Sari la conținut
MISHU

Despre Dead by Daylight / About Dead by Daylight

Recommended Posts

 

DeadbyDaylight_anime_Intro_Steam.jpg?t=1

 

[RO]

Despre Dead by Daylight:

 

         Dead by Daylight este un joc indie de groază creat și dezvoltat de Behavior Digital Inc. și publicat de studiourile Starbreeze. Dead by Daylight este un joc multiplayer de acțiune și de supraviețuire, în care un Killer nebun și de neoprit vânează patru supraviețuitori printr-o lume cosmică terifiantă. A fost lansat pe data de 14 iunie 2016.

         În calitate de Supraviețuitor poţi merge singur sau alături de prieteni pentru a face față unei amenințări necunoscute. Poţi utiliza orice obiecte care îţi sunt la îndemână, abilități deblocate și obiecte de mediu pentru a răsturna killerul și de a scăpa trebuie ca tu, împreună cu prietenii tăi să reparaţi toate cele 5 generatoare care sunt plasate la întamplare pe harta.

 

[EN]

About Dead by Daylight:

 

        Dead by Daylight is an indie horror game created and developed by Behavior Digital Inc. and published by Starbreeze studios. Dead by Daylight is a multiplayer action and survival game in which a madman and a madman hunt four survivors through a terrible cosmic world. It was released on June 14, 2016.

       As a Survivor go in alone or team up with friends to face an unknown threat. Use items at hand, unlocked abilities and environmental objects to outwit the monster and escape from its killing grounds.

 

Dead by Daylight: Launch Trailer

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×