Sari la conținut

Florin*

Membri
 • Număr conținut

  3.881
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Florin*

 • Rang
  Too old for this
 • Dată Naștere 31.03.1970

Informații profil

 • Sex
  Male

Metode de contact

 • Yahoo
  smal_face

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Florin*

  deathrun_safety

  Descriere: CT aleargă pe o mapă care nu are capcane. Tip: Deathrun Autor: Florin * Download: GameBanana || 17Buddies Info: Mapa nu necesită alte resurse.
 2. Florin*

  deathrun_knwa

  Descriere: CT aleargă pe o mapă care nu are capcane. Tip: Deathrun Autor: Florin * Download: GameBanana || 17Buddies Info: Mapa necesită alte resurse, le găsiți în arhivă.
 3. Florin*

  deathrun_sky_fg

  Descriere: CT aleargă pe o mapă care are capcane. Tip: Deathrun Autor: Florin * Download: GameBanana, 17Buddies Info: Mapa necesită alte resurse, le găsiți în arhivă.
 4. Florin*

  [Steam] [Joc] Giveaway

  Câteva în plus. Cardurile sunt relativ scumpe la acestea.
 5. Florin*

  [Steam] [Joc] Giveaway

  Mai jos aveți o lista cu licențe de steam pentru diferite jocuri, cred că sunt 15-16 în total, unele sunt dubluri ale aceluiași joc.
 6. Busted. Link1 // Link2 Demo destul de lung, nu pot face mai multe fără să mă reconectez pe server. În primele runde se vede cum se uită la jucători prin pereți, iar spre final activează și aim-ul.
 7. Numele tau*: Furōrin * (1) Numele adminului care te-a banat*: redlion Ip/SteamID*: 78.97.111.92 // STEAM_0:0:54023227 Motiv: ( Dovada (print consola)*:Informatii despre Ban Nume: Furōrin * (1) IP: 78.97.111.92 Motiv: ( Timp de Unban: Ban Permanent Nume Admin: Rs.FioriGinaL.Ro / FioriGinaL.Ro Admin SteamID: Data si ora*: 01.01.2017 // 16:52 Harta: fy_garden
 8. Florin*

  [CS] Imunitate

  Psyhopatu a făcut acest topic pentru că azi am făcut rush pe de_inferno în ultima rundă, când se juca 4vs5 și mai erau 2 inamici rămași în viață, și da, îmi amintesc că am mai făcut rush în ultima rundă de vreo 2-3 ori. Dacă e ultima rundă și ceilalți nu mai au nici o șansă, la ce mai contează dacă jucătorul primește slay sau nu, afectează prima rundă de pe mapa următoare? Nu am profitat de imunitate, și nici nu am de ce să o fac. Rares, ți-am spus și mai demult că ești degeaba ca admin, acum vreo 2 săptămâni ai aflat și tu că pot primi gag, când am continuat să înjur după ce am primit gag? Și pe cine înjuram? Am ales să nu mai bag pe nimeni în seamă pentru că e o pierdere de timp, voi vă enervați și la fel și eu, nimeni nu are de câștigat din asta. Eu nu înțeleg ce e cu unii dintre voi, vedeți la timp 1:21 și repede slay, o înjurătură pe chat de la un kilometru, dar când vine vorba de u@ sunteți orbi, a, dacă se anunță un codat pe chat voi săriți repede cu gag și "Codații se anunță codații pe u@", faceți spam de 4-5 ori și așa rămâne, dar la fel, pentru unii dintre e voi e mai simplu să ieșiți decât să vă uitați pe un jucător raportat.
 9. * Nume echipe: SUNTEM SMECHERI vs <TitaN> * Data și ora meciului: 9/12/2016 // 20:00 Arbitru:Slaiphar
 10. ♣ Nume clan:SUNTEM SMECHERI ♣ Nick playeri: Florin * // Antonio ♣ Link profil playeri: Florin *// Antonio ♣ SteamID playeri: STEAM_0:0:54023227 // STEAM_0:0:61563002 ♣ Varsta playeri(optional): 21 / 21 ♣ Tag clan: SS (.____##____.) // ♣ Regulament: fioriginal
 11. Florin*

  [CS] [Rezolvat] [Reclamatie] alex_al

  Nume: Florin Nume jucator reclamat: alex_Al Motiv: wall la buton Dovadă: http://www120.zippyshare.com/v/LKShkBhu/file.html - 2 demo-uri mai lungi, fazele mai clare sunt la începutul demo-urilor. IP: N/A Martori:- Era un admin pe server, raress, am reclamat codatul, el se uită o rundă pe el și spune că e curat, nu sunt de aceeași părere.
×