banner
» Index » Huburi » Original Hub Of Romania
cterrorist

= Huburi DC =

Informatii:


» Adresa: hub.fioriginal.ro
» Min share: 0 pt conectare / 1 GB pentru a putea cauta si descarca
» Facilitati: Interval de cautare 30 secunde, trivia, operatori priceputi.
» Contact Pentru propuneri, sugestii, cereri functii avansate (operator), folositi sectiunea dedicata din cadrul Forumului.

Istoric:

Original Hub of Romania este hubul principal al comunitatii noastre, este nucleul care a dus la formarea si dezvoltarea acesteia. Totul a inceput in toamna anului 2006 cand eu, Audy, impreuna cu amicul meu Sonic-x am decis sa deschidem un hub. Eu avand experienta anterioara de operator pe alte cateva huburi am fost cel care s-a ocupat de partea tehnica, iar el il hosta ( la inceput ). Am trecut de la softul initial, ptokax la ynhub, iar in cele din momentul in care am descoperit verlihubul, in perioada cand hubul era hostat de reteaua de internet Skyinternet am ramas la el. A urmat o scurta incursiune pe la reteaua Izo Network, apoi la cateva firme dedicate de hosting, ajungand in cele din urma sa il tin pe propriul calculator cu linux la mine acasa. In toata aceasta perioada hubul s-a dezvoltat atingand apogeul in anul 2009 cand a atins numarul maxim de utilizatori, 6000.

In prezent acesta ruleaza de pe un server linux, pe ultima versiune de verlihub, avand cea mai buna echipa de opeartori gata sa ii ajute pe cei care au nevoie. Cine nu crede, trebuie sa intre sa se convinga !

strongdc

= Huburi FioriGinaL =