLICK MediaPlayer: CLICK QuickTime: CLICK RealPlayer: CLICK
 8. Russ

  Khalid - Stay

 9. # DNS DORIT: Radio.Fioriginal.Ro # IP: 151.80.9.231 # PORT: 9999 # SLOTURI: 350 # HOST: ddoshost.ro # TIPUL JOCULUI: RADIO # MODUL SERVERULUI: RADIO # VECHIME SERVER: cateva zile # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: maxim 5-6 ascultatori # LINK GAMETRACKER: nu exista gametracker, dar aici -> http://151.80.9.231:9999/index.html?sid=1 puteti sa vedeti cati ascultatori au fost si puteti asculta radio-ul # OWNERI SERVER (link catre profilul de pe forum): Doar eu # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: Anunturi , Cereri(Aici sa contina alte 2 subforumuri numite: Cereri DJ si Cerere adaugare melodie), Reclamatii, Discutii Libere (Daca se poate cand cineva intra in categoria Radio-ului sa puteti pune un HTML pentru a pornii radio-ul automat : <audio id="stream" controls preload="none" autoplay style="width: 400px;"> <source src="http://151.80.9.231:9999/;" type="audio/mpeg"> </audio> <script> var audio = document.getElementById('stream'); audio.volume = 0.5; </script> # AI CITIT SI INDEPLINESTI CONDITIILE? (conditiile trebuie citite obligatoriu, dar in caz ca nu sunt citite si cererea este respinsa/serverul este exclus din comunitate, inainte sa cereti explicatii, primul lucru care trebuie sa il faceti e sa va duceti sa cititi CONDITIILE): Da ===================================================== Informatii despre tine: - O descriere cat mai completa a experientei in domeniul jocului pentru care doriti sa creati serverul. Vrem sa ne asiguram ca viitorii parteneri sunt capabili sa isi administreze serverul. Raspuns: Pai.. nu este un joc, este pentru prima data cand am un server de acest tip, dar totusi ma voi invata in timp si stiu ca totul o sa fie bine si nu vom intampina probleme - Motivul pentru care vrei sa intrii cu serverul in comunitatea FioriGinaL.Ro si nu alta. De cand esti membru, de unde ai auzit de noi, parerea pe care ti-ai facut-o pana acum despre noi. Raspuns: 1. Sunt Moderator Global pe aceasta comunitate. 2. Staff-ul este unul foarte serios si activ. 3. Sunt de aprox 2-3 ani in aceasta comunitate si aici imi doresc sa fie serverul. - Prin ce metode ai de gand sa populezi serverul. Raspuns: Reclame/Promovari pe pagini de socializare - Asteptari de la noi. Raspuns: Sa ne intelegem ca pana acum si sa fiti cati mai multi care ascultati Radio.Fioriginal.Ro ============================================== EDIT: Hostul a fost cumparat acum cateva zile, l-am pus la punct, am venit aici cu cererea si este platit pe 3 luni!
×