Sari la conținut
Venom

● Lasa furtuna sa intre!

Recommended Posts

Salut!

Deși titlul e sugestiv faptului că urmeaza să vorbesc ad-hoc în conținutul pe care o să-l scriu în continuare, de fapt, e vorba doar de automatismul vieții cu privire la grijile și problemele pe care noi nu le lăsăm să se manifeste, ci le obiectăm cu o nonșalanță ieșită din comun.

Desigur, pare-se că a fi învolburat de toate aceste chestiuni e un lucru pe care nu l-am putea accepta în viața noastră, și căutăm tot mai des confortul, liniștea și, uneori, reușim chiar să regresam ca personalități. 

Nu spun că a cauta liniștea sau pacea este o greseala, asta ar insemna să-mi contrazic mare parte din topicurile pe care le-am scris, dar orice om are nevoie de expansiune, de spațiu, iar acel spațiu, nu-l poți avea fără să termini cu solilocviul tău interior în privința celor care ți se întâmplă.

Acceptă ploaia, acceptă frigul, acceptă uraganul! 

E bine sa fii deschis în fața celor mai grele lupte pe care urmează să le duci - viața se asigura mereu de asta - , fiindcă asta este viața. 

Daca vrei să crești ca om, poți echilibra doi poli opuși și te poti bucura de amandoi într-un mod unic.

Ideea de a crea dezordine lăsând toate aceste fenomene să-și facă loc în spațiul tău interior nu este exclusă, dar însăși ideea de a pastra mereu curățenie este deja un act de monomanie, iar tu îți dorești expansiune, nu idei fixe. :)

Deschide toate ușile și lasă frumosul să se întâmple, așa ca nu te îngrijora și sari in sus de bucurie; lasa viata să-și facă prezența.

Ține minte, oamenii care au trait mereu o viață normală, comodă și plină de confort sunt oameni morți. Acești oameni nu au nici un pic de risc în ei, nu reprezintă nici un pericol.

Trezește-te mâine dimineață și lansează-i minții tale o provocare: "pot reprezenta un pericol, atât pentru mine și viața mea, cât si pentru ceilalti?"! Cui nu-i place pericolul?

Pace si calm!

Editat de Nyn3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×