Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/13/2018 in all areas

 1. 2 points
  Faby

  [PS] [Redeschis] [Portofoliu] Faby

  Rank-uri Forum
 2. 2 points
  Venom

  ● Anunt | Ce accese doriti la grade

  Înseamnă că o să vă dezamăgesc putin, poate parțial. :)) Din păcate, chat-ul va ramane la fel. Motivul este că, o multitudine dintre voi, îl folosiți fără rost sau in exces. Desigur, si noi, cei care avem acces actualmente, exagerăm un pic, însă e vorba si de începători care, daca ar avea acces la chat, s-ar putea sa devină cam enervanți. Despre accesul unban... Sunt anumiți playeri pe care nu ii dorim sau ii banam pentru drop si mi s-a intamplat de multe ori sa ii revad pe server, fara merit, primind unban de la unii dintre voi, fără să ne consultați. De asta am decis sa las accesul unban de la Administrator in sus, pentru ca voi fi puțin mai selectiv in ceea ce privesc aceste grade. Concluzie: Comenzile se pot folosi pentru organizatori in consolă, deci merg. Iar cu chat-ul , vreau activitate si un pic de disciplina, apoi se rezolvă si cu avansatul in grad. Las topicul deschis in cazul in care vreți sa clarificăm, ajustăm, modificam lucruri legate de alte comenzi sau accese care nu au fost discutate sau neparticipante in mănunchiul acesta de "chat "
 3. 2 points
  Venom

  ★STAFF - MiX★

  # OWNER # ♛ Venom ♛ ♛ Anca ♛ ♛ Twist. ♛ ♛ Zedd ♛ ♛ db.Tommy ♛ # OWNER DE ONOARE # ♛ PsYhopatu ♛ ♛ Jica Macelaru' ♛ # CO-OWNER # ✮ joni ✮ #ADMINISTRATOR # ♦ Vanja ♦ ♦ Taur ♦ ♦ Heymoon's ♦ # CO-ADMINISTRATOR # ✖ qRs. ✖ ✖ DAWN ✖ ✖ Slaiphar ✖ ✖ Forsaken ✖ ✖ rTan. ✖ ✖ c0d. ✖ ✖ Asy ~ Eimpower ✖ # ORGANIZATOR # # 1=2 # # Bursuc # # Deagle # # Saw # ___________________________________________________ *Actualizare lunara
 4. 2 points
  Venom

  ● Fii fericit!

