Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/15/2016 in all areas

 1. 10 points
  Nume participant : Sol
 2. 10 points
  Nume participant: blakku
 3. 10 points
  Nume participant: Scooby69
 4. 9 points
  MasterServer Salutare! Administratorii forumului au inceput un nou proiect si acesta constand intr-un MasterServer privat special pentru serverele de Counter Strike 1.6 din comunitatea FioriGinaL.Ro. Cum ruleaza si ce face acest MasterServer? Simplu, descarcati unul dintre aceste 4 cliente de Counter Strike: CS 1.6 ORIGINAL/NEMODIFICAT CS NVIDIA E4 CS NVIDIA HNS V3 CS LANT FINAL iar la Find Servers -> Internet vor aparea serverele din comunitatea FioriGinaL.Ro. Va urma sa cream si un site pentru descarcarea clientelor si vom mai adauga si alte cliente de cs de versiuni diferite. MasterServerul este la inceput deci va trebui sa il populam. Oricine doreste sa ajute la popularea MasterServerului, este rugat sa acceseze cele 4 link-uri de mai sus si sa posteze acele link-uri de download pe diferite site-uri de cs16. Daca doriti sa beneficiati de MAsterServerul nostru fara a descarca unul din cs-urile pe care ruleaza acesta, urmati instructiunile: Descarcati MasterServer.vdf Intrati in folderul in care aveti instalat Counter-Strike 1.6 Intrati in platform\config In folderul config puneti fisierul descarcat Redeschideti CS-ul si lista de servere de la Internet va afisa serverele din comunitatea FioriGinaL.Ro Multumim, Cu stima, Echipa FioriGinaL.Ro !
 5. 9 points
  Nume Participant : MISHU
 6. 9 points
  Nume participant : LoV3 a.k.a. Hai cu warn-ul
 7. 8 points
  Nume participant: Bobitza
 8. 8 points
  Nume participant: Kewel
 9. 8 points
  nume participant : PsYhopatu
 10. 8 points
  Nume participant: MISHU
 11. 7 points
  Zedd

  [WAR]Discutie

  Nu stiu ce titlu sa pun , topicu celalalt era pentru caterinca deci postez aici , ma rog. Imi pare rau ca s-a ajuns aici in mare parte din vina mea , sau cel putin asa consider eu , picatura mea a umplut paharu probabil.M-am scapat la nervi , de mai multe ori , am gresit. Imi pare rau ca am ajuns un "asa nu" si ma simt aiurea. Imi pare rau ca m-am plans altora care (cred) s-au plans mai departe desi eu gresisem. Pun sentimente in tot ceea ce fac si daca imi place ma dedic oarecum... Imi imaginez cum arata pentru un jucator nou cand un admin injura pe chat...mi-am imaginat tarziu Am gresit mai ales fata de Anca , ea a vrut sa schimbe ceva in bine , acum imi dau seama. Poate pentru unii nu inseamna nimic , dar ma simteam aiurea si am vrut sa scriu asta , imi asum.
 12. 7 points
 13. 7 points
  @Duke., ti-am editat eu postul ca sa iti apara imaginile. (data viitoare, intra pe link-ul de la imgur, dai click dreapta pe imagine, selectezi "Copiaza imaginea" si apoi dai paste in reply) Legat de lucrari, sunt slabe. Nu mai pune borderul pe diferite culori, nu iese bine. Pune-l de culoare alba/neagra pe Soft Light/Overlay, in cele mai multe cazuri merge pus de culoare alba pe Soft Light. Descarca-ti fonturi de pe dafont.com, multe.. ai probleme la text. Foloseste fonturi gen 'wendy' , 'imagine font' etc pentru textele secundare. Si textele principale fa-le sa se imbine cu imaginea. Gen la prima lucrare din postul pe care ti l-am editat, ai pus cred ca un gradient de culori negre sau daca nu doar o culoare neagra pe soft light.. se vede bine? Normal ca nu. La prima imagine din postul pe care ti l-am editat, daca mai ai psd, fa asta: pune un text pe fontul Caviar Dreams sau Bellerose pe aproape mijlocul imaginii si un text secudnar fioriginal.ro pe fontul wendy si creaza un nou layer pe care aplica o pata portocalie cu Brush Tool si luminozitate scazuta, sa se cunoasca un pic (http://prntscr.com/elrpjd). Pune si border 1-0-1 culoarea alba pe Soft Light. Posteaza lucrarea sa vedem ce iese.
 14. 7 points
 15. 7 points
  anca

