Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Mersi că m-ai făcut să râd. xd
 3. Earlier
 4. Salut. RIP deathrun classic. :* Să le arătați la newgame nepoților voștri "uite asta se juca tataie pe vremea sa" =))
 5. Nu mai astept păreri ca toate vor fi contra. Admin se da de la 50 de ore in sus, tu nu ai nici 3% din ele. La Experiență ai scris exact cum nu trebuia sa o faci. :))
 6. Normal ma , vreau angajati foarte priceputi in acest minunat domeniu pe care noi il activam de dragul mix-ului
 7. Rtan vrea carte de munca si de aia :))
 8. Trebuie o activitate cat de cat. Nu trebuie vechime :)) Contra
 9. Contra , n-ai vechime si nici activitate
 10. × Nume:Adelin × Nick: K U B B Y × Steam ID(On):STEAM_1:0:162403114 × Profil Steam(Link):https://steamcommunity.com/id/blawzew/ × Vârsta: 15 × Link Gametracker:https://www.gametracker.com/player/K U B B Y/89.40.233.5:27015/ × Motiv:sa pot da start mix si sa fie o atmosfera placuta × Experiență ( in ani, luni, nu procentaj, nu cuvinte ex: destula ) :multa × Ai citit regulamentul?:da × Propuneri/Îmbunătățiri(*):nu
 11. In Moldova nu aveți si voi un pic de logica? Doar tu contezi in joc? Altii n-au timp? Nu ma face sa imi schimb decizia.
 12. Cam sunteti aici cu aere.Coborire pe pamint oliaca.Reguli absurde
 13. Nu mă interesează ca vrei tu sa progresezi. Daca nu stii ce e ala drop si anti joc, citeste regulamentul, ca de aia e pus acolo. Când dai drop, macar anunță ce vrei sa faci sau de ce dai, iar cand esti anti si cineva te pune spec, înțelege si du-te undeva unde poți învăța mai bine. O sa iti scot ban-ul, chiar daca nu e cerere unban. Dar dacă data viitoare se repeta ceea ce faci, rămâne la latitudinea adminilor. Ps: Ce sa lămurești mă daca tu iesi de pe server si strici mix-ul?
 14. Gramatica zici,e un alt tipaj de limbaj e aici,nu este o romina curata.Ca gindim diferit si vorbim se vede de la inceput.Model amarit? ce ai in vedere?Ca sa intelegi,imi configuram cs-ul ca sa pot juca la config-urile care le jucam ceva timp in urma,aveam nevoie de ceva timp,dar nu o lipsa de inrespect.Trebuia sa ne ducem pe spec sa vorbim,o discutie nu incurca nimanui,imi spune problema si tot ok.Ban 41 zile,incorect,am si lamurit am fost si eu admin,ca o colega,nu se da ban fara motiv.ASTA NU E MOTIV.
 15. Hmm , primesti nota 2 pe ziua de azi pentru gramatica. Poate ai luat-o de la capat cu cs , dar si cu logica si ochii tai la fel? Nu stii sa respecti un model amarat. Acolo la dovada se refera la o poza cu dovada ca ai luat ban sau altceva , nici de cand ce ai scris tu acolo. E ca si cum scrie "Numele tau si tu scrii varsta" n-are nicio logica Desi 41 de zile sunt cam multe
 16. ca sa iti lamuresc ,nu sunt din RO,sunt din MD.Ce zici ca mi-am batut joc de mix,in ce sens ?Ce drop?Daca vreai sa intelegi intelege-ma ,am inceput de la zero,dar pe parcurs incep a progresa.
 17. :)) Ce prostii inventezi! 2 oameni + cel care te-a banat au spus ca ai dat drop si ti-ai bătut joc de mix, ca sa nu mai zic ca esti anti joc. Ma rog, cat ai tu ban e mult, dar sa îți bați joc de un mix înseamnă sa iti bati joc de timpul altora, asa ca îl meriti. Pe lângă asta, încearcă sa vorbești coerent ca sa imi pot da si eu seama ca legi o propozitie.
 18. Nick Admin: Anonymous Motiv(sumar): respect fata de jucatori Dovada*: ban fara motiv '' Motiv: esti un ratat '' E motiv asta? Data și ora:12:44:13 6/12/2019 Parerea ta: Am fost si eu admin pe tni.ro dar nu chiar asa,eu am jucat 3 ani in urma si am revenit si nu mi se da mina de a juca pina ce ma starui.Ce isi permit adminul de a ma face ratat,eu mam pus pe spec si iam zis ca nam jucat demult si incerc si dupa am iesit ,am revenit si ban.Explicatii!!! Informatii despre Ban Nume: sfinx SteamID: STEAM_0:0:15450200 Motiv: esti un ratat Durata Ban: 41 days, 16 hours Timp de Unban: 12:44:13 6/12/2019 Nume Admin: Anonymous Admin SteamID: STEAM_0:1:220906762 Daca tu consideri ca ai fost banat pe nedrept contacteaza website-ul: fioriginal.ro/forum sectiunea Mix
 19. I-am dat suspend pana pe 3 mai. Fiți civilizați!
 20. Daca ai primit ban pentru asta , inseamna ca ai vorbit foarte indecent
 21. Cum sa verific ce s-a întâmplat cand tu la "Data și ora cand s-a intamplat" imi scrii datele ban-ului? Voi citiți modelul cu atenție când faceți o cerere unban? Datele ban-ului se atașează la "Dovada", iar la "Data și Ora" se menționează data și ora la care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu mai cereți dovadă la admini daca voi nu sunteți capabili să diferențiați două locuțiuni. Aveți așteptări, dar și eu am. Nu o să mă uit în log, vreau să vad că știi să pricepi și să rectifici ce-ai scris. Eu să îți ușurez ție fapta cu unban, dar tu să îmi ușurezi mie munca, nu.
 22. # Nick: duckside # Nume: Gabriel. # Motiv: Cica sa invat sa vorbesc mai frumos # Adminul care te-a banat: Saw # Data si ora cand s-a intamplat: Informatii despre Ban Nume: duck IP: 84.117.171.54 Motiv: invata sa vb Durata Ban: 2 days, 5 hours, 20 minutes Timp de Unban: 20:53:20 4/30/2019 Nume Admin: Saw Admin SteamID: STEAM_0:1:183814126 # IP/STEAM ID: 84.117.171.54 # Dovada: mai sus # Părerea ta: Vreau dovada cum ca am vorbit pt ban de 2 zile .
 23. Lui Dănuț nu ii merge forumul. Uneori va face pe voi copil, dar el e mai copil prin simplu fapt ca pune la suflet orice. :)) Vreau pace si înțelegere intre jucători cu jucători, cu admini si admini cu admini, iar de asta iti multumesc ca ai facut reclamație. Vreau sa lămuresc asta cu toti: Daca sunt 10 playeri, iar 1 din echipa e afk fara să anunțe, mi se pare normal sa ii dai un kick, caci poate revine, dar nu ban. Daca anunță, atunci aștepți pana termina sau intra un player. Daca sunt oameni spec, iar o echipă rămâne in 4 oameni, iar cel spec e afk sau e picat, nu se da ban pentru drop. Drop se considera când serverul rămâne in 9 oameni sau mai puțini. Nu știu ce reguli sunt in alta parte, dar aici e cum am explicat. Cu Saw/Dănuț o sa vorbesc personal și o sa ii spun sa nu își mai ia rolul chiar asa in serios si să-și controleze reacțiile. O sa iti dau unban și am pretenția ca și tu sa te controlezi.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...