Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Nume real: Fabian Nick CS: BdKode Id steam: bdkodesystem Skype: nu folosesc Vârsta: 20 De unde ai aflat de FioriGinaL.Ro?: cunosc comunitatea de mai de mult , de pe vremea cand aveau un sv de JB populat Hobby-urile tale: Moto & IT Jocuri preferate: Counter-Strike 1.6 Serverul preferat din comunitate: -
 4. Salut @Jică Măcelaru' Daca setezi ca meniul sa apara la a 3 runda o sa apara dupa ce player-ul moare de 3 ori si nu dupa a 3 runda a serverului, double jumb nu merge sare decat o data ori ce setare ai face 2x 3x etc poti te rog sa adauci un meniu de pistoale care apare in primarunda si sa poti lua deagle usp si glock si sa daie veste si set de granezi si defuze kit la CT din prima runda? daca nu este posibil sa daie automa deagle vest si granazi si defuze kit la CT. sper ca no o sa ti fie greu sa adugi cestile astea By the way foarte fain plugin.
 5. O comunitate excelenta. Am 21 de vizualizari la topicul meu si nu raspunde nimeni...
 6. Update 9.0 - Optimizare cod. - Suport amxmodx 1.8.2 și 1.8.3+ - Adăugare config pentru a fi utilizat mai ușor. - Adăugare fișier pentru a introduce mapele pe care meniul va fi dezactivat pentru a nu mai modifica sma-ul la fiecare adăugare de mapă. - Adăugare 4 moduri pentru bullet damage + cvar. - Adăugare VIP Free + cvaruri. - Schimbare drop_weapons(id) cu StripWeapons(id) pentru a nu mai arunca armele pe jos, ci pentru a le face sa dispară. - Adăugare Defuse Kit (Only CT) + cvar. - Adăugare bani pe kill / hs + cvaruri. - Modelele vor fi descărcate doar dacă sunt activate. - Modele noi in arhiva .rar. - Cvar pentru VIP în TAB.
 7. MODEL # DNS DORIT:cs.fioriginal.ro # IP:193.203.39.151 # PORT:27015 # SLOTURI:32 # HOST:TakeHost # TIPUL JOCULUI: Counter Strike 1.6 # MODUL SERVERULUI: Classic # VECHIME SERVER: 1 zi # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: 0 pentru ca abia am platit hostul # LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/193.203.39.151:27015/ # OWNERI SERVER (link catre profilul de pe forum): https://fioriginal.ro/profile/14651-sebi_1334/ si https://fioriginal.ro/profile/14652-brokenz/ # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: Anunturi Regulament Cerere Admin/Cerere Slot Cerere UnBan Reclamatii admini/playeri Probleme/Recomandari Gunoi # AI CITIT SI INDEPLINESTI CONDITIILE? (conditiile trebuie citite obligatoriu, dar in caz ca nu sunt citite si cererea este respinsa/serverul este exclus din comunitate, inainte sa cereti explicatii, primul lucru care trebuie sa il faceti e sa va duceti sa cititi CONDITIILE): Da ===================================================== Informatii despre tine: - O descriere cat mai completa a experientei in domeniul jocului pentru care doriti sa creati serverul. Vrem sa ne asiguram ca viitorii parteneri sunt capabili sa isi administreze serverul. Raspuns: Am mai avut un server la voi in trecut si pot spune ca m-am descurcat destul de bine avand in vedere ca aveam cate 18-20 playeri zilnic, deci pot spune ca ma descurc. - Motivul pentru care vrei sa intrii cu serverul in comunitatea FioriGinaL.Ro si nu alta. De cand esti membru, de unde ai auzit de noi, parerea pe care ti-ai facut-o pana acum despre noi. Raspuns: Vreau sa intru cu serverul in comunitatea asta pentru ca am mai facut odata parte in trecut cu serverul CSR. Pe acest cont sunt membru de ieri. De voi am auzit de la un prieten care avea acum ceva timp un server de DeathRun. Ca parere, a fost o comunitate foarte ok, acum nu stiu cum e pentru ca am fost inactiv, dar sper sa fie ok. Cheers! - Prin ce metode ai de gand sa populezi serverul. Raspuns: Boost, chem prieteni si reclama pe retele de socializare - Asteptari de la noi. Raspuns: Sa ma primit cu bratele deschise. =====================================================
 8. Update 8.0 - Optimizare cod. - Pe mapele trecute în sma nu se mai elimină flagul, ci se oprește meniul. Evităm bugul pe care îl tot întâlniți când folosiți plugine de vip free.
 9. Ď&Ť