  [Anunt] Competitie 5vs5 Admini Fioriginal

  Cupa a luat sfarsit. Felicitari tuturor and gj Warriors pentru castig si ca ati fost de la inceput aceiasi, v-ati mentinut, ati fost uniti. Multumim tuturor echipelor pentru participare, seriozitate si fair-play. Fiecare participant din echipa castigatoare( @XeqT @MISHU @ciuby. @Blow99 @Vanja) sa dea reply cu cele 2 premii alese din lista de mai sus: un premiu de pe un server+un premiu de pe forum(ex: premiu server: la dr vip 1 luna si pe forum: schimbare nick) Iar cei din echipa Cs1( @dnzz @Duke. @Killa @Kiritq @RobertManuel @Bobitza), de pe locul 2 sa aleaga 1 premiu de pe un server sau forum.(ex: premiu forumm: reputatie sau premiu server: la dr vip 1 sapt) Multumiri si celor implicati la cupa(arbitri si organizatori) si felicitari si voua pentru o cupa reusita si pentru organizare. Slaipi si qrs pot avea ce premiu doresc De asemenea @Raressss va avea si el dreptul la.un premiu pentru ca a ajutat la.organizare.
 16. 7 points
  Comunitatea FioriGinaL.Ro organizeaza concursul "Ruleta Ruseasca"! Tot ce trebuie sa faceti este sa postat in acest topic dupa urmatorul model : Nume participant: Cu ajutorul site-ului randomlists.com/list-randomizer/ voi extrage 5 nume care vor primi un premiu ales cu ajutorul site-ului random.org ! PREMII 1. +5 REP 2. CD key / Gift steam random3. Moderator Level 1 pe Dr.FioriGinaL.Ro4. Sansa la schimbare member title5. -3 REP6. Revive 5 zile pe Dr.FioriGinaL.Ro7. +150 REP8. Sansa la schimbare nick9. Rank 1 pe Rs.FioriGinaL.Ro10. +1 WARN 5 zile11. Avatar marca FioriGinaL.Ro12. Vip 5 zile pe Csx.FioriGinaL.Ro13. ∅14. +35 REP15. Rank 1 pe Hs.FioriGinaL.Ro16. VIP 15 zile pe forum17. -1 WARN18. Rank 1 pe Csx.FioriGinaL.Ro19. Un premiu la alegere20. Semnatura marca FioriGinaL.Ro " - Cine va participa la acest concurs? // - Doar curajosii ! " Succes!
 17. 7 points
  Nume partocip : Tud0r
 18. 7 points
  Nume participant: Claudia
 19. 7 points
  Nume participant: Marian
 20. 7 points
 21. 6 points
  yxvng fluxy

  [DRX] La multi ani deadpool !

  Prin acest topic vreau sa urez la multi ani si multe milioane colegului si tot odata fratelui meu @deadpool Sa traiesti 1000 de ani si tot atat sa tina si DRX-ul
 22. 6 points
  anca