  Salut! Ce este fericirea? Fericirea este starea noastră naturală provenită din centrul ființei noastre. Fericirea este pacea interioară, seninătate și libertate. Fericirea este eliberare. Toată umanitatea caută fericire, iar micul impas ce împiedică acest mers este dualitatea si separarea. Tindem să găsim dualitate și separare în orice: față de noi si față de existență. Fericirea suntem noi înșine. Odată ce renunți la separare si dualitate, renunți la grinile și amăgirile tale personale. Ele devin doar niste etichete. Cum putem avea parte de ea? Necesitatea de a săpa dupa fericirea care se găsește in interiorul nostru este un cuantum insignifiant. De ce? Fericirea este conștiință - trebuie doar sa o conștientizezi. Banii, faima, mașina îți poate aduce doar fericire artificiala(ego), pe când natura este fericirea de care ai nevoie. E ușor să-i spui cuiva să uite de griji, dar parcă, cumva, spunându-i acest lucru, i le accentuezi. Psihologic, îi intensifici energia negativă asupra gândului, împingându-l catre autosugestie. Grija nu este altceva decat un gand negativ. De ce nu e ușor sa o elimini daca poți fi stăpân pe ceea ce gândești? Pentru că accentuezi acest gand atat de des încât devine o stare. Conștientizează-ti mintea și poți fi fericit! Desigur, acest proces de conștientizare include și eliberarea limitelor a circumstanțelor exterioare și interioare. Cu cât esti mai liber, cu atat devii, implicit, mai fericit. Scopul nu este de a aștepta fericirea în exterior. Daca vrei sa fii fericit, ascultă liniștea din spatele gândurilor tale sau pur și simplu fii! Nu eticheta fericirea într-un cuvant și nu încerca să crezi că ești fericit, doar fii! Ieși afară în aer liber si simte mireasma naturii, bucură-te de priveliștea unui apus, citește o carte care-ți place, privește un pom - fii fericit! Iubeste ceea ce faci și fii constient de prezența ta! Fericirea e intotdeauna simplă si, deseori, te surprinde. Ce curge în interior, curge și-n exterior. Pace!
 5. 1 point
  VIP Classic - FIORIGINAL.RO (Versiuni: 7.1 | Autor: Jică Măcelaru') Descriere: Acest plugin ofera avantaje unor jucatori + un meniu de arme! Link official: FioriGinaL.Ro Link download: https://ufile.io/t7nqb498 Comenzi: /vmenu - deschide meniul vipului oricui tasteaza comanda, dar poate fi folosit doar de cei care au flagul 'R' /vip - deschide motd-ul ce ofera informatii despre vip /vips - arata vipii online in chat Cvar-uri: vip_mode "1" // 0 (meniu dezactivat); 1 (meniu prin comanda /vmenu); 2 (meniul apare din a 3-a runda) vip_tag "VIP" // tagul mesajelor din chat vip_start_hp "150" // cu cat hp sa inceapa vip-ul vip_start_ap "180" // cu cat ap sa inceapa vipul vip_start_money "8000" // cu cati bani in plus sa inceapa vipul vip_jump "1" // 0 (sare o singura data, normal); 1 (dublu jump); 2 (triplu jump); etc vip_hp_kill "5" // cat hp sa primeasca pe kill normal vip_ap_kill "5" // cat ap sa primeasca pe kill normal vip_hp_hs "10" // cat hp sa primeasca pe headshot vip_ap_hs "10" // cat ap sa primeasca pe headshot vip_hp_kill_knife "15" // cat hp sa primeasca pe kill cu lama vip_ap_kill_knife "15" // cat ap sa primeasca pe kill cu lama vip_hp_hs_knife "20" // cat hp sa primeasca pe hs cu lama vip_ap_hs_knife "20" // cat ap sa primeasca pe hs cu lama vip_bulletdmg "1" // 0 (bulletdamage dezactivat); 1 (bulletdamage activat) vip_model "1" // 0 (model vip dezactivat); 1 (model vip activat) vip_in_out "1" // 0 (mesaj de intrare/iesire dezactivat); 1 (mesaj de intrare/iesire activat) vip_show_chat "1" // 0 (comanda /vips dezactivata); 1 (comanda /vips activata) vip_show_hud "1" // 0 (nu arata vipii online in hud); 1 (arata vipii online in hud) vip_maxhp "180" // hp-ul maxim al vipului vip_maxap "200" // ap-ul maxim al vipului vip_maxmoney "16000" // maximul banilor la vip vip_parachute "1" // 0 (parasuta dezactivata); 1 (parasuta activata) Module necesare: cstrike fun hamsandwich engine fakemeta csx Instalare: Copiem fisierul vip_fioriginal.amxx in addons\amxmodx\plugins Copiem fisierul vip_fioriginal.sma in addons\amxmodx\scripting Copiem fisierul vip_info.html in addons\amxmodx\configs Copiem folderul models in folderul cstrike Deschidem addons\amxmodx\configs\plugins.ini si adaugam la urma : vip_fioriginal.amxx Imagini: INFO: Vip-ul se dezactiveaza pe mapele de lame. (cele adaugate in plugin sunt: 35hp, 35hp_2, 1hp, 31hp, 100hp. Pentru a adauga mai multe mape, cititi aici cum trebuie sa faceti: CLICK Nu contine reclame. VIP-ul are flagul "r" Pentru orice modificare dorita postati aici / PM / Steam (informatii profil). Credite: - Luxor pentru optimizari, aranjarea codului si ajutor pentru functia : meniu din a 3-a runda ! - skitaila03 pentru optimizari ! - EnTeR_ pentru codul care elimina flagul 'r' pe mapele de lame & functia drop_weapons. - Askhanar pentru codul care arata vipii in hud - dabal pentru rezolvarea bugului de la arme - diavolo pentru gasirea unui bug la stergerea flagului 'r' pe mapele de lame. - Venom pentru gasire bug la hp
 6. 1 point
  Venom

