Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

CLAUDIA.

Girl
 • Content Count

  729
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by CLAUDIA.

 1. Imi place mult cum arata prima, deci... v1.
 2. # Nick nou: CLAUDIA. # Motiv: Desi nu e mare diferenta intre cel pe care il vreau si cel pe care il am acum, motivul e ca... imi place mai mult cu caps. # Posturi: 718 # Link cu ultima cerere acceptata(daca ai mai avut): # Indeplinesti conditiile?: Pe toate.
 3. ♣ Preferință: Avatar. ♣ Posturi: 715 ♣ Imagine: ♣ Preferinte (In caz ca nu ai gasit un stock) : Am gasit unul. ♣ Text principal: ,,UnDerCoVer007 CS:GO' ' ♣ Text secundar obligatoriu (FGL / FIORIGINAL.RO / FIORIGINAL / FGL.RO): Fioriginal.ro ♣ Efecte: Cu efecte. Gasitit voi ceva dragut, sa arate bine. ♣ Precizări/dimensiuni: 150x250 ♣ Ai citit regulamentul ? L-am citit. ♣ Ultima cerere (link): http://fioriginal.ro/forum/topic/48783-ps-rezolvat-cerere-avatar-claudia/
 4. ,,Asculta muzica relaxanta,ca de exemplu Mozart. Poti sa citesti pe net despre beneficiul muzicii clasice si in special a lui Mozart,dar nu o asculta in jurul parintilor. O sa te dea la adoptie." Cred ca tatăl meu s-ar bucura. Majoritatea lucrurilor pe care le scrii, le știu deja de la el. Îi place sa studieze despre lucrurile astea și mă punea și pe mine sa citesc de fiecare data. Chiar îmi place cum te exprimi și îmi place cum Îți faci treaba de moderator. Interesant articol, cum spuneam.
 5. Nu. Mie nu mi-au placut niciodata serverele de respawn cu respawn pe toata mapa, iar acum majoritatea asa sunt, din pacate. Cred ca e destul de bine exact asa cum e acum.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...