  [Anunt] Competitie 5vs5 Admini Fioriginal

  Se organizeaza concurs 5v5 intre adminii din comunitatea Fioriginal. Se vor face echipe de cate 5 de pe fiecare server si se vor inscrie la concurs. Se pot inscrie mai multe echipe de pe acelasi server. Fiecare participant din echipa castigatoare(Locul 1) isi va alege 2 premii: 1 de pe un server si unul de pe Forum. Cei din echipa de pe Locul 2 isi vor alege un singur premiu de pe Forum sau de pe un server. LOCUL 1. Premii Servere Dr.Fioriginal.Ro - Moderator Level 1 - +3 up la orele saptamanale in cazul in care este deja admin pe DR - REVIVE(VIP) timp de 1 luna War.Fioriginal.Ro - Arbitru CS.Fioriginal.Ro - Admin Level 1 in proba timp de 1 luna - Up in cazul in care e deja admin Level 1 sau Level 2. Csx.Fioriginal.Ro - Rank 2 - VIP HS.Fioriginal.Ro - Rank 2 RS.Fioriginal.Ro - Rank 2 TS.Fioriginal.Ro - VIP - Moderator - +1 daca detineti grad mai mic decat administrator Premii Forum - dreptul la schimbare member title - dreptul la schimbare nume - gradul VIP - reputatie pozitiva: 200 LOCUL 2. Premii Servere DR.Fioriginal.Ro - Moderator Level 1 in proba timp de 1 saptamana. - +2 up la orele saptamanale in cazul in care este deja admin pe DR - REVIVE(VIP) timp de 1 saptamana War.Fioriginal.Ro - Organizator TS.Fioriginal.Ro - VIP Premii Forum - dreptul la schimbare nume - reputatie pozitiva: 100 Organizatori: Anca, Qrs, Slaiphar, Luxor, Joker', Alex Arbitri: Anca, Slaiphar, Qrs.
 23. 6 points
  Nume participant : kAnAmE
 24. 6 points
  Nume participant : Sebastian
 25. 6 points
  Nume participant: GoldwyN
 26. 6 points
  Nume participant: BMN
 27. 6 points
  Nume participant: maEsTrOo
 28. 6 points
  Nume participant: Raressss
 29. 6 points
  Nume participant: demySek. # THC
 30. 6 points
  Nume participant: DaDDy
 31. 6 points
  FONDATORI Alex - De treaba Syko - Nu prea il cunosc, doar odata l-am auzit pe teamspeak, avea accent de englez ADMINISTRATORI Devil - Baiat de nota 10, stie cand sa fie serios sau glumet, nota 10 Anca - Alta fata de nota 10 ma intelege mereu сℓαω - Domnuuu' claw nu prea te-am mai vazut. Mr2Peu - Extream - gHΞv - Gody - retry - sonicx - CO - ADMINISTRATORI Shadow - Baiat de treba, se tine de munca qRs - Alt baiat de nota 11 MODERATORI GLOBALI Ilusion [G] - De treaba, p.s : cheama-ti silveri Inkyz.- - MODERATORI lüxor - Cel mai bun scripter, baiat bun blakku - Acctiv mai mereu daVidy - Nu prea il cunosc Swag|M| - De treaba Shen - Cam copilas -rTg- maEsTrOo - Nu imi place de el Poison - Nu il cunosc DESIGNER SPEED ;o - Foaarte de treaba, dar cam cetraret Reso#Tupeu. - Nu cunosc Caffrey - Nu voi incerca sa-l descriu. flapjackk - Certaret, dar de treaba uneori
 32. 5 points
 33. 5 points
  IrreguLar

  [DRX] La multi ani deadpool !

  La multi multi ani, dedpuuuuuul!!!! Sa-ti traiasca server-ul si adminii (in special GOLD Member: IrreguLar) si toate cele bune. Sanatate multa si tot ce iti doresti sa ti se implineasca. Toate cele bune! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
 34. 5 points
 35. 5 points
  Insolent

