Sari la conținut
Venom

[CS] Regulament playeri

Recommended Posts

Regulament

 Folosirea oricarui cod (walhack, aim) sau programe prin care jucatorul triseaza este strict interzisa. Aici intra si "no-recoil" "awp-silent","silent-duck-run"...etc

 Sa foloseasca un limbaj decent, si sa nu caute cearta cu alti jucatori de pe server.

 Sa respecte regulile hartii si regulile pe care adminii le impun: fara rush / camp - a se planta / dezamorsa bomba sau a se pazi / salva ostatecii.

 Nick-ul trebuie sa contina intre 2 si 15 caractere, sa nu fie acelasi sau foarte asemenator cu cel al unui admin sau alt jucator de pe server si sa nu contina cuvinte obscene sau reclama la server/site.

 Reclama la site-uri sau alte servere este interzisa fara acordul unui admin. Incalcarea acestei reguli este pedepsita cu ban permanent.

 Sa nu se mute de la o echipa la alta, provocand astfel dezechilibru. Serverul are autoteambalance activat, deci va muta automat cand numarul de jucatori dintr-o echipa este cu cel putin 2 mai mare decat in cealalta. Doar adminii au voie sa se mute si tot ei va pot ruga sa va mutati.

 Sa nu stea spectator doar pentru a face activitate. 

 Jucatorii trebuie sa asculte de adminii prezenti pe server, daca un admin va cere ceva ce vi se pare deplasat, faceti o reclamatie pe forum, nu pe server.

 Jucatorii nu au voie sa faca rush pe hărțile defuse/ostatici pana la minutul 1:25.

 Pe hartile de awp este interzis bhop manual sau cfg. Incalcarea acestei reguli va fi pedepsita cu slay/ban in functie de atitudine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×