Sari la conținut

Ema ;x

Girls
 • Număr conținut

  60
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Orice postat de Ema ;x

 1. Ema ;x

  [CS] [Acceptat] [Retragere] Ema ;x

  Păi nu prea mă mai joc.. s-au schimbat multe... etc.. Baftă tuturor.
 2. Ema ;x

  [CS] [Acceptat] [Retragere] Ema ;x

  Poate o să revin(sau nu), dar momentan am luat cea mai bună decizie din perspectiva mea .Eu nu repet. Dragul meu, tu să cobori cu picioarele pe pământ, nu eu. E clar vorba de viaţa mea personală care nu te priveşte din nici un punct de vedere. Nu mă interesează ce speculezi sau ce crezi. Nu am nici o treabă cu nimeni, clar?(Baftă , sănătate şi tot ce vreţi!) Mă retrag din simplu' motiv că vreau să-mi continui viaţa în linişte, natură, muzică ,aer şi petrecând mai mult timp învăţând .. nu pe calculator închisă în casă ca restul roboţilor. (fără nici o jignire faţă de cineva şi dacă vă simţiţi nu e vina mea) Bun. Şi apropo cu unele arfe pe care le au unii sa fii ferm convins că o să mai plece jumătate din staff pe viitor ;-j Atât.. Salut!
 3. Ema ;x

  [CS] [Discutie] Activitate forum.

  Nume pe forum : Ema ;x Nume pe server : Ema ;x
 4. Ema ;x

  [CS] [Retragere] dxb

  Ca player.. până să iei admin.. foarte bine. Şi ca admin nu am apucat să te văd aşa mult.. Dar sunt convinsă că tot aşa de bine te descurci.. Oricum , baftă.. Poate te răzgândeşti. (Suntem aici) ;d
 5. Contra! Se vede clar că nu ştii ce e ăla codat. Şi limbajul tău dă de dorit!
 6. Ema ;x

  [CS] [Respins] [Cerere Unban] specialKhousE

  1. Nu ştiu ce avea Don , dar dacă ăla e limbaj de fost admin , eu când îl mai vad pe server îi dau gag. 2. Nu ştiu cum te influnţează pe tine Test, că eu îi dateam şi ban. Oricum , deciziile tale. 3. BĂ, BĂ E SNOW MĂ! E SNOW, AVEŢI FEBRĂ? COPILU ARE BULAN ŞI ŞTIE SĂ JOACE + SUNET! DACĂ NU AŢI REALIZAT SE AUDE ŞI CÂND LUAŢI ARMA DIN BAZĂ ŞI SE AUDE ŞI PE CE PARTE şi când VENIŢI. De jucaţi mai tactic pe shift mai ziceam ... Dar nu , EL PUR SI SIMPLU ASCULTA. E GREU DE ÎNTELES , NU? Jucator bun , banat. 4. Ştiţi ce e ăla snow? E cea mai penală mapă , în sensul că tragi cel mai bine prin perete şi îl nimereşti. Ăla îi e scopu' ! Clar? 5. Sincer,dacă aţi gandii cu cap.. Copilu îi lua prin pereţi şi atunci când îi auzea. Şi dacă v-aţi gandii puţin .. Bă, unde trag? Aici , aici şi aici.. De ce? Pentru că stiu că vin acolo. Şi de ce? Pentru că ÎI AUD! Sau pentru că trebuie să fie, nu pierde nimic dacă trage. (logica) Fiecare întelege cum vrea. Asta e părerea mea. PRO UNBAN!
 7. Ema ;x

  [CS] [Respins] [Reclamatie] dxb

  Isn't a big deal. (a făcut destul de bine.. adică dacă e cum zice el.. şi a ieşit un player mare chestie, s-a dus la baie omu.. şi faza cu harta, admini merg şi ei pe reguli, nu putem să schimbăm când i se scoală lu ăla şi lu ăla.. şi cel puţin se dă un vot dacă toţi o ţin morţiş şi nu se încadrează în timpul necesar .. deci trebuia un vot dacă erau prea multe rugăminţile. ) anyway... +Mishu.. înjuri cam mult, înteleg.. dar las-o mai moale cu limbajul pe server că nu ţi-a facut nimeni nimic. Amandoi vinovaţi, condamnaţi să asculte Justin Bieber. (cea mai cruntă pedeapsă=)) ) Textul cu roz e doar o glumă , trataţi-o ca atare. ;d
 8. Ema ;x

  [CS] [Retragere] No more!

  No more mereu s-a dedicat. Nu te înţeleg. Are experienţă şi dacă vrei să ştii e chiar naşpa să crezi asta. Sunt sigură că s-a săturat să vadă în fiecare zi oameni care se ceartă, oameni care nu ascultă şi oameni duşmănoşi. Şi până la urmă care e faza cu comentatul la deciziile altor persoane? Poate are probleme .. (şi ce te-ar interesa pe tine? în loc să încurajaţi oamenii la mai bine , invers ) .. Eu zic să nu mai trageţi concluzi de copii. wewewew ;'( ăla mi-a furat jucăria.
 9. Ema ;x

  [CS] [RECOMANDARE] Harti sv

  Eu prefer lucrurile clasice.. Nu zic că sunt contra, dar e mai okay.
 10. Contra.. şi nu te mai purta ca un copil.
 11. Ema ;x

  [CS] [Problema] Nu imi merge "CTRL+W"

  http://www.mygarage.ro/pc-mechanics/117335-problema-tastatura.html Încearcă şi tu cu altă tastatură sau cum zic majoritatea oamenilor e de la procesor (cel mai probabil) .
 12. Ema ;x

  [CS] [Absenţă] Ema ;x

  Păi pe o perioadă de o lună sau două. Motivul se ştie el.
 13. Ema ;x

  [CS] [Nerezolvat] [Reclamatie] baz

  Ştiu.. a mai luat ban azi.. de foarte multe ori.. Am intrat pe server şi ştiam că e ăla de azi.. şi îi dateam ban în continuu, cum intra cum ban. E cam obsedat copilu.. numai acum în 50 de min cred că i-am dat ban de 20 de ori.=)) Ţinut în ban până se plictiseşte aşa zic eu ;d .
 14. Ema ;x

  [CS] [Absenta] Magic

  Baftă şi să îl faci cât mai repede ;d
 15. Ema ;x

  [CS] [Absenţă] Ema ;x

  Gata, mult mai repede. ;d
 16. Ema ;x

  [CS] [Respins] [Recomandare] Radio

  Recomand să fie adăugată pe server comanda /radio şi să alegem dintr-o listă .. ceva gen : 1. Pro Fm 2. Kiss Fm 3. Radio Zu .. etc Ar fi fun şi interesant să putem asculta muzică. ;x
 17. Draguţ cum ai prins poza cu hs-ul de la sfârşit.
 18. Ema ;x

  [CS] [Rezolvat] [Reclamatie admin] kick-ass

  Eu sunt de părere că nu e wall.
 19. Ema ;x

  [CS] [Discutie] Modificari ban

  Să înteleg că : a = 10 min b = 60 min c = 9999 min Iaii, e draguţă ideea. Doar dacă o să vadă toţi
×