Sari la conținut
Venom

● Latura pozitiva a fricii

Recommended Posts

Salut!

Nu este primordial ca noi oamenii sa stim ce este frica, ci este important sa stim cum s-o manevram.

E natural, nu te speria! Orice om se teme. Ego-ul a dat nastere fricii, iar aproape tot timpul din viata ta ti-l petreci cu ego-ul, asta daca nu ai ales sa faci o schimbare de plan maya-ezoteric.

Frica are si ea o latura pozitiva. Paradoxal, dar are. :)

Frica si anxietatea iti consuma orice fel de resurse ale corpului si psihicului, ba chiar impiedica mecanismul de autovindecare si de conservare. Cu cat te folosesti mai mult de aceasta emotie, cu atat mai mult iti vei face singur rau. De ce? Pentru ca oamenii devin contradictorii cu aceasta emotie si fac tot posibilul sa fie impotriva ei. Intr-adevatr, ne speriam, ne ingrijoram, dar nu e nevoie sa iti urasti frica, ci sa lasi natura sa isi faca prezenta. Ti-e frica de paianjeni? Atunci pune unul pe mana si simte-ti frica asa cum e ea.

Inc-o solutie foarte buna poate fi si schimbarea unui tablou imaginar. Daca pana acum ti-a fost frica de paianjeni, incearca sa iti imaginezi partea pozitiva a acestei frici.
Nimic complicat. Totul se modeleaza dupa credinta si imaginatia noastra. Asta e realitatea, nu ceea ce luam drept "asa e". Ai dreptul la o schimbare de imagine si de vibratie, iar tu esti cel care poate controla acest aspect.

Cu cat practici aceste doua tehnici mai mult, cu atat mai mult o sa fii multumit de rezultate - aparitia curajului. Frica nu dispare niciodata, dar in schimb curajul poate sa domine o situatie. Fara frica ego-ul ar crapa, iar omul ar intra in starea de dezintegrare. Si ce fel de oameni suntem daca nu avem nici un fel de pericol in noi?

Pace si calm!

Editat de Nyn3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa incercam sa ne invingem frica , dar trebuie sa incepem cu lucruri minore pentru a ne motiva pe noi insine .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Începutul cu lucruri minore este însăși o frica: frica de a nu a mai avea frici.

Incepe cu lucruri mărețe ca cele minore sa se elimine de la sine. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dupa argumentele pe care le dai si temele pe care le abordezi, imi lasi impresia ca esti axat pe profilul uman :). pui foarte mult accent pe partea filosofica a lucrurilor .... mi se par interesante si totodata unice punctele tale de vedere 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×