Sari la conținut
Nyn3

[Rezolvat] [Propunere] Mesaj informativ

Recommended Posts

Propun sa se adauge la fiecare sectiune din "GENERAL" un mesaj informativ,dar si o rugaminte. Acest mesaj ,sa roage fiecare scriitor de articole(in cazul in care exista o sursa de informare) sa verifice termenii si conditiile blogului respectiv sau de unde a preluat sursa, pentru a nu exista probleme in istanta. Sunt unele bloguri care impun acest lucru ,iar pentru reproducerea original contententului,se aplica legi conform incalcarii politice a autorului.

Exemplu de pe-un blog:

Copyright

Conținutul și design-ul website-ului www.beldie.ro – imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software etc. – precum si orice alt material si / sau produs care are legatura cu Beldie transmis către tine (e-mail-uri, e-book-uri etc.) prin orice modalitate de comunicare sunt integral și exclusiv proprietatea SC Ole Media SRL și sunt apărate de Legea nr. 8 / 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, de Legile privind proprietatea intelectuală și industriala precum si de oricare altă lege conexă în vigoare.

Nu poți utiliza, realiza materiale derivate, reproduce, distribui, imprumuta, publica, transmite etc. continutul, design-ul, materiale, produse etc. ce aparțin Ole Media SRL fără acordul scris prealabil al acesteia (SC Ole Media SRL).

În caz contrar , se vor aplica sancțiunile prevăzute de legislatia în vigoare.

Scenarii posibile: Inchiderea acestei comunitati in istanta si/sau amendarea detinatorului/detinatorilor de catre firma de web hosting.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In ceea ce priveste categoria mea,mi-am luat angajamentul de a nu exista vreo problema. Apreciez punctul tau de vedere,chiar e nasol,dar aceasta "minoritate" poate fi grava.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Extras din Regulamentul Forumului :

Regula numarul 5: Postarea de informatii, crearea unui topic, mesajele, atasarea fisierelor

* Postarea de informatii, fisiere care sunt protejate de legile privind drepturile de autor este interzisa.
- Nu copiati mesaje / fisiere din alta parte fara a preciza sursa. In cazul in care copierea acestora este interzisa, renuntati la postarea lor.
- Este interzisa atasarea softurilor comerciale fara licenta si fisierelor de tip "crack" sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ( virusi, spyware ).
* Aceste mesaje / fisiere vor fi indepartate, iar membrul va fi sanctionat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×