Sari la conținut
Venom

● Durerea provocata de moarte

Recommended Posts

Salut!

Justin Bieber, BloodPop® - Friends

Orice om moare. Este un lucru obisnuit ca un om sa moara,asa este programata natura. Moartea este sacra. Ea nu este opusul vietii. Viata nu are un opus nefast. Opusul mortii este nasterea. Viata este eterna.

Atunci cand un om moare,simti durere. De ce? In adancul subconstientului tau exista frica ca specia noastra sa nu se perpetueze, nimic special in profunzime.

Este dificil sa treci peste o moarte,e normal,dar eu sunt impotriva procesului de jelire. Cand accepti natura trecatoare a tuturor formelor de viata esti invaluit de o bizara senzatie de impacare.

Nu nega moartea,accept-o! Accept-o pentru a trece peste orice durere!

Accepta moartea si e posibil sa te trezesti in mijlocul unui ocean plin de liniste.

De cate ori o forma de viata se dizolva, Sinele interior(Dumnezeu), care nu are o forma si e nemanifestat,straluceste prin acea forma care s-a dizolvat. Ego-ul a murit,a ramas doar Fiinta stralucind. Acesta este motivul pentru care moartea unui om e sacra. Acea liniste poate ajunge la tine prin intermediul contemplarii starii de acceptare a situatiei. Opusul acceptarii este suferinta. De ce cautam asta?

Inca ceva de spus: Moartea nu este o excentricitate sau o oroare,cum vor religiile sa crezi,ci este cel mai natural lucru din lume ; este ceea ce natura a programat sa se intample.

Accepta declinul inimaginabil,fast al mortii si impaca-te cu ideea mortii,atat pentru tine,cat si pentru ceilalti. Orice final este,de fapt,un inceput.

Pace si calm!

Editat de Nyn3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
La 08.09.2017 la 17:36, Nyn3 a spus:

De cate ori o forma de viata se dizolva, Sinele interior(Dumnezeu), care nu are o forma si e nemanifestat,straluceste prin acea forma care s-a dizolvat.

Stii foarte bine , ca eu citez tot ce mi se pare imoral si greu de crezut. Ca sa nu uit , subiectul topicului este de-a dreptul fascinant si foarte atragator.Revenind , "acceptarea mortii" este singura solutie ramasa omului , ca sa duca o viata linistita si impacata. Chiar si la batranete , cand , stii ca timpul ti se scurge ca si nisipul din clepsidra, trebuie sa realizezi , sa accepti si sa infrunti ! Nu putem afirma in niciunul dintre cazuri , precum "Moartea este sfarsitul vietii" intrucat nici "Dupa moarte exista viata". Este ceva ce mintea omului nu este capabila sa desluseasca si sa afle. Sunt foarte multe "zicale"si povesti precum ar exista viata dupa moarte , dar , hello , asta inseamna ca trebuie sa-mi pun cutitul pe vene si sa aflu de unul singur ? Cand totul a fost creat , merg pe calea stiintei , nu pe cea religioasa , a fost "facuta" o alternanta. Binele si raul - viata si moartea , pe langa multe altele , astea mi se par cele mai importante si greu de acceptat ori , infruntat. Omul , neinformat si mediocru de fel , nu-si da seama ca moartea il asteapta la orice pas pe care-l face. Incepand prin ... alimentarea nesanatoasa a corpului , prin viciile vietii referindu-ma la fumat , drogat , alcool. Trecand prin stres si nopti nedormite , prin dureri cauzate de indiferenta si ... tot asa lantul slabiciunilor. Daca , am avea un moment de sclipire si am realiza ce inseamna cu adevarat "viata" si am aprecia-o asa cum este , mortalitatea ar scadea masiv. Lasand deoparte pe cei cu probleme grave , handicap , boli generice samd. Ei n-au nicio vina ca s-au nascut asa sau ca nu s-au gandit pe moment la consecinte. Ceea ce este foarte interesant la acest subiect , este motivarea oferita pentru infrangerea temerii aduse de "moarte". Urasc acest "proces" de jelit , sunt un om deschis la tot si toate si le accept asa cum sunt date. Mi-a fost dat sa traiesc? Apreciez fiecare clipa din viata , la finalul drumului mi-a fost scris sa mor ? Asta imi este viata. Mai astept subiecte de dezbatut ! Pace si liniste-n suflet !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×