Sari la conținut

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 23.08.2018 in all areas

 1. 2 points
  sea

  CERERE UNBAN SEXY

  In titlu sexy si in topic robotel. Deci? Ai respins pentru asta
 2. 2 points
  < blank >

  [JB] Server ON [BETA]

  Serverul este on dar in stagiul beta, unele chestii au fost dezactivate pentru buguri si fix-uri. Chestii dezactivate(days, shop, o parte din lr,fw,etc) Postati aici bugurile de pe server Nume: x Bug: bug la !guns Cum si unde?: cand dau !guns nu merge (exemplu)
 3. 1 point
  Venom

  [WAR] [Respins] [Cerere accese] zupar

  Cam mica activitatea si ar fi nedrept pentru ceilalti care au primit contra pentru activitate, sa iti dau tie pro. Momentan, contra.
 4. 1 point
  Magix.

  Cerere acces eimpower 彡 ASY☻♣

  Pro il vad tot timpul on
 5. 1 point
  sea

  [WAR] [Provocare] Vanja

  Numele tau: anca Numele celui provocat: @Vanja Data si ora duelului: azi, la ce ora se poate Modul duelului: Ex: mix(de_dust2, inferno, etc) sau aim(aim_map) : aim Harta: aim_map PS: Jucam pe mix sau pe war. Voiam pe mix sa fac provocarea, dar nu gaseam unde
 6. 1 point
  Jora

  Cerere acces eimpower 彡 ASY☻♣

  Pro
 7. 1 point
  Venom

  Cerere acces eimpower 彡 ASY☻♣

  Pro.
 8. 1 point
  Venom

  War gods

  Tocmai pentru ca e vechi ar trebui verificat. Cine stie ce ascunde?! 🤔
 9. 1 point
  Jică Măcelaru'

  War gods

  Da, i-a fost solicitat astazi WG de catre un player, eu i l-am cerut, dar nu am stiut ca nu poate face testul WG deoarece e pe mac. Pentru playerul respectiv, LIFE, imi pare rau sa te anunt, dar db.Huncho e curat, e player foarte vechi, nu-l putem bana pentru faptul ca nu poate face testul WG si va trebui sa ii suporti kill-urile.
 10. 1 point
  db.Sahara

  War gods

  In rate daca se poate
 11. 1 point
  Zedd

  [CERERE UNBAN] BINNSTAR

  Incearca acum. Nu mai banati cu banmenu va rog !
 12. 1 point
  yxvng fluxy

  [PS] [Artwork's] FluxSow

  Multumesc, inca mai am ceva din skill-uri, am deschis ps-ul dupa cateva luni bune si nu cred ca o sa o mai fac prea des
 13. 1 point
  ruuk

  [PS] [Artwork's] FluxSow

  Avatarul e bombă, te-ai jucat puțin cu vibrance, dar față de mine, ai făcut-o într-un mod superb. La semnătură la fel, iar efectul de glow era cel mai potrivit pentru text, părerea mea. Chiar dacă nu mai deschizi ps-ul așa des, parcă devii din ce în ce mai bun. Good job !
 14. 1 point
  yxvng fluxy

  [PS] [Artwork's] FluxSow

 15. 1 point
  MODEL: ✥ Nume participant: ✥ Numar participant(∞): ✥ Steam OFF/ON: ---------- *Se exclud participantii cu valve-id.
 16. 1 point
  Nume: anca Numar: 5 Steam: On
 17. 1 point
  ✥ Nume participant: cool ✥ Numar participant(∞): 3 ✥ Steam OFF/ON: ON
 18. 1 point
  ✥ Nume participant: ARR ✥ Numar participant(∞): 2 ✥ Steam OFF/ON: ON
 19. 1 point
  Zedd

  [WAR] [Respins] [Cerere accese] AkaroN

  Ma nici linku ala nu te-ai intors sa il pui. Respins.
 20. 1 point
  Venom

  [WAR] [Respins] [Cerere accese] AkaroN

  Contra. 1. Consider ca sunt destui admini care sa tina mix-uri. Din 3, sigur intra 1 sa organizeze un mix. 2. Nu cred ca am vazut, totuși, la momentul actual, un admin steam off. Ca si mentalitate te descurci, insa am 2 argumente contra.
 21. 1 point
  Zedd

  [WAR] [Respins] [Cerere accese] AkaroN

  Imposibil sa gasesc un motiv pentru care ai scrie altceva in loc de ce ti se cere.
 22. 1 point
  Venom

  ● Fii fericit!

  Salut! Ce este fericirea? Fericirea este starea noastră naturală provenită din centrul ființei noastre. Fericirea este pacea interioară, seninătate și libertate. Fericirea este eliberare. Toată umanitatea caută fericire, iar micul impas ce împiedică acest mers este dualitatea si separarea. Tindem să găsim dualitate și separare în orice: față de noi si față de existență. Fericirea suntem noi înșine. Odată ce renunți la separare si dualitate, renunți la grinile și amăgirile tale personale. Ele devin doar niste etichete. Cum putem avea parte de ea? Necesitatea de a săpa dupa fericirea care se găsește in interiorul nostru este un cuantum insignifiant. De ce? Fericirea este conștiință - trebuie doar sa o conștientizezi. Banii, faima, mașina îți poate aduce doar fericire artificiala(ego), pe când natura este fericirea de care ai nevoie. E ușor să-i spui cuiva să uite de griji, dar parcă, cumva, spunându-i acest lucru, i le accentuezi. Psihologic, îi intensifici energia negativă asupra gândului, împingându-l catre autosugestie. Grija nu este altceva decat un gand negativ. De ce nu e ușor sa o elimini daca poți fi stăpân pe ceea ce gândești? Pentru că accentuezi acest gand atat de des încât devine o stare. Conștientizează-ti mintea și poți fi fericit! Desigur, acest proces de conștientizare include și eliberarea limitelor a circumstanțelor exterioare și interioare. Cu cât esti mai liber, cu atat devii, implicit, mai fericit. Scopul nu este de a aștepta fericirea în exterior. Daca vrei sa fii fericit, ascultă liniștea din spatele gândurilor tale sau pur și simplu fii! Nu eticheta fericirea într-un cuvant și nu încerca să crezi că ești fericit, doar fii! Ieși afară în aer liber si simte mireasma naturii, bucură-te de priveliștea unui apus, citește o carte care-ți place, privește un pom - fii fericit! Iubeste ceea ce faci și fii constient de prezența ta! Fericirea e intotdeauna simplă si, deseori, te surprinde. Ce curge în interior, curge și-n exterior. Pace!
 23. 1 point
  sea

  [Prezentare] LTGA

  Aaa. Maestro. Credeam ca poate vreunul care era inainte sa vin eu pe server.
 24. 1 point
  apple2000

  Unity Asset - UFPS Ultimate FPS 1.7.3 x64

  Unity Asset - UFPS Ultimate FPS 1.7.3 x64 Unity Asset - UFPS Ultimate FPS 1.7.3 x64 | 480 MB UFPS is the professional FPS platform for Unity. One of the longest and most popular names of the Unity Asset Store, it is known for the smooth control and fluid created in real-time by the camera and the movement of weapons. Since 2012, it is constantly expanding, supported and reorganized with an emphasis on reliable, common FPS functions. https://assetstore.unity.com/packages/templates/systems/ufps-ultimate-fps-2943 Bit depth: 64bit Language: English Tabletka: not required System requirements: Unity 5.3.0 or higher
 25. -2 points
  Twist.

  War gods

  Nu inteleg de ce ti-ar cere cineva wg tie... In fine
×