Sari la conținut

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12.11.2018 in all areas

 1. 1 point
  Kenvelo

  [DRX] [ANUNȚ] We're happy cuz' we're back

  Salutări! Din pricina faptului că suntem fericiți că am redeschis server-ul de DRX, toată lumea va primi VIP în perioada [12.11.2018 - 19.11.2018] !! (Toată lumea va avea acces VIP de Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 19:00, până pe data de 19 Noiembrie 2018 la ora 23:59) În plus: Pregătim câteva concursuri sau cum le cunoaștem majoritatea „RACE-URI” cu premii deosebite. Cererile de admin sunt ON așa că puteți cu toții să încercați! Urmează sărbătorile, așa că, vă așteptăm în continuare pe server pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele ce vor urma să vină. Știu că este puțin cam greu, deoarece toată lumea nu mai este așa interesată de CS pentru că CS:GO, etc. Dar, câțiva dintre noi, poate chiar încercăm să reabilităm acest mod, numai că, mai avem nevoie și de ajutorul vostru... Știm că nu aveți timp, că aveți viețile voastre, etc. Dar, sunt sigur că 4-5h tot le petreceți la PC pe zi, și se mai întâmplă să vă plictisiți. De ce să nu intrați pe un server de deathrun clasic, pe care îl cunoașteți de atâta timp? O să las acest topic deschis, părerile voastre, ce nu vă convine, sau aveți nevoie, le veți putea spune aici. Atunci când am să consider, acest topic se va închide și vă va rămane secțiune de „Discuții server” unde vă așteptăm cu drag să ne vorbiți de ceea ce aveți nevoie. Cam atât am avut de spus, și vă aștept după ora 19 să vă revendicați VIP-ul, și în același timp, să beneficiem și de ”Happy Hour” de respawn-ul nelimitat în acea oră. Numai bine! 😘
 2. 1 point
  Zedd

  [Anunt] Ce accese doriti la grade

  Oricum nemultumitului i se ia daru :)) @db.Sahara
 3. 1 point
  JokerS

  [DRX] [Rezultat] 4RUN vs eQuaL

  Titulari 4RUN: @DEXEN. , @Mahmureala; Titulari eQuaL: @JokerS , @kyoTo ( Scooby ). Mape alese:> 4RUN - deathrun_given_fix; - deathrun_solytaire_fixed. > eQuaL - deathrun_laikiux_dev; - deathrun_clarion_dojo_b3. Prima mapa (deathrun_laikiux_dev): -runda 1 - joker inscrie ( 1-0 ); -runda 2 - scooby inscrie ( 2-0 ); -runda 3 - joker inscrie ( 3-0 ). A 2-a mapa (deathrun_given_fix): -runda 1 - scooby inscrie ( 4-0 ); -runda 2 - scooby inscrie ( 5-0 ); -runda 3 - scooby inscrie ( 6-0 ); Urmatoarele mape nu s-au mai jucat deoarece Mahmu s-a luat la cearta cu DEXEN, desi acesta isi vedea de meci. Data viitoare daca vom mai da vreun meci poate o sa fii mai sigur si joci cu cineva care sa-ti traga in spate tot meciul, ca altfel... uite ce se intampla. Pierzi la scor de tenis.
 4. 1 point
  Venom

  ● Respins | Reclamatie admin | joni

  Problema rezolvata. http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1540687 Fisierul de la folderu cu botil era corupt, insa nimic major. :)) De asemenea, "respawn llg" nu inseamna nici o reclama. Nu a pus nici o adresa si a folosit llg ca acronim. Cu limbajul rezolvam pe parcurs. Așteptăm asta si de la voi. Atata rautate degeaba... Cat despre cei care l-au reclamat, se putea face si aduce dovezi intr-o natura civilizată, nu ca la țară. V-am sancționat pe toți cei care nu ati vrut să fiți receptivi si rabdatori pentru a ne intelege intre noi si a rezolva problema, insa, unii dintre voi ati recurs la ofense.
 5. 1 point
  Ayko