  # STAFF - CS.FIORIGINAL.RO

  DETINATOR ➤ Anca ➤ Venom ➤ -rTg | maEsTrOo ➤ Anonymous CO-DETINATOR ➤ - ADMINISTRATOR ➤ Luv ➤ Twist. ➤ Jică Măcelaru' CO-ADMINISTRATOR ➤ @LeX ➤ qRoby INCEPATOR ➤ db.Sahara ➤ Asy ➤ Bas1C. ➤ Mishu (ARR) SLOT ➤ - PREMIUM(VIP) ➤ Venom (Permanent) ➤ Anca (Permanent) ➤ Anonymous (Permanent) ➤ Luv (4.August.2019 - 4.Septembrie.2019) ➤ @LeX (24.August.2019 - 24.Septembrie.2019) ➤ qRoby (25.August.2019 - 25 Septembrie.2019)
 7. 1 point
  Venom

  [FGL] Reorganizare Forum

  ...ajuta cu ce? Fii mai explicit! Sunt deja destui moderatori globali care se ocupa de amenajarea forumului. Ma rog, nu toti, dar despre asta vorbim peste ceva timp. Cum am spus mai sus, ar fi de mare ajutor sa ne ajutati cu activitate pe serverele de cs, in special cs.fioriginal care se bucura luna asta de boost. In momentul de fata, e a doua cea mai buna modalitate de a ne repopula dupa reclamele platite care vor mai avea de asteptat. Adrian, avand in vedere ca ceilalti au primit, practic, gratuit acel grad, ar fi necesar sa incercam sa ii ajutam pe toti sa isi gaseasca ceva de ajutor aici pe forum, dar intr-un mod mai ambiental. Daca ma intrebi pe mine, multi nu isi merita gradul, asa ca nu e pe merit aici. Daca nu ajuta, stim ce e de facut.
 8. 1 point
  Jok3r.

  Discutie water

  @Waterlimbajul tau lasă de dorit. 1. @anca si @Venom nu se ocupa de admini/forum/etc de ieri si de azi 2. Nu esti in măsură să-i critici, având o vârstă pe langa tine si multi ani de experiență in față. 3. Treaba cu această cerere este clară, odata ce faci o cerere exista si un model, corect? Nu e pus degeaba, suntem o comunitate si exista si intelegere si prietenie si iertare, dar tot odata exista si un regulament de respectat. S-a procedat corect, cat despre tine.. nu stiu ce sa zic, ca sa vezi o chestie, eu te-am ales in staff, tot eu iti decid soarta in aceasta comunitate, fiindca Anca mi-a lăsat ultimul cuvânt. Ultimul meu cuvant este urmatorul, odata ce nu respecți pe cineva superior ție + aduci jigniri la adresa unor persoana făcând si parte din staff tu, nu este ceva ok, asa ca imi cer scuze, dar acest grad ai dovedit ca nu este de tine din ce am citit mai sus, la ce fel ai răspuns. Într-o comunitate, cum am spus, exista si intelegere, dar si niste răspunderi, eu iti voi retrage gradul fiindca aceste chestii nu sunt ok, chiar nu este frumos. Ai si spus ca vrei sa renunți, este si alegerea ta, daca o sa vrei sa revii, nu spun ca nu va exista o a doua sansa, însă va trebui sa dovedesti ca acest grad il meriți, dupa cum am spus mai sus ai dovedit ca nu este de tine. Iti doresc succes in ce iti dorești sa faci in continuare. Dar din partea mea ai remove, cum am spus, eu va sanctionez imediat pe cei pe care eu v-am pus in functie. Nu iert nimic.
 9. 1 point
  Jok3r.

