qRs.

Administratori
 • Număr conținut

  1.648
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  22

Despre qRs.

 • Rang
  ✩One Star✩
 • Dată Naștere 08.06.1999

Informații profil

 • Sex
  Male

Metode de contact

 • Steam ID
  qRs.
 • Skype
  andrey_209
 • Yahoo
  qRs.done

Vizitatori Recenți Profil

1.125 citiri profil
 1. Multumesc pentru lucrari, frumoase. Apreciez !
 2. ♣ Preferință: - ♣ Posturi: 1646 ♣ Imagine: ♣ Preferinte (In caz ca nu ai gasit un stock) : - ♣ Text principal: qRs. - watermakerk-ul pus unde da mai bine ♣ Efecte: nu am preferinte, vreau ceva simplu si frumos ♣ Precizări/dimensiuni: 150x200 ♣ Ai citit regulamentul ? nu, ca nu am vrut ♣ Ultima cerere (link):
 3. Ma adresez celor care ni s-au alaturat pe server: am o rugaminte si depinde numai de voi daca doriti sa contribuiti sau nu. Nimeni nu este obligat sa faca asta, insa ne-ar fi de mare ajutor. Am ales sa promovam serverul pe j4m, probabil ca multi dintre voi cunoasteti si consider ca e cea mai propice modalitate. Locul, sau mai bine spus, cea mai buna rampa de lansare. Acum, rugamintea mea este sa veniti cu un feedback/reply pozitiv, sper eu, pentru a ne face o imagine buna si pentru a obtine ulterior un certificat care atesta faptul ca serverul este unul de calitate. Cot la cot, impreuna cu voi, putem realiza si lucrul asta si putem duce serverul la cote maxime. Aveti linkul cu prezentarea aici: http://just4metin.ro/post453488.html#p453488 In cazul in care nu aveti cont, va inregistrati in cativa pasi simplii. Multumesc anticipat !
 4. Eu sunt contra momentan. Vreti seriozitate, schimbam foaia.
 5. Nu inteleg de ce va certati pe tema printului, se vede clar ca facuse un test inainte si era nevoit sa astepte 10 minute pentru un altul. Deasta l-ati gasit pe primul facut. Eroare nu se justifica, mai face asa cand il apuca. Xeqt, iar te arunci cu capul inainte. Am luat fisierele alea jos si nu seamana nimic cu ce are el. Acum sper ca nu va certati fiindca foloseste omul bhop. E srv aa10, vad ca v-ati bagat adanc in subiect of offf ...
 6. Caine pana la moarte ! Pro
 7. Cand ai cerut sa-ti fie scos adminul ai facut mare circ si acum vi si spui ca vrei sa schimbi mapa ?
 8. Ai ban ?
 9. Acceptat Treci la treaba !
 10. Acceptat Imi dai pm cu datele, steamidul nu pare a fi valid. Daca nu ai steam, spune. Nu trece aiurea.
 11. Marele dublu-post sa fie treaba clara Dat fiind faptul ca va aflati intr-o mare dilema, am rezolvat-o. Deiule, ramaie cu ban, m-am pripit. adiós Am facut rost de wg intre timp si se vad mai mult decat bine dllurile, ce naiba.
 12. Omul e curat. Debanat, topicul ramane deschis pana veniti cu ceva mai concludent. ( sa va fac pe plac )