Sari la conținut

CodX

Membri
 • Număr conținut

  37
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  1

CodX last won the day on March 21

CodX had the most liked content!

Despre CodX

 • Rang
  Member
 • Dată Naștere 15.05.2000

Informații profil

 • Locație
  Bucuresti
 • Sex
  Male
 • Interese
  IT
  Ghid Turistic
  Militarie
 • Serverul preferat
  -
 • Nume anterior
  -

Metode de contact

 • Steam ID
  praxis66
 • Skype
  trufin.vlad
 • Yahoo
  -

Vizitatori Recenți Profil

222 citiri profil
 1. Salut ! Anunt oficial ca serverul de Minecraft al comunitatii se va retrage deoarece mi s-a schimbat viata radical in ultima vreme si nu am suficienti membrii administrativi sa-i las sa se ocupe de el. Serverul va fi in totalitate rescris in engleza si mutat pe o comunitate ca atare, pentru ca acolo se gasesc mult mai usor membrii administrativi, copii educati si mai putine fite. Va multumesc ca m-ati primit in comunitate, sper ca plecarea mea sa nu o sa va lase o parere proasta despre mine, in condtiile in care am spus ca voi sta cat mai mult posibil, si sper ca vom tine legatura.
 2. Am inteles. Am cautat, dar nu este nimeni capabil sa inteleaga complet ceea ce are de facut,
 3. Salutare ! Vreau sa va anunt ca sectiunea "Minecraft", unde este detinut serverul meu, nu am putut s-o tin activa aceste zile deoarece am inceput sa lucrez la un mic joc de tip consola, in viitor vreau sa ma fac Programator. Ca sa compensez aceasta inactivitate, maine voi pune si actualizari ale serverului. Va multumesc pentru intelegere !
 4. Mc.FioriGinal.Ro * Nume Real: Vlad * Nume Virtual: BlackSky * Numele Inculpatului: andrei * Motiv Interzicere: Coruperea Bazei de Date si interzicerea jucatorilor sa mai scrie pe chat in conditiile in care el nu are grad administrativ. * Dovezi: https://imgur.com/a/3i1AK * Alte precizatii: Jucatorul a fost interzis permanent prin IP-ul lui si prin 'UUID'.
 5. * Nume Real: Vlad * Nume Virtual: BlackSky * Actualizari Efectuate: 2 * Cu ce ajuta aceste actualizari ?: Originalitatea Serverului, Divertisemt * Alte comentarii: A fost adaugat un plugin care poate transforma jucatorii in vampiri. Vampirii au anumite beneficii, si evident se bronzeaza intens la soare Pentru a deveni Vampir trebuie sa te duci la Altarul Intunericului si sa obtii ceea ce-ti spune. CLICK AICI pentru a-l vizualiza. Pentru a deveni Om, daca esti Vampir, trebuie sa te duci la Altarul Luminii si sa obtii ceea ce-ti spune. CLICK AICI pentru a-l vizualiza. A fost adaugat /warp Monede_Fighter. La aceasta teleportare poti folosi monedele "Moneda Fighter" pentru a-ti lua niste obiecte vrajite de la satean. Aceste monede se pot obtine prin donatie, /grade pe server, sau la Vote_Crate (Sanse mici).
 6. [Rezolvat] [Problema] Serverul Minecraft

  S-a rezolvat problema ! Va multumesc pentru intelegere ! Puteti inchide topicul !
 7. Buna seara/ziua ! Sunt niste probleme cu GCP la firma de host a serverului de Minecraft si din aceasta cauza va fi picat un timp, sper ca nu prea mult.
 8. [Actualizare] Joburi

