Venom 1.220 Raportează post Postat March 28 (editat) > Tipul resursei(Skin, Cfg etc.): Plugin > Numele resursei: amx_who > O mica descriere: Nu prea sunt multe de spus. Doresc un plugin simplu de amx_who / admin_who. > Poza/video cu resursa(optional): Spoiler Owner abcdefghijklmnopqrstu Level 4 bcdefhijkmnopqrsu Level 3 bcdefhijkmnoqru Level 2 bcdefhijmno Level 1 bcdefijm Slot b > Alte precizari?: - Editat March 28 de Venom Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
daFuQ 8 Raportează post Postat March 28 (editat) Imediat vad din pluginele ramase/stocate de candva , si revin cu un edit in topic daca e , presupun ca te-ai referit la amx_who(+admin_who) - consola? Solved,Dar am nevoie sa imi trimiti direct admincmd.sma care ai deja la server, sa modific comanda standarta de la amx_who, astfel vor functiona ambele,daca bagi direct pluginul la momentul de fata va fi activ doar admin_who ,dar daca imi trimiti prin pm acest sma,iti las inapoi mesaj cu sma/plugin modificat,care sa il poti pune si va functiona de minune. #Daca ai anumite preferinte la ce si cum este scris/afisat adminii/rank imi scrii aici si modific ,uite mai jos sma,poza,pluginul , facut in fuga . ( Dar Functional , verificat ) Poza Sma Amxx Editat March 28 de daFuQ Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri