Sari la conținut

CodX

Deținători Server
 • Număr conținut

  31
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre CodX

 • Rang
  Member
 • Dată Naștere 15.05.2000

Informații profil

 • Locație
  Bucuresti
 • Sex
  Male
 • Interese
  IT
  Ghid Turistic
  Militarie
 • Serverul preferat
  -
 • Nume anterior
  -

Metode de contact

 • Steam ID
  praxis66
 • Skype
  trufin.vlad
 • Yahoo
  -

Vizitatori Recenți Profil

49 citiri profil
 1. * [Lista Neagra] Jucatorii Needucati

  Actualizare 2.19.2018: Fabian - Insistenta in cererea unui grad pe server, in privat cat si pe server, NON-STOP, in conditiile in care criteriile erau scrise dar necitite de el.
 2. [Rezolvat] [Problema] Serverul Minecraft

  S-a rezolvat problema ! Va multumesc pentru intelegere ! Puteti inchide topicul !
 3. Buna seara/ziua ! Sunt niste probleme cu GCP la firma de host a serverului de Minecraft si din aceasta cauza va fi picat un timp, sper ca nu prea mult.
 4. [Actualizare] Joburi

  * Nume Real: Vlad * Nume Virtual: BlackSky * Actualizari Efectuate: Reconfigurare Joburi * Cu ce ajuta aceste actualizari ?: Claritatea si Intelegerea pentru comanda /jobs * Alte comentarii: Reconfigurarea este mai adanca, mai exact pentru fiecare comanda in plus data de acest job. Puteti vedea mai multe detalii despre aceasta comanda pe server, /jobs.
 5. * Nume Real: Vlad * Nume Virtual: BlackSky * Numele Inculpatului: sqme89 * Motiv Interzicere: Trisare * Dovezi: https://imgur.com/a/Xednj * Alte precizatii: Jucatorul a fost interzis permanent prin IP-ul lui si prin 'UUID'.
 6. Mc.FioriGinal.Ro * Nume Real: * Nume Virtual: * Numele Inculpatului: * Motiv Interzicere: * Dovezi: * Alte precizatii: Lista Neagra: sqme89
 7. [Actualizare] Harta in lucru..

  Mc.FiOriginal.Ro * Nume Real: Vlad * Nume Virtual: BlackSky * Actualizari Efectuate: "Reamenajarea Lumii" * Cu ce ajuta aceste actualizari ?: - Realitate si Originalitate, singurul dezavantaj ar fi ca nu mai cad copacii daca ii tai de la baza deoarece structura lor este diferita si aleatorie, dar daca va plantati copacii vostrii ii puteti taia de la baza * Alte comentarii: - Iata cateva poze: Sunteti de acord ca atunci cand intri prima data pe server sa ai de ales intre doua optiuni ? 1. Joaca pe o lume normala (Minecraft Default) [Asta inseamna ca se va pastra lumea "world" actuala]. 2. Joaca pe o lume realistica (Generata) [Asta inseamna ca vei avea aceleasi obiecte din "world" dar nu sti aceeasi constructie].
 8. Mc.FiOriginal.Ro * Nume Real: Vlad * Nume Virtual: BlackSky * Actualizari Efectuate: Creearea propriului pachet de resurse al serverului. * Cu ce ajuta aceste actualizari ?: Cresterea Originalitatii Serverului * Alte comentarii: [Date Minore despre Pachet si Alte Actualizari] In prezent pachetul de resurse contine pana la 11 melodii diferite, in acestea se includ melodiile din meniul principal si cele din joc. In viitor vor mai fi adaugate cel putin 5 melodii noi, daca se poate chiar toate sa fie inlocuite. In viitor se vor schimba graficile tuturor obiectelor. Versiune: 0.1 [Descarcare si Activare] Pasul 1: - Il descarci: http://www.girlshare.ro/3490055389.7 - Deschizi un folder, orice folder, si apesi pe bara unde iti arata locatia fisierului, stergi tot ce este acolo si inlocuiesti cu %appdata%. Dupa ce ai ajuns in acea locatie urmezi urmatoarea cale: .minecraft>resourcepacks, urmand sa pui acolo arhiva Mc.FioriGinal.Ro. Pasul 2: - Deschizi Launcherul si intri pe orice versiune 1.12. (Poti folosi si OptiFine si/sau Shader) - Odata ajuns in Meniul Principal urmezi urmatoare cale: - Limba Romana: - Optiuni > Pachete de Resurse si selectezi pachetul Mc.FioriGinal.Ro apesi pe Gata si te bucuri de joc. - Limba Engleza: - Options > Resource Packs si selectezi pachetul Mc.FioriGinal.Ro apesi pe Ready si te bucuri de joc.
 9. [Suport] Unitate Cloud

  Salut ! De curand mi-am terminat primul program complex ce ruleaza in fisere. Vreau sa trec acel fisier pe o Unitate Cloud si sa-l accesez de acolo, pentru a putea fii accesat programul chiar si din China, aveti vreo idee cum pot face acest lucru ? Am cautat pe google pe mai mult de 100+ site-uri si n-am gasit nimic folositor.
 10. [Suport] Fisiere

  Am rezolvat problema ! Multumesc de ajutor !
 11. Cerere grad (Fabian)

  Respins Nu ai dat primele 7 cifre CNP. Nu ai nici macar 2 minute pe server Descrierea este prea scurta. Motivul este neinsemnat.
 12. * [Model] Actualiare Server

  Mc.FiOriginal.Ro * Nume Real: * Nume Virtual: * Actualizari Efectuate: * Cu ce ajuta aceste actualizari ?: * Alte comentarii:
 13. Mc.FiOriginal.Ro Momentan nu exista jocuri inutile.
 14. * [Model] Propunere Joc

  Mc.FiOriginal.Ro * Nume Real: * Nume Virtual: * Jocul Propus: * O scurta descriere a lui (minim 20 cuvinte): * Are nevoie de permisiuni/kit-uri specifice (mentioneaza-le daca da) ? : * Alte Comentarii: --- === [ Informatii Aditionale ] === --- Facand propunere pentru un anumit joc esti de acord prin a completa toate campurile de mai sus fara a lasa spatii sau caseste libere. Daca jocul tau a fost acceptat si inca nu l-ai vazut in functiune pe server cel mai probabil nu s-a gasit releventa sa. Esti de acord ca respectivul joc sa fie adaugat pe lista Lista Neagra a Jocurilor in caz ca se intampla evenimentul mentionat mai sus. O data ce un joc a fost adaugat pe lista neagra esti de acord sa nu te rogi de detinator sa-l scoata de acolo pe motiv ca "am gresit numele", etc.. Ne rezervam dreptul de a modifica structura propunerii de joc, cat si informatiile aditionale, oricand este nevoie indiferent ca sunt cereri deschise asteptand un raspuns.
 15. * [Lista Neagra] Pluginuri Inutile

  Mc.FiOriginal.Ro Momentan nu exista pluginuri inutile.
×