Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Jok3r.

Co-Administrator
 • Content Count

  1,425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Jok3r. last won the day on August 27

Jok3r. had the most liked content!

About Jok3r.

 • Rank
  GodFather
 • Birthday 09/13/2000

Profile information

 • Location
  Calarasi
 • Gender
  Male
 • Interests
  ---==Cs.FioriGinal.Ro==---
 • Favorite server
  Cs.FioriGinal.Ro
 • Previous name
  BaTman

Contact methods

 • Website URL
  http://fioriginal.ro/forum/profile/11598-batman/
 • AIM
  OFF

Recent Profile Visitors

2,986 profile views
 1. Toate reclamele au fost puse la punct, însă a reapărut problema aceea cu picatul seara de seara, vom incerca astăzi eu impreuna cu tehnicienii de la host sa remediem problema cat mai repede posibil, va voi ține la curent!
 2. Serverul ArenaMT2 este aproape gata, stati aproape, revine cu modul PVM HARD, level maxim 99, toate problemele au fost rezolvate pe partea de coduri a serverului, au mai ramas de modificat reclamele la: Team Welcome Level Maxim Pana atunci va puteti face un cont, apasand pe butonul din sus-ul paginii "Inregistrare". Serverul va fi ON dupa ce vom testa din nou serverfile-ul in aceasta seara pentru a vedea daca acesta mai pica, iar apoi daca aceasta problema nu va aparea, cu cel mai mare drag va invitam sa intrati si sa va distrati impreuna cu prietenii dumneavoastra pe ArenaMT2. Cu stima, [TEH]Adrian vizitati site-ul nostru: http://arena.mt2.ro
 3. O sa fac alt topic, v am ascultat părerile, sper ca totul sa fie mai ok acum, fiti pe faza la Anunturi! T/c
 4. Este strict problema voastră ceea ce faceți si ce credeți, sunt destule de făcut, am zis ca o sa postez in acest topic mai multe noutăți cand vor apărea noutăți, momentan, chiar de am zis ca pe 19 o sa fie ON, nu am revenit cu nici un post, deci înseamnă ca nu am terminat, nu il mai deschid ca sa va jucati si dupa iar sa apară probleme, ca se poate juca pe el in momentul de față, dar nu are rost pana nu o sa fie pus la punct, nu fac aceeași greseala de 2 ori. Multumesc pentru înțelegere!
 5. Nu am avut încotro, ma chinui singur, tehnicianul e plecat din tara si am ramas sa ma descurc singur, sunt si cu o mana in ghips, chiar dreapta, daca ma pricepeam asa de bine, as fi rezv problema, dar nu stiam cum, nu o găseam asa ca a trebuit sa mi asum si sa reinstalez serverul, imi pare rau pentru neplăcerile create!
 6. Sunt destule addons uri pt cs 1.6 mod csgo de vânzare pe net, cauta si o sa găsești
 7. Tin sa va anunt ca in cursul acestei zile serverul v-a fii reinstalat de catre firma de hosting si voi adauga noul mod PVP, voi incerca ca in aceasta seara sa-i fac ultimele retusuri ca pana maine, 19.08.2019, ora 20:00 serverul Arena Metin2 sa fie ON. Urmariti acest topic, aici va voi mai anunta ce se intampla cu serverul pana la deschidere! Cu stima, [OwN]Adrian
 8. Salut! Datorită faptului că serverul a avut niste probleme majore din cauza unor bug-uri ce nu puteau fii depistate ce duceau la picarea serverului zii de zii, asa ca am hotărât sa schimbăm modul de joc al serverului si schimbarea interfeței site-ului arena.mt2.ro. Modul va fii PVP Classic! Cand serverul va fii ON, voi anunța printr-un nou topic! Mulțumesc pentru atentie, voi lasa topicul deschis pentru pareri despre noul mod ce va fii pe server!
 9. Hai sa te vad, sunt destui MG, alege o categorie unde sa moderezi, daca esti bun ca designer, poti fi si designer sau iti poti alege o categorie, dar mai intai sa te vad cu activitatea si apoi si gradul, momentan nu mai ai activitate de cateva luni, vei avea un grad, dar sa te vad cum te descurci pe forum, o sa ti l bag cand cred ca meriți, sfatul meu activeaza la categoria unde vr sa ai moderator.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...