  [PS] [Inactiv] [Portofoliu] Insolent

  Singurele la care mai am PSD...
 36. 5 points
  # DNS DORIT: ShadowStrike.FiOriginal.ro # IP: 5.83.43.162 # PORT: 27015 # SLOTURI: 20 # HOST: HostGame # TIPUL JOCULUI: Counter-Strike # MODUL SERVERULUI: Classic # VECHIME SERVER: 2 Zile # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: nu stiu sa zic cu precizie ( dar ii dau boosting in fiecare zii aproape ) # LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/5.83.43.162:27015/ # OWNERI SERVER (link catre profilul de pe forum): DeadShot (http://fioriginal.ro/forum/profile/13484-deadshotro/) IGR - Jumper ( http://fioriginal.ro/forum/profile/12992-igr-jumper/ ) # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: Regulament - *Pentru a nu exista probleme cititi regulamentul.* Anunturi Administratii - *Anunturi legate de server si de cursul lui.* STAFF ZONE - *Pentru parola cautati 1 manager.* Adminii Serverului - *Lista cu adminii ShadowStrike.FiOriginal.ro* Cereri Admine & Sloturi - *Aici poti face o cerere pentru admin sau slot* Cerere Unban & ban - *Crezi ca ai luat ban degeaba? Aici vei primi explicatii.* Plangeri Admini - *Aici poti face plangere unui admin.* Absente / Retrageri - *Aici se va posta motivul absentarii / retragerii* Ban List - *Toti adminii sunt oblicati sa posteze toate banurile !* # AI CITIT SI INDEPLINESTI CONDITIILE? (conditiile trebuie citite obligatoriu, dar in caz ca nu sunt citite si cererea este respinsa/serverul este exclus din comunitate, inainte sa cereti explicatii, primul lucru care trebuie sa il faceti e sa va duceti sa cititi CONDITIILE): DA Informatii despre tine: - Varsta, localitate, ocupatie si o scurta descriere. Nu ne intereseaza istoricul de la nastere, ci cateva cuvinte despre cine esti tu. Raspuns: Am 23 de ani , sunt din Bucuresti, Lucrez ca ospatar intr-un restaurant, imi pac jocurile video, - Provenienta banilor pentru plata hostului. Nu suntem de la politie, dar vrem sa stim sigur ca aveti bani sa platiti si lunile urmatoare. Raspuns: In fiecare luna cand iau salariu a 2 -a zii este data cand trebuie sa platesc hostu. Tinand cont de asta si ca lucrez de 2 ani acolo si nu am de gand sa imi dau demisia pot spune linistit ca da am bani de HOst pe luna :D. - O descriere cat mai completa a experientei in domeniul jocului pentru care doriti sa creati serverul. Vrem sa ne asiguram ca viitorii parteneri sunt capabili sa isi administreze serverul. Raspuns: Primul meu server de CS a fost prin 2004 ? DrumulTaberei era de atunci am tot fost in comunitati am mai avut servere deci nu este primul am experienta de ceva ani buni in 2011 am facut pauza 3 ani dupa m-am apucat dinou. Si acum l-am deschis pe asta cu scopul de a il ridica si al avea. Doresc stabilitate si Prosperitate xD - Motivul pentru care vrei sa intrii cu serverul in comunitatea FioriGinaL.Ro si nu alta. De cand esti membru, de unde ai auzit de noi, parerea pe care ti-ai facut-o pana acum despre noi. Raspuns: Motivul ar fii acesta : Am auzit ca sunteti o comunitate prospera o comunitate frumoasa cu oameni inteligenti, ajutatori , de treaba ( Ca o familie ) De comunitate am auzit de la IGR - Jumper. Membru sunt de Azi :D. Parerea mea sincera de cand am intrat pe forum si m-am uitat prin cateva topicuri , pot zice ca am incredere in voi , imi dati acea incredere si buna stare , care ma convinge sa ma alatur voua. - Prin ce metode ai de gand sa populezi serverul. Raspuns:Boost , Vot , FaceBook , Skype - Asteptari de la noi. Raspuns: Sa fiti prompti , De treaba , si sa ne intelegem bine pe viitor daca ma veti accepta
 37. 5 points
  Venom