  [Acceptat] [Cerere schimbare nick] ziyech

  Done. T/c
 10. 1 point
  DNS DORIT : FURY.FIORIGINAL.RO - IP :193.203.39.182 - PORT : 27015 - HOST : takehost - MODUL: Furien clascic - VECHIME SERVER : o saptaman - MEDIA PLAYERILOR PE ZI : 0 e sv la inceput - CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE : Regulament ,Anunturi ,Staff Fury ,Cereri Grad, Reclamatii Admin/Jucatori , ban-list. Discutii Libere , - STEAM ONLY (completati doar daca serverul este war/mix):- ===================================================== Imagine Informatii despre tine: - 21 ani ,Deva , Muncitor comercial. - 1 singur om la plata . (eu lucrez ,despre el nu stiu) - Joc cs de la 10 ani , am mai avut 3 servere (cu modurie: classic , deathRun, Surf) - Motivul este pentru a ajuta comunitate si de a gasi un loc frumos sv de a sta . - Bosturi ,reclama yt si adaugare pe listele de sv . - Astept de la voi sa adunati useri si staff tot asa , de calitate. =====================================================
 11. 1 point
  Water

  [Harti] jail_czone

  Descriere: Este o mapa foarte clasica si frumoasa. Autor: - Download: https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3244/ Informatii instalare: Se pune tot in maps din cstrike Imagini: - 
 12. 1 point
  George10

  [Prezentare] George10

  Nume real: George Nick CS: wick;1337 Id steam: wick1337 Skype:- Vârsta: 19 De unde ai aflat de FioriGinaL.Ro?: secret Hobby-urile tale: gaming Jocuri preferate: cs 1.6, csgo Serverul preferat din comunitate: drx.fioriginal.ro
 13. 1 point
  Venom

  # Acceptat | Reclamație Admin | Saw

  Lui Dănuț nu ii merge forumul. Uneori va face pe voi copil, dar el e mai copil prin simplu fapt ca pune la suflet orice. :)) Vreau pace si înțelegere intre jucători cu jucători, cu admini si admini cu admini, iar de asta iti multumesc ca ai facut reclamație. Vreau sa lămuresc asta cu toti: Daca sunt 10 playeri, iar 1 din echipa e afk fara să anunțe, mi se pare normal sa ii dai un kick, caci poate revine, dar nu ban. Daca anunță, atunci aștepți pana termina sau intra un player. Daca sunt oameni spec, iar o echipă rămâne in 4 oameni, iar cel spec e afk sau e picat, nu se da ban pentru drop. Drop se considera când serverul rămâne in 9 oameni sau mai puțini. Nu știu ce reguli sunt in alta parte, dar aici e cum am explicat. Cu Saw/Dănuț o sa vorbesc personal și o sa ii spun sa nu își mai ia rolul chiar asa in serios si să-și controleze reacțiile. O sa iti dau unban și am pretenția ca și tu sa te controlezi.
 14. 1 point
  Venom

  # Anunt - Cautam Admini

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Salut, Serverul nostru cauta admini seriosi si activi(activitate decente pe server si pe forum). Nu impunem restrictii si oferim libertate adminilor in limita bunului simt. Cei care doresc sa se alature echipei noastre, ii rog sa posteze in acest topic un comentariu dupa urmatorul model: |++++++++++++++++| # Nume: # Nick: # Ce asteptari ai din partea noastra?: # Numar: EX: 1 |++++++++++++++++|
 15. 1 point
  Syko

  #Respins | Cerere unban|SaDeK

  SaDeK, ne cerem scuze pentru purtarea lui Nike.
 16. 1 point
  Hmm,ai grija pe viitor ...Pro
 17. 1 point
  FiNNNuTzu^^

  [PS] [Rezolvat] [Cerere avatar] haway

  si clasic >
 18. 1 point
  Venom

  [Anunt] Recrutare moderatori

  Ai termen 3 zile sa faci post-uri la categorie si vedem cum te descurci.
 19. 1 point
  Happie

  ● Anunt | Cautam Admini

  # Nume: Sava Stefan # Nick: Happie # SteamID: STEAM_0:1:29382302 # Activitate: - https://cache.gametracker.com/server_info/89.40.233.5:27015/top_players/?query=h9 - https://cache.gametracker.com/server_info/89.40.233.5:27015/top_players/?query=happie Zedd: Recomand
 20. 1 point
  MISHU