  NF - The Search

 10. Ď&Ť

  NF - NO NAME

 11. cum pun timer, ca as vrea sa pun timer si nu prea stiu cum, ma puteti ajuta ?
 12. YouTube Vanced is a popular modded version of YouTube and you can download the song at here
 13. Putin ajutor va rog, eroare la compilare.
 14. Acceptat! Trimite-mi PM cu SteamID și parola!
 15. Nume server : goyard Experiență moderator Mix/War : sunt cateva luni , daca nu ani Disponibilitate (când puteți intra pe server) : depinde cum e si serverul , de exemplu azi am intrat cand era gol si am adunat 5 playeri , daca sunt playeri activi pot intra odata la 3 zile , daca nu mai bine (mai ales acum in carantina) Motivul cererii : azi am intrat cand era gol si am adunat 5 playeri dar nu era niciun admin , daca se mai strang se poate juca un mix , sau sa se poata schimba harta de exemplu din aim_map in de_dust2 cand se strange lumea Declar că sunt la curent cu regulamentul actual (momentan în construcție) : - sunt la curent cu informatiile despre server , regulamentul vad ca nu este postat inca , cand va fi il voi lua la cunostinta
 16. Uite pluginul pt VIP free, ti l modifici tu, intre orele x si y -> https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=308608 Si aici un plugin VIP classic facut de catre un administrator de-al nostru ->
 17. MODEL POSTARE: * Nume: VIP * Versiunea: 1.8.3 * Descriere: BUNA AM NEVOIE DE UN PLUGIN VIP CARE SA FIE CU FLAGUL "x" SI CARE SA CONTINA URMATOARELE ! 1. AK47+DEAGLE+1HE2FLASH 2. M4A1+DEAGLE+1HE2FLASH 3. AWP+DEAGLE+1HE2FLASH SA IABA VIP_INFO.HTML SI SA CONTINA MODELE SPECIFICE VIPULUI SA DEIE 10HP LA FIECARE HS SI 5HP LA FIECARE KILL SA NU DEPASEASCA VIATA VIPULUI MAI MULT DE 120HP SI 100AP SA AM COMANDA /VIP SAU /VIPS CARE SA MA CONDUCA LA VIP_INFO.HTML SA FIE CU DOUBLEJUMP SA FIE MENIUL VIPULUI ACTIVAT DIN A 3 A RUNDA SI IN PRIMELE 3 RUNDE SA DEIE: 1.DEAGLE+1HE2FLASH 2.UPS+1HE2FLASH 3.GLOCK+1HE2FLASH SA APARA VIP IN SCOREBOARD SA APARA VIPII ONLINE IN HUD SA NU TREBUIASCA LA FIECARE RUNDA SA DAU /VMENU SAU CEVA DE GENU SA CONTINA COMENDA AMX_ADDVIP SA FIE VIP FREE DE LA ORA 22 PANA LA ORA 10 ! CAM ATAT , ASTEPT RASPUNSURI DE LA DUMNEAVOASTA CU PLUGINURI MULTUMESC !!!!
 18. Din moment ce server-ul este unul de tip Mix/War, acesta are mare nevoie de moderatori, care să poată porni meciul, dar și de a avea grijă de tot ceea ce se întâmplă pe el, fie în timpul sau în afara meciurilor. Pentru a căpăta acces pe server, trebuie să creați un topic nou în categoria Cerere acces, completând formularul de mai jos: Nume server: Experiență moderator Mix/War: Disponibilitate (când puteți intra pe server): Motivul cererii: Declar că sunt la curent cu regulamentul actual (momentan în construcție): - De ținut minte faptul că doar eu, TibyXD, pot oferi accesul de moderator pe server.
 19. În această dimineață, 05.04.2020, serverul o să fie în mentenanță între orele 11:00 - 13:00 pentru rezolvarea unor mici bug uri și adaugarea unor noi mape.
 20. Introducere Serverul a fost creat cu scopul de a găzdui veteranii dar și noii jucători ai Counter-Strike-ului și a le oferi un loc unde să poată să joace în format 5v5, la un nivel ridicat și performant. Informații generale Fondatorul serverului sunt eu, TibyXD. Îmi doresc să existe persoane care să mă ajute cu susținerea acestui server, din punct de vedere tehnic și administrativ (nevoie de Moderatori pe server, dar și de un Co-Owner capabil). Momentan, serverul este Steam-Only, și va fi dotat cu sisteme Anti-Cheat. Serverul va funcționa atât timp cât va avea parte de jucători. Informații tehnice Serverul rulează la 1000 FPS și este destinat în special jucătorilor din România, deoarece acesta este situat în București (găzduit de toolz.ro) și oferă valori ale ping-ului competitive (<10ms pentru jucătorii din România). Contact Forum: TibyXD E-Mail: [email protected]
 21. Cerere retrasa, motive personale!
 22. Salut! Cererea ta de DNS este acceptata! Îți urăm bun venit in familia noastra! Ma voi ocupa eu de categorii iar @Syko sau @Alex de dns-ul tau! Pentru alt ajutor si alte informații astept PM!
 23. # DNS DORIT: Mix.Fioriginal.Ro # IP: 89.46.123.12 # PORT: 27015 # SLOTURI: 12 # HOST: toolz.ro # TIPUL JOCULUI: Cs 1.6 # MODUL SERVERULUI: Mix # VECHIME SERVER: nou # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: nou # LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/89.46.123.12:27015 # OWNERI SERVER (link catre profilul de pe forum): Doar eu # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: Regulament & Informații /// Cerere acces /// Reclamații & unban /// Propuneri & Offtopic # AI CITIT SI INDEPLINESTI CONDITIILE? (conditiile trebuie citite obligatoriu, dar in caz ca nu sunt citite si cererea este respinsa/serverul este exclus din comunitate, inainte sa cereti explicatii, primul lucru care trebuie sa il faceti e sa va duceti sa cititi CONDITIILE): Am citit regulamentul // urmează în cursul zilei de astăzi să includ numele serverului, respectiv si a comunitatii in plug-in-uri Despre mine: Am fost un membru activ in aceasta comunitate acum foarte mult timp, dar cu ocazia "Carantinei" m-am reapucat de CS 1.6 și GO, și am zis să deschid un server pe care sa-l transform in unul de tip Mix, sperând să aibă cât mai mulți jucători. Am adus serverul in aceasta comunitate deoarece este singura comunitate care mai exista din cele pe care le frecventam eu. Pretențiile nu sunt mari, doresc doar un DNS + secțiune pe forum, și bineînțeles, toți membrii comunității sunt asteptati pe server!!
 24. Ce folosesti mai des? Ce te joci mai mult? Ce iti place mai mult?
 1. Load more activity

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...