Sari la conținut

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 13.11.2018 in all areas

 1. 2 points
  Venom

  ● Win: ImN | Loto 6/49 - Editia #6

  Numere alese: 8, 36, 15, 32, 29, 48 By random.org ______________________________________________| Castigatori: × @Venom : 2 numere × @Shitpostin : 1 numar × @aimerstyle*romania : 0 numere × @hawayyy : 1 numar × @db.Sahara : 2 numere × @motanw0w[NR1] : 2 numere × @Technicolor : 0 numere × @prian tiganu : 1 numar × @ImN#Razvan : 4 numere × @sea : 2 numere × @wKn. : 2 numere × @Vlad. : 1 numar × @Magix. : 1 numar × @rTan. : 1 numar Castigatori: @ImN#Razvan - Organizator MIX/WARM + 60 Rep. Pe mix ai organizator, dar pentru ca esti un admin bun, calm si care isi vede de treburile sale cand este vorba de un conflict cu o persoana, iti dau sansa catre upgrade la Administrator.
 2. 2 points
  Venom

  ● Anunt | Ce accese doriti la grade

  Înseamnă că o să vă dezamăgesc putin, poate parțial. :)) Din păcate, chat-ul va ramane la fel. Motivul este că, o multitudine dintre voi, îl folosiți fără rost sau in exces. Desigur, si noi, cei care avem acces actualmente, exagerăm un pic, însă e vorba si de începători care, daca ar avea acces la chat, s-ar putea sa devină cam enervanți. Despre accesul unban... Sunt anumiți playeri pe care nu ii dorim sau ii banam pentru drop si mi s-a intamplat de multe ori sa ii revad pe server, fara merit, primind unban de la unii dintre voi, fără să ne consultați. De asta am decis sa las accesul unban de la Administrator in sus, pentru ca voi fi puțin mai selectiv in ceea ce privesc aceste grade. Concluzie: Comenzile se pot folosi pentru organizatori in consolă, deci merg. Iar cu chat-ul , vreau activitate si un pic de disciplina, apoi se rezolvă si cu avansatul in grad. Las topicul deschis in cazul in care vreți sa clarificăm, ajustăm, modificam lucruri legate de alte comenzi sau accese care nu au fost discutate sau neparticipante in mănunchiul acesta de "chat "
 3. 2 points
  Venom

  ● Anunt | Upgrade / Imbunatatiri

  UPGRADE / IMBUNATATIRI × Chat - În timpul mix-ului au acces la chat doar cei de la Admin in sus. × Bug-uri rezolvate la comenzile !spec, !kick, !ban, etc. × HS Only - Se poate utiliza doar dacă sistemul WarmUp este activ. × Pika(amx_pika) - Se poate utiliza in orice circumstanța care include un player codat sau care refuza sa ofere WG sau Demo. De asemenea, cei care au acces sa o utilizeze sunt Co-Ownerii si Ownerii. × TK Glow - este un efect de strălucire a modelului T/CT atunci cand primeste damage din TeamKill. Efectul ajuta la diferențierea colegului de echipă cu adversarul. × Whatsapp Group - Te inregistrezi prin comanda !wapp sau whatsapp(pe say) cu numarul de telefon. !joinwp pentru a avea chat privat cu playerii inregistrati in grup. × Lock/Unlock Name - Acest plugin ajuta adminii sa rezolve problemele cu playerii care își modifică nick-ul pentru a ofensa alți playeri sau folosi nick-ul adminilor. × Momentan, sistemul de mix ruleaza un algoritm fara posibilitatea de a prelungi egalitatea unui mix: Max 16-15. Curand vor fi implementate prelungirile si sistemul de minilive(8 runde) pentru cei care doresc 2v2. Prelungirile vor rula doar prin comanda, nicidecum in mod direct la scorul de 15-15; la alegerea sau votul fiecărui player. × Comanda de interp a fost scoasa. Cei care doresc informatii despre jucatori, "!check" in say sau say_team ori amx_check in consola si vor primi informatii despre toti jucatorii: name, steamid, rate, updaterate, cmdrate, interp. × HUD Bomb Line - Cei de la "T" au posibilitatea de a vedea in partea de jos a ecranului o linie dinamică, de la stanga la dreapta, cu timpul ramas pana la detonarea bombei. × Snow - Cei care nu doresc ninsoarea, o pot dezactiva din consola cu cl_weather 0. Va fi disponibilă pe tot parcursul iernii. × HUD Countdown - Countdown a zilelor ramase pana la Crăciun sau orice eveniment important. × Revive - Daca vrei sa eviți momentele in care un player este nevoit să intre la o echipa și intră mort, foloseste amx_revive nume hp armor. Gradele superioare Administratorului au acces la comanda de revive si sunt obligați să o folosească doar in astfel de momente. Cei care o folosesc pentru scopuri personale vor fi sancționați. × Fire in the hole descriptiv - Atunci cand arunci un he grenade/flashbang/smoke, coechipierii tai, inclusiv tu si cei de la spec care te urmaresc vor vedea in hud acest text: "Fire in the hole [HE] / [SMOKE] / [FLASHBANG] ----------------------------------- Venom ----------------------------------- × - Pus × - In Lucru × - Scoasa temporar
 4. 1 point
  Twist.