  [Acceptat] [Cerere Unban] ARR

  Numele tau*: ARR Numele adminului care te-a banat*: BEAN Ip/SteamID*: Se vede in poza pe care am atasat-o Motiv: no wg Dovada (print consola)*: https://imgur.com/a/rFsyNsE Data si ora*: 15:20 / 06.02.2019 WarGods: nu Harta: fy snow ➔ Testul WarGods nu se cere pe un server public, singura dovada pe care trebuie sa o aveti cand un player foloseste cod este DEMO ! Extras din regulamentul serverului, mersi!
 21. 1 point
  Venom

  [Acceptat] [Cerere Unban] ARR

  Cum ai verificat cfg ul lui daca nu a facut nici un test? :)) Ma rog, are dreptul sa te refuze, deci nu era musai sa il banezi. Puteai să vorbești cu un owner despre asta. Testele wg se fac doar pe serverele de mix. Se pot face si pe publice, dar intalnesti un valver care nu stie ce e ala desktop si sunt curios sa vad cum ii faci tu verificare. :)) Mishu unban, iar tu, Bean, fa te rog un demo sau niste poze. Sunt mai concludente.
 22. 1 point
  MISHU

  [Acceptat] [Cerere Unban] ARR

  Care cfg frate? Ala cu aim ? Am mai multe si d-aia te intreb
 23. 1 point
  Vanja

  # Respins | Reclamație admin | lol

  El poate bana 100 de jucatori , daca nimeni nu-i face reclamatie inseamna ca are dreptate . Pune o dovada forsaken pentru banul dat. Deci nu sunt singurul care am zis ca toti handicapatii au admin pe serverul asta ??? :)))))
 24. 1 point
  anca

  # Regulament - Playeri

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CS.FIORIGINAL.RO | REGULAMENT PLAYERI 1. Trebuie sa cititi bine regulamentul, pentru a fi siguri ca nu incalcati vreo regula. 2. Sunteti obligati sa pastrati un limbaj decent pe server. Nu aveti voie sa jigniti sau sa injurati. Sanctiune: gag. 4. Nu bateti adminii la cap in legatura cu schimbatul mapei. Mapa se va schimba mereu doar cand mai raman 5 minute din actuala mapa. 5. Nu aveti voie sa folositi cod. Veti primi ban permanent. 6. Nu aveti voie sa dati rush sau sa campati. Veti primi slap/slay. 7. Atunci cand suspectati un alt player ca ar avea cod, trebuie sa anuntati doar in chatul adminilor Ex: "[email protected] Andrei are aim." Altfel, veti primi gag. 8. Nu dati retry dupa gag. Veti primi ban 120 de minute. 9. Este interzis sa faceti monitor. 10. Este interzis sa aveti cuvinte obscene sau jigniri adresate altui player in nick. Comenzi folosite daca incalcati regulile: limbaj necorespunzator: gag afk: spec coduri: ban rush: slap / slay. camp: slap cu avertisment, daca continuati slay. nick necorespunzator: amx_nick reclama la alt server din afara comunitatii sau reclama la alta comunitate: amx_gag cu avertisment, daca continuati primiti ban. Spam cu reclama intentionata: ban direct permanent.
 25. 1 point
  anca

  ● Incheiat | Loto 6/49 - Editia #11

  :)) Doamne, esti fenomenal ba :)) Nick: anca Numere: 12, 43, 2, 23, 15, 34
 26. 1 point
  mandarikess , esti bun la mix-uri , dar si la photoshop. Felicitari ! Nu am eu treaba in PS , dar au iesit faine rau. Continua , sincer as vrea sa vad si alte lucrari .
 27. 1 point
  Venom

  [Joc] Vorbim in oglinda.

  Eu nu vorbesc in oglinda, ciudatilor! Ue un csebrov ni adnilgo, rolitadiuc!
 28. 1 point
  Venom

  [Joc] Ce i-ai fura userului de deasupra?

