qRs.

Administratori
 • Număr conținut

  1.762
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  31

Despre qRs.

 • Rang
  ✩One Star✩
 • Dată Naștere 08.06.1999

Informații profil

 • Sex
  Male

Metode de contact

 • Steam ID
  qRs.
 • Skype
  andrey_209
 • Yahoo
  qRs.done

Vizitatori Recenți Profil

1.397 citiri profil
 1. Nu e problema, se joaca alte meciuri intre timp.
 2. Aici aveti meciurile http://challonge.com/jbyj6nx7 Primele 5 meciuri de sus in jos se joaca pe war, celelalte pe mix, urmand sa ramaneti pe acelasi server daca treceti mai departe. Sa fiti prezenti pe serverele respective la ora 20:00. O sa primiti si parolele serverelor in decursul zilei de astazi, daca o cumunicati si altora care nu fac parte din competitie, sunteti descalificati.
 3. Mai am nevoie de inca doua inscrieri pana mai spre seara pentru a putea realiza bracketul, altfel trebuie sa elimin din cei care s-au inscris pe final.
 4. Nume: qRs. Numar participant: 1 Steam On/NonSteam: On Ai citit regulamentul?: Da
 5. In cadrul acestui topic vom realiza inscrierile dupa model: Nume: Numar participant: Steam On/NonSteam: Ai citit regulamentul?: Important! Dupa cum am specificat si in titlul topicului, fiind editie speciala, numarul maxim admins al persoanelor inscrise este de 32 participanti ! ----------------------------------------- Editie Speciala - UP Regulament *interzis sa va bagati la pastila - SLAY --> 2 SLAY-uri [DESCALIFICARE] *interzis a va alege skinuri la Teroristi care se aseamana cu textura mapei [DESCALIFICARE] Meciurile se vor juca incepand de vineri ora 20:00, serverele vor fi rezervate pentru competitie, urmand ca sambata tot de la ora 20:00 sa se joace ce a mai ramas. Incercati sa fiti punctuali si sa fiti prezenti pe server, ele vor fi parolate insa nu e niciun fel de problema, va voi trimite joi seara pm la fiecare cu parola pe ambele servere.
 6. In cadrul acestui topic va vom tine la curent cu rezultatele meciurilor. De asemenea, rezultatele sunt plasate live si in bracketul pe care il realizam ulterior, in urma inscrierilor. Atentie! Aici posteaza numai organizatorii/arbitrii dupa model: Nume duelisti: Scor:
 7. Iata si ultimele rezultate. Nume duelisti: Mage vs Nyne Scor: 16 - 5 Nume duelisti: ARR vs Mage (mage a fost descalificat, a jucat un singur meci) Scor: 30 - 0 Nume duelisti: Vanja vs Twist Scor: 13 - 16 Nume duelisti: qRs. vs ARR Scor: 16 - 8 Nume duelisti: Twist vs qRs. Scor: 16 - 11 A doua editie este castigata de Twist. Inca 3 la rand si castiga acel titlu despre care vorbeam. Aveti aici bracketul cu rezultatele: Rezultate 1vs1 - Editia II
 8. Nume duelisti: ARR vs Rares Scor: 16 - 4 Nume duelisti: qRs. vs Talinska Scor: 16 - 14
 9. Nume duelisti: qRs. vs Zedd Scor: 21 - 18
 10. Am spus doar daca sunt doritori, asta fiindca n-au avut rabdare. Au prins serverul gol si au jucat. In principiu am stabilit ca astazi se joaca meciurile, cine nu e prezent este descalificat si suspendat o editie. Daca prindeti server gol si aveti si un arbitru, puteti juca mai repede.
 11. Nume duelisti: Lov3 vs Taurn1! Scor: 16 - 7
 12. Daca sunt doritori, puteti juca si astazi de la 21:00, dar sa fiti pe ts pentru a comunica. O sa gasiti si admini online, aveti frau liber. O sa posteze organizatorii rezultatele si va rog sa faceti testul wg si sa jucati demo on.
 13. Mai postez o data sa se vada, aveti aici bracketul cu meciurile: Meciuri 1vs1 - Editia II Si am extras si ordinea in care se joaca: Sa va explic putin ordinea, am ales un singur participant din fiecare pereche, si acum ordinea e urmatoarea: Numarul 1 extras, are prioritate, deci joaca pe war primul meci, numarul 2 joaca de asemenea primul meci dar pe celalalt server. Numarul 3 si 4 ii urmeaza in aceeasi ordine de idei si tot asa. Sper ca ati inteles.
 14. Stefane, cu tine am vorbit in privat, tu erai deja aici (teoretic) Asta incercam sa spun, ca mai aveam nevoie de oameni in cazul in care noi nu putem posta pe forum, in cazul in care nu putem tine competitia, sa o tina ei. Mersi frumos baieti, am sa va pun accesele. O sa vorbesc cu voi in privat dupa ce mai posteaza cateva persoane, e foarte simplu ce aveti de facut.
 15. Perfect. mai astept inca 6 inscrieri pana la ora 22:00 cand o sa inchid topicul. Fac asta pentru a va oferi posibilitatea de a juca in cazul in care lipseste cineva. Si vreau un pm de la cei inscrisi pana la ora 22:00, cel putin majoritatea sa-mi trimita, daca e in regula sa jucam maine seara de la ora 21:00.