  ● Acceptat | Cerere Organizator | Magix

  Am zis sa ma mai abtin din a da un raspuns, ca sa nu se incheie cererea aici. Asteptam alte raspunsuri inainte. Pro
 5. 1 point
  Kenvelo

  [DRX] Discutii

  Asta se întâmplă când sunt eu plecat. Da, avem probleme cu hostul. Vor fi rezolvate până diseară, asta nu înseamnă că s-a închis. Am fost plecat și nu am mai avut când să achit pentru că nu puteam să trimit din afară mesaj cu plata pentru host că îmi lua x3 mai mult. Se rezolva, îmi cer mii de scuze pentru inactivitate, am fost foarte ocupat. Am vorbit deja cu băieții de la tni, vor face măsurile de care avem nevoie și server-ul va fi din nou online.
 6. 1 point
  db.Sahara

  • Respins | Cerere Organizator | hdn

  Refă cererea cu un singur nick pe care doresti sa primesti admin si mai aduna activitate ,si vedem dupa. Momentan Respins
 7. 1 point
  24Ghz.

  [Joc] Ce-ti place la userul de deasupra?

  Imi plac sfaturile lui
 8. 1 point
  sea

  [Joc] Ghici cine posteaza urmatorul ?

  Hei 🤗 Da rtan?
 9. 1 point
  vad, vad. merci
 10. 1 point
  Numere alese: 10, 16, 44, 33, 48, 20 By random.org ______________________________________________| Castigatori: × @Venom : 3 numere × @rTan. : 0 numere × @ImN#Razvan : 2 numere × @Technicolor : 0 numere × @db.Sahara : 3 numere × @wKn. : 0 numere × @sea : 3 numere × @motanw0w[NR1] : 1 numar Castigatori: @Venom - 30 Rep. @db.Sahara - 30 Rep. @sea - 30 Rep.
 11. 1 point
  f0restRomania

  [DRX] Discutii

  Trist ,nu mai am pc .. Sper ma ma mai stii ba kenvelo :))
 12. 1 point
  -rTg|maEsTrOo

  😛

  😛
 13. 1 point
  sea

  [Joc] Ghici cine posteaza urmatorul ?

  Nu :)) Ne place prezenta ta Da. Alexandru
 14. 1 point
  Venom

  [Joc] Ghici cine posteaza urmatorul ?

  Voi imi testați activitatea... rTan?
 15. 1 point
  Salutări, acest topic o să rămână deschis pentru părerile voastre + ceea ce ați dori voi să aducem nou server-ului. Ce ați zice de : Sistem DUEL, când cineva termină mapa CT și T se pot duela în diferite moduri Sistem words with sounds, cum aveam înainte Schimbare interfața „!who” + noi grade de admin, accesibile pentru toată lumea Schimbarea culorii scrisului la admini (ca aceștia să se poată deosebi de ceilalți playeri) Model nou VIP (bazat pe mai multe categorii + grade având skin-uri diferite... + prețuri diferite) Că tot se apropie sărbătorile, playerii vor avea skin-uri diferite Adăugarea în secțiunea „Clanuri” a unui clan al server-ului, playerii care depășesc de 15h pot intra Organizarea e concursuri lunare precum „Race” „Loto” etc. Cam atât momentan, aștept părerile voastre!
 16. 1 point
  Ayko

  [Fotbal] [Comparatie] P.Coutinho / De Bruyne

  Care credeți voi că este un jucător mai bun? Philipe Coutinho / Kevin De Bruyne De ce?
 17. 1 point
  Venom

  ● Win: Bas1C.| Loto 6/49 - Editia #4

  | Extragere saptamanala loto 6/49. | Premii: × 6 numere - Super-Administrator + Imunitate pe Mix/Warm. + 120 Rep. × 5 numere - Administrator(Mix/Warm) + 90 Rep(forum) + Premium(forum). × 4 numere - Organizator(Mix/Warm) + 60 Rep. × 3 numere - 30 Rep. Model de inscriere: × Nick: × Numere(6/49): Extragerea se va tine mereu sâmbătă.
 18. 1 point
  Florin*

  deathrun_knwa

  Descriere: CT aleargă pe o mapă care nu are capcane. Tip: Deathrun Autor: Florin * Download: GameBanana || 17Buddies Info: Mapa necesită alte resurse, le găsiți în arhivă.
 19. 1 point
  Zedd

  ● Anunt | Ce accese doriti la grade

  Oricum nemultumitului i se ia daru :)) @db.Sahara
 20. 1 point
  × Nume:Razvan × Nick:ImN × Steam ID(On): × Profil Steam(Link):https://steamcommunity.com/id/razvanbeteringhe/ × Vârsta: 20 × Link Gametracker:https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.5:27015/top_players/?query=ImN × Motiv: Nu a vrut Venom sa imi dea fara cerere × Experiență ( in ani, luni, nu procentaj ) :20 × Ai citit regulamentul?:nu × Propuneri/Îmbunătățiri(*):sa ninga
 21. 1 point
  Venom

  [JB] [Cerere Admin x] Batman

  Mai activeaza cineva pe aici? @skitaila01, @CLAUDIA.?
 22. 1 point
  Venom

  ● Respins | Reclamatie admin | joni

  Problema rezolvata. http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1540687 Fisierul de la folderu cu botil era corupt, insa nimic major. :)) De asemenea, "respawn llg" nu inseamna nici o reclama. Nu a pus nici o adresa si a folosit llg ca acronim. Cu limbajul rezolvam pe parcurs. Așteptăm asta si de la voi. Atata rautate degeaba... Cat despre cei care l-au reclamat, se putea face si aduce dovezi intr-o natura civilizată, nu ca la țară. V-am sancționat pe toți cei care nu ati vrut să fiți receptivi si rabdatori pentru a ne intelege intre noi si a rezolva problema, insa, unii dintre voi ati recurs la ofense.
 23. 1 point
  Ayko

  [DRX] [ANUNȚ] We're happy cuz' we're back

  Eu o sa ma intorc in tara si o sa intru sa joc, dar nu singur ca un retardat. Ne vorbim si intram mai multi sa jucam, daca vreti bineinteles. P.S: Sa se organizeze si intreceri 2v2.
 24. 1 point
  Venom

  [Joc] Ce i-ai face userului de deasupra?

  L-as ruga sa se stearga la gura.
 25. 1 point
  "al3x_al3xutza_kiss@yahoo.com" Ce vremuri =)))))
×