  [Sfaturi Practice] Viitorul

  Salut! Atitudinea noastra pe care o adoptam asupra viitorului depinde de capacitatea noastra de a-l vedea. Toti visam sa ne conturam viitorul prin puterea ochiului mintii. Toti ne-am imaginat viitorul,dar nu toti stim ca ceea ce mintea umana poate sa-si imagineze reuseste si sa creeze. Constiinta este nelimitata. De aceea,de azi te rog sa iti doresti doar abundenta. Tot ce vedem in jurul nostru a fost creat de mintea Creatorului sau inainte de a fi inceput. Mai circumstantial spus,a proiectat sa ia nastere. Animalele,lucrurile,cladirile,ideile,hainele,telefoanele,absolut tot a fost studiat,apoi remodelat si prefectionat. Oamenii isi contureaza viitorul in acelasi fel ca si Creatorul. Incepem intai cu o idee,o modelam,apoi o perfectionam. Din gandurile noastre,acceptate de mentalul constient si ajunse in Subconstient bine definite,ia nastere conlucrarea pentru a transforma aceste imagini schitate in realitate. Pastreaza atitudinea pozitiva necesara pentru a-ti transforma un viitor puternic si bine definit din punct de vedere spiritual,material si fizic. Tot ce nutrim azi-fie ganduri sau sentimente- vor fi proiectate in ziua de maine sau in timpul ce va urma,depinde cat de multa incredere ii acorzi si cu cata abundenta iti doresti. Viitorul va fi oglinda acestei filozofii si atitudini despre viata. Desigur ca toate aceste lucruri vor fi traite in prezent,dar ce traim in prezent,va fi trecut in trecut si proiectat in viitor. Doreste-ti viitorul in prezent si traieste prezentul!
 38. 5 points
  Nume participant : Gufi
 39. 5 points
  Nume echipe: CS3 vs CS1 Data si ora meciului 28.01.2017 /20:00 Arbitru: qrs
 40. 5 points
  Nume participant: SeL3nZ0r # (ex)Radu
 41. 5 points
 42. 5 points
  Nume participant: joker`
 43. 5 points
  Nume participant: Marian
 44. 5 points
  Nume participant: MISHU
 45. 5 points
  Comunitatea FioriGinaL.Ro organizeaza concursul "Ruleta Ruseasca"! Tot ce trebuie sa faceti este sa postat in acest topic dupa urmatorul model : Nume participant: Cu ajutorul site-ului randomlists.com/list-randomizer/ voi extrage 5 nume care vor primi un premiu ales cu ajutorul site-ului random.org ! PREMII 1. +5 REP 2. CD key / Gift steam random3. Moderator Level 1 pe Dr.FioriGinaL.Ro4. Sansa la schimbare member title5. -3 REP6. Revive 5 zile pe Dr.FioriGinaL.Ro7. +150 REP8. Sansa la schimbare nick9. Rank 1 pe Rs.FioriGinaL.Ro10. +1 WARN 5 zile11. -7 REP12. Avatar marca FioriGinaL.Ro13. Vip 5 zile pe Csx.FioriGinaL.Ro14. +35 REP15. Rank 1 pe War3.FioriGinaL.Ro16. VIP 15 zile pe forum17. -1 WARN18. Rank 1 pe Csx.FioriGinaL.Ro19. Un premiu la alegere20. Semnatura marca FioriGinaL.Ro " - Cine va participa la acest concurs? // - Doar curajosii ! " Succes! Concursul se va incheia maine!
 46. 5 points
  Nume participant : LoV3
 47. 5 points
  anca

  [PS] [Inactiv] [Portofoliu] HuggO

  Deci, omul vine si arata o lucrare facuta de el si tu ii inchizi portofoliul pe motiv rip doar ca e reusita lucrarea? Wtf zamnzy. Daca domnul wizard a adus niste acuzatii eu zic ca el trebuie sa dovedeasca mai intai ce a zis. Trebuie sa ai un motiv intemeiat si dovedit ca sa ai motiv sa ii ceri psd. Oricine se apuca sa posteze pe aici o lucrare buna, voi ii faceti riperi. Asa ati facut si cu caffrey. Doamne o.O
 48. 5 points
  blakku

  Shadow. | #66

  Deci m-ai inteles si pe mine cum este cu certurile din familie atunci cand ai citit interviul meu. Daca sa spunem ca prietena ta s-ar certa cu prietenul tau si ti-ar cere sa alegi intre ei doi, pe cine ai alege?Pe ea si as sta cu oricare alt prieten de al meu pe la spatele ei.. nu pot alege. -> Exista solutii mai bune, fii tu ala matur si invata-i minte, daca nu accepta asta, nu te respecta, nu trebuie sa te ascunzi de absolut nimeni si nimic. Totusi, nu te poti baza pe o "ea" , niciodata, in special cand cel mai bun prieten al tau este in joc. O "ea" se inlocuieste foarte usor, in schimb un prieten vechi ce ti-a devenit cel mai bun, nu prea. Am aflat multe lucruri despre el, interviul a fost ok. Felicitari. Intrebare: Cine e Victorr acesta ? Zaytsev cumva ? EDIT: @Marian , imi este indiferent, hai totusi sa iti spun ca prefer asa.
 49. 5 points
  Nume participant: Clau23 <3
 50. 5 points
  Nu pot spune parerea despre toti,decat pe cei cu care am comunicat pana acum,deoarece nu-mi place sa ma bag cu lumea aiurea-n seama...Devil un baiat okay,Anca o fata de nota 10,si pentru asta va multumesc la amandoi:D.Doar atat am avut de zis.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...