  Averea, Scuze, Anca! :))
 29. 1 point
 30. 1 point
  mentor

  [PS] [Rezolvat] [Cerere Avatar] nike

  Toate sunt reusite si frumoase, iti multumesc mult!
 31. 1 point
  MISHU

  [Joc] Ce-ti place la userul de deasupra?

  imi place ca tot slab la cs esti...........
 32. 1 point
  Venom

  [Joc] Ce-ti place la userul de deasupra?

  Îți place de Anca nebunule. :)) îmi place că îți vezi de ale tale mai mereu.
 33. 1 point
  Venom

  ● Acceptat | Reclamatie admin | bursuc

  Bursuc, e a treia oara cand incalci regulamentul. Ai un avertisment. rTan, te iert de data asta. Tii minte bine ca ai mai facut asta. Sper sa incepi sa fii mai rabdator cu oamenii.
 34. 1 point
  Venom

  ● Acceptat | Cerere unban | uZzy

  Ma uit eu in log si o sa revin cu un reply. Asa va puteți contrazice mult si degeaba.
 35. 1 point
  Acceptat,următoarea data in care mai vad ca aplicați comenzi unii pe ceilalti o sa suportați consecințele (vorbesc pentru toti adminiii ).E ultima data cand mai accept si inchid un ochi! Asy mai cizeleaza limbajul ala daca mai apar reclamații pe acelasi motiv te las fara grad!
 36. 1 point
  Tu cam regresezi, nu progresezi. Parerile sunt ale voastre si iau in considerare ce ati spus. Numai ca nu sunt indeajuns de convins de el. Inteleg, Motan, ca la varsta ta iti place mult sa te exprimi, dar uneori exagerezi si incepi sa-i deranjezi pe toti. N-as vrea sa stiu ce ai face cu acces la chat. Respins.
 37. 1 point
 38. 1 point
  db.Sahara

  • Respins | Cerere Organizator | hdn

  Refă cererea cu un singur nick pe care doresti sa primesti admin si mai aduna activitate ,si vedem dupa. Momentan Respins
 39. 1 point
  anca

  [Joc] Ghici cine posteaza urmatorul ?

  Hei 🤗 Da rtan?
 40. 1 point
  mentor

  [Playlist] NIKE~

 41. 1 point
  × Nume:Razvan × Nick:ImN × Steam ID(On): × Profil Steam(Link):https://steamcommunity.com/id/razvanbeteringhe/ × Vârsta: 20 × Link Gametracker:https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.5:27015/top_players/?query=ImN × Motiv: Nu a vrut Venom sa imi dea fara cerere × Experiență ( in ani, luni, nu procentaj ) :20 × Ai citit regulamentul?:nu × Propuneri/Îmbunătățiri(*):sa ninga
 42. 1 point
 43. 1 point
  Freezmy™

  [PS] [Inactiv] [Portofoliu] Freezmy

  Abordare de efecte noi Render:
 44. 1 point
 45. 1 point
  Pro băiat de treaba
 46. 1 point
  Freezmy™

  [PS] [Inactiv] [Portofoliu] Freezmy

  Photoshop: Render:
 47. 1 point
 48. 1 point
  Unity Asset - UFPS Ultimate FPS 1.7.3 x64 Unity Asset - UFPS Ultimate FPS 1.7.3 x64 | 480 MB UFPS is the professional FPS platform for Unity. One of the longest and most popular names of the Unity Asset Store, it is known for the smooth control and fluid created in real-time by the camera and the movement of weapons. Since 2012, it is constantly expanding, supported and reorganized with an emphasis on reliable, common FPS functions. https://assetstore.unity.com/packages/templates/systems/ufps-ultimate-fps-2943 Bit depth: 64bit Language: English Tabletka: not required System requirements: Unity 5.3.0 or higher
 49. 1 point
 50. 1 point
  Jică Măcelaru'

  [DRX] Adminii serverului

  OWNER Harlord Jica Marcelaru Rank 3 - Rank 2 - Rank 1 -

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...