  * Nume Real: Vlad * Nume Virtual: BlackSky * Actualizari Efectuate: Reconfigurare Joburi * Cu ce ajuta aceste actualizari ?: Claritatea si Intelegerea pentru comanda /jobs * Alte comentarii: Reconfigurarea este mai adanca, mai exact pentru fiecare comanda in plus data de acest job. Puteti vedea mai multe detalii despre aceasta comanda pe server, /jobs.
 9. * Nume Real: Vlad * Nume Virtual: BlackSky * Numele Inculpatului: sqme89 * Motiv Interzicere: Trisare * Dovezi: https://imgur.com/a/Xednj * Alte precizatii: Jucatorul a fost interzis permanent prin IP-ul lui si prin 'UUID'.
 10. Mc.FioriGinal.Ro * Nume Real: * Nume Virtual: * Numele Inculpatului: * Motiv Interzicere: * Dovezi: * Alte precizatii: Lista Neagra: sqme89 Klimlog
 11. [Actualizare] Harta in lucru..

  Mc.FiOriginal.Ro * Nume Real: Vlad * Nume Virtual: BlackSky * Actualizari Efectuate: "Reamenajarea Lumii" * Cu ce ajuta aceste actualizari ?: - Realitate si Originalitate, singurul dezavantaj ar fi ca nu mai cad copacii daca ii tai de la baza deoarece structura lor este diferita si aleatorie, dar daca va plantati copacii vostrii ii puteti taia de la baza * Alte comentarii: - Iata cateva poze: Sunteti de acord ca atunci cand intri prima data pe server sa ai de ales intre doua optiuni ? 1. Joaca pe o lume normala (Minecraft Default) [Asta inseamna ca se va pastra lumea "world" actuala]. 2. Joaca pe o lume realistica (Generata) [Asta inseamna ca vei avea aceleasi obiecte din "world" dar nu sti aceeasi constructie].
 12. Mc.FiOriginal.Ro * Nume Real: Vlad * Nume Virtual: BlackSky * Actualizari Efectuate: Creearea propriului pachet de resurse al serverului. * Cu ce ajuta aceste actualizari ?: Cresterea Originalitatii Serverului * Alte comentarii: [Date Minore despre Pachet si Alte Actualizari] In prezent pachetul de resurse contine pana la 11 melodii diferite, in acestea se includ melodiile din meniul principal si cele din joc. In viitor vor mai fi adaugate cel putin 5 melodii noi, daca se poate chiar toate sa fie inlocuite. In viitor se vor schimba graficile tuturor obiectelor. Versiune: 0.1 [Descarcare si Activare] Pasul 1: - Il descarci: http://www.girlshare.ro/3490055389.7 - Deschizi un folder, orice folder, si apesi pe bara unde iti arata locatia fisierului, stergi tot ce este acolo si inlocuiesti cu %appdata%. Dupa ce ai ajuns in acea locatie urmezi urmatoarea cale: .minecraft>resourcepacks, urmand sa pui acolo arhiva Mc.FioriGinal.Ro. Pasul 2: - Deschizi Launcherul si intri pe orice versiune 1.12. (Poti folosi si OptiFine si/sau Shader) - Odata ajuns in Meniul Principal urmezi urmatoare cale: - Limba Romana: - Optiuni > Pachete de Resurse si selectezi pachetul Mc.FioriGinal.Ro apesi pe Gata si te bucuri de joc. - Limba Engleza: - Options > Resource Packs si selectezi pachetul Mc.FioriGinal.Ro apesi pe Ready si te bucuri de joc.
 13. [Suport] Unitate Cloud

  Salut ! De curand mi-am terminat primul program complex ce ruleaza in fisere. Vreau sa trec acel fisier pe o Unitate Cloud si sa-l accesez de acolo, pentru a putea fii accesat programul chiar si din China, aveti vreo idee cum pot face acest lucru ? Am cautat pe google pe mai mult de 100+ site-uri si n-am gasit nimic folositor.
 14. [Suport] Fisiere

  Am rezolvat problema ! Multumesc de ajutor !
 15. Cerere grad (Fabian)

  Respins Nu ai dat primele 7 cifre CNP. Nu ai nici macar 2 minute pe server Descrierea este prea scurta. Motivul este neinsemnat.
×