  [DRX] [ANUNȚ] We're happy cuz' we're back

  Eu o sa ma intorc in tara si o sa intru sa joc, dar nu singur ca un retardat. Ne vorbim si intram mai multi sa jucam, daca vreti bineinteles. P.S: Sa se organizeze si intreceri 2v2.
 6. 1 point
  Venom

  ● Anunt | Upgrade / Imbunatatiri

  UPGRADE / IMBUNATATIRI × In timpul mix-ului au acces la chat doar cei de la Admin in sus. × Sv_daychanger pentru competiții cu mape neiluminate sau luminozitate scăzută. × Bug-uri rezolvate la comenzile !spec, !kick, !ban, etc. × HS Only doar la rundele de WarmUp. × A fost adaugata comanda amx_pika(acces Co-Owner, respectiv Owner). Se foloseste doar pentru playerii codati cu Steam ID Changer si Ip dinamic. × Efect Red Glow atunci cand se face Team Kill(TK) in timpul mix-ului. × Whatsapp Grup: Te inregistrezi prin comanda !wapp sau whatsapp(pe say) cu numarul de telefon. !joinwp pentru a avea chat privat cu playerii inregistrati in grup. × Plugin de lock/unlock name obliga playerul in functie de comanda(lock/unlock) sa nu isi poată schimba nick-ul in nick-ul altor admini, playeri sau nick-uri care contin injurii. × Momentan, sistemul de mix ruleaza un algoritm fara posibilitatea de a prelungi egalitatea unui mix: Max 16-15. Curand vor fi implementate prelungirile si sistemul de minilive(8 runde) pentru cei care doresc 2v2. Prelungirile vor rula doar prin comanda, nicidecum in mod direct la scorul de 15-15; la alegerea sau votul fiecărui player. × Comanda de interp a fost scoasa. Cei care doresc informatii despre jucatori, "ratescheck" in consola si vor primi informatii despre toti jucatorii: name, steamid, rate, updaterate, cmdrate, interp. ----------------------------------- Venom -----------------------------------
 7. 1 point
  Venom

  ● Fii fericit!

  Salut! Ce este fericirea? Fericirea este starea noastră naturală provenită din centrul ființei noastre. Fericirea este pacea interioară, seninătate și libertate. Fericirea este eliberare. Toată umanitatea caută fericire, iar micul impas ce împiedică acest mers este dualitatea si separarea. Tindem să găsim dualitate și separare în orice: față de noi si față de existență. Fericirea suntem noi înșine. Odată ce renunți la separare si dualitate, renunți la grinile și amăgirile tale personale. Ele devin doar niste etichete. Cum putem avea parte de ea? Necesitatea de a săpa dupa fericirea care se găsește in interiorul nostru este un cuantum insignifiant. De ce? Fericirea este conștiință - trebuie doar sa o conștientizezi. Banii, faima, mașina îți poate aduce doar fericire artificiala(ego), pe când natura este fericirea de care ai nevoie. E ușor să-i spui cuiva să uite de griji, dar parcă, cumva, spunându-i acest lucru, i le accentuezi. Psihologic, îi intensifici energia negativă asupra gândului, împingându-l catre autosugestie. Grija nu este altceva decat un gand negativ. De ce nu e ușor sa o elimini daca poți fi stăpân pe ceea ce gândești? Pentru că accentuezi acest gand atat de des încât devine o stare. Conștientizează-ti mintea și poți fi fericit! Desigur, acest proces de conștientizare include și eliberarea limitelor a circumstanțelor exterioare și interioare. Cu cât esti mai liber, cu atat devii, implicit, mai fericit. Scopul nu este de a aștepta fericirea în exterior. Daca vrei sa fii fericit, ascultă liniștea din spatele gândurilor tale sau pur și simplu fii! Nu eticheta fericirea într-un cuvant și nu încerca să crezi că ești fericit, doar fii! Ieși afară în aer liber si simte mireasma naturii, bucură-te de priveliștea unui apus, citește o carte care-ți place, privește un pom - fii fericit! Iubeste ceea ce faci și fii constient de prezența ta! Fericirea e intotdeauna simplă si, deseori, te surprinde. Ce curge în interior, curge și-n exterior. Pace!
×