Slaiphar

Deținători Server
 • Număr conținut

  1.684
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  7

Despre Slaiphar

 • Rang
  Gold member

Informații profil

 • Locație
  Alba-Iulia
 • Sex
  Male

Vizitatori Recenți Profil

1.048 citiri profil
 1. Beni, zi mai bine ca te apuci de go:)) Spor la joc si in viata reala ! Vezi ca esti "draguta" :> Multumim pentru munca depusa ! ! ! Slot-ul ramane.
 2. Multumim pentru tot ! Spor in toate, nu te forta ! Slot-ul ramane ! P.S: Cu Diana cum ramane?=))
 3. Adminul vad ca e in regula, daca nu, astept pm @Htx, Audy, tu nu mai esti admin, faptul ca ai acolo niste accese e din "repsectul" celorlalti, te rog sa nu mai iei decizii in ceea ce-i priveste numai din cauza faptului ca mai poti ! Daca ai ceva, faci ce ai facut si pana acum, postezi aici ! Da, sunt de acord cu faptul ca se putea sfatui cu voi(Ench si Claudia) si chiar ar fi ok sa faceti asta de acum in colo, dar din moment ce a dat un vot (cu sau fara voi) si a adus un plus serverului, e ok ! Regulile sunt reguli, dar un om pentru a evolua trebuie sa aiba curajul de a actiona pe cont propriu, fara sa faci ceea ce simti, ceea ce gandesti, esti robot ! TC ! Sarbatori fericite ! P.S: Multumesc Audy pentru implicare, ai intentii bune !
 4. Acceptat. Datele prin pm.
 5. @VrînceanAlex.lüxor
 6. @VrînceanAlex.lüxor
 7. A revenit. Bun veni inapoi, acreala !
 8. Pai vedem..in cca 2-3 zile sper sa fie gata complet.
 9. Da, vreau sa invat, sau sa gasesc pe cineva care sa ma ajute cu noul proiect, ce am vorbit pe cs.
 10. Te astept peste fix 5 zile daca mai vrei sa faci cerere, pana atunci poate-ti revizuiesti comportamentul ! Respins. (idem)
 11. Acceptat, datele prin pm. (la fel)
 12. Datele prin pm (Edit, mut, alta data.)
 13. Respins. (Mut topicul si-l editez mai in colo:p )
 14. Ce e cu cearta asta stupida intre "owneri" aici? V-ati uitat locul fiecare? Pana una alta Anca e "sefa" aici, va puteti sfatui in privat nu sa vada toata lumea ca nici macar ownerii nu se inteleg intre ei, de acum in colo sa nu mai vad comentarii deplasate vis-a-vis de Anca, are suficienta experienta si capacitatea de-a gandi, desigur, toti puteti lua decizii si asa mai departe, dar putin bun simt si respect pentru ea, sunteti 3, dar la voi e spuma !(hai ca toata lumea trebuie sa intelega gluma). Nu astept nici macar un reply, ceea ce trebuie sa retineti e ca Anca e suficient de stabila psihic sa poata lua o decizie, desigur, daca nu sunteti de acord cu ea, ii puteti atrage atentia in privat, dar cu calm si cu dovezi, nu cu alte tente ! Aici e mai rau ca-n Congo !
 15. Steven:X te besk fata ! Iar ai cod? Ceapa ta de rautate ! Eh, stai calm ca si cu pc-ul bun nu erai chiar asa de slab..:)) Sunt curios ce zic restul, las deschis din curiozitate:>