Download CS 1.6 FioriGinaL.Ro

Slaiphar

Deținători Server
 • Număr conținut

  1.704
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  7

Despre Slaiphar

 • Rang
  Gold member

Informații profil

 • Locație
  Alba-Iulia
 • Sex
  Male

Vizitatori Recenți Profil

1.174 citiri profil
 1. Multumesc sora mea mai mica !:*
 2. La multi ani, toate cele bune !
 3. Andale boy andaleee, nu cautam iubire, andale boy andaleee Chestia nasoala in ziua de azi e ca sunt foarte putini cei ce joaca default in adevaratul sens al cuvantului, multi mai baga cate o "comanda" in plus..ca mno, Twist insa nu mi se pare atat de wow incat sa-l suspectez de ceva, e bun, asa e, iti rezolva o runda singur, dar depinde de zi, de adversari, de directia in care bate vantul, de temperatura, de directia in care creste iarba, etc. Contra. (Melodia aia era la tv cand m-am apucat sa scriu aici)
 4. Pro pentru un vechi amic din tineretea mea pe cs:))
 5. N-am citit tot dar am citit ce era important:)) "LIKE" Nebunia mea si Mihaita ! In ziua de azi astia mici sunt tot mai...au nevoie de meditatii si sa invete sa numere pana la 10, da-mi-as palme, prea multe arfe cu varstele pe aici, de parca varsta te face om, caracterul si actiunile definesc un om cu adevarat ! Edit: M-am chinuit sa citesc in mare ce e pe aici, deci nu ai 11 ani dar mi-ai demonstrat ca indiferent daca ai 11,20,50,10, ai o gandire de 4-5, @Bobitza, ma ocup eu de ce ai zis tu, cand il vad are ban ! Dar nu-i dau ban mult, numai cat stau eu pe sv, deci are bulan ca nu am timp prea mult !=))
 6. Bun venit inapoi !
 7. Respins, nu ti s-a imbunatatit nici acum activitatea.
 8. unban

  Ti-a cam expirat ban-ul. TC
 9. Nu te mai grabi atat, asteapta decizia Ancai sau a celuilalt owner, graba strica treaba, poate ei mai asteapta pareri !
 10. Pro slot. @anca poti scoate accesul la chat la slot-uri?
 11. Ce face omul cand se plictiseste:( Huoo:)) 21
 12. unban

  De ce sa fie degeaba demo-ul pus de Bobitza?! Mai astept 1 parere legat de demo-ul pus de Bobi. (Ultima faza conteaza, in rest, nu e nimic fain).
 13. Salutare, te inteleg perfect ! Esti un coleg si un om super ok, spor in tot ceea ce o sa faci, sa ne auzim cu bine ! Iti multumim pentru tot ! Slotul ramane.
